تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 827 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مشاوره خیلی مهم نباز دارم

من میخوام یه هارد پاسپورتی بگیرم.

منتهی چون خواهرم لندن هست و داره برای کریسمس میاد ایران میخوام بگم از اون ور برام بیاره.

بهترین هارد اکسترنال دنیا چیه؟؟؟ بهتر از وسترن هم چیزی هست؟؟؟ چیزی هست چینی مینی نباشه؟

میشه کمک کنید؟؟؟
    ببخشیدا ولی شما الان توی آمریکا هم آیفون بخرید ساخت چینه چینی بودن فکر نمی کنم دلیل بر بد بودن جنس باشه کلا چندتا شرکت تولید کننده هارد هستن و بقیه هم هاردهاشونو از همین برندها می خرن و فقط ظاهرشو تغییر میدن وسترن یکی از همین تولید کننده هاست و اگه نظر شخصی منو بخواید از همه کیفیت کارش بالاتره ! تعریف هاردهای بوفالو رو هم خیلی شنیدم اگه میشه اساتید در موردش یه توضیح مختصر بدن

ممنون

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به آقا عطا
    چجوری میشه فهمید که در هارد اکسترنال از چه هاردی استفاده شده؟ مثلا سری HD710

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ببخشیدا ولی شما الان توی آمریکا هم آیفون بخرید ساخت چینه چینی بودن فکر نمی کنم دلیل بر بد بودن جنس باشه کلا چندتا شرکت تولید کننده هارد هستن و بقیه هم هاردهاشونو از همین برندها می خرن و فقط ظاهرشو تغییر میدن وسترن یکی از همین تولید کننده هاست و اگه نظر شخصی منو بخواید از همه کیفیت کارش بالاتره ! تعریف هاردهای بوفالو رو هم خیلی شنیدم اگه میشه اساتید در موردش یه توضیح مختصر بدن

ممنون

حالا چرا میزنی داداش؟

سوال پرسیدن عیبه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به آقا عطا
    چجوری میشه فهمید که در هارد اکسترنال از چه هاردی استفاده شده؟ مثلا سری HD710
    سلام
    والا با قاطعیت نمیشه گفت . اگر هارد دست شماست برنامه AIDA64 Extreme Edition را دانلود و نصب کنید و از قسمت storage بررسی کنید آیا مشخصات واقعی هارد را نوشته یا خیر . عکس زیر مربوط به هارد اینترنال لپتاپم هست . متاسفانه هارد اکسترنال غیر از وسترن و سیگیت ندارم اگر کسی هاردی غیر از وسترن و سیگیت داره ممنون میشم یه تست کنه .

اگر روش بالا جواب نداد از قسمت info برنامه HDtune با توجه به firmware شاید معلوم بشه از چه نوع هاردی استفاده شده . مثلاً طبق عکس زیر که مربوط به هارد اکسترنال 750 گیگ مدل HD710 هست میتوان فهمید که از هارد توشیبا استفاده شده (Firmware AX001A) .

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جالبه...من اومدم اینجا پست زدم که کاربران فعال اینجا منو راهنمایی کنن...بعد جواب پست های دیگه رو میدن فقط...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    عطا جان دیگه کم کم باید یه هارد بخرم،وسترن بدون آداپتور بهم پیشنهاد میدی بخرم یا با آداپتورشو؟(الان یه دونه بدون آداپتور دارم و دیگه فرقی نمیکنه که هارد بعدی رو که میخرم با آداپتور باشه یا بدون آداپتور.)اگر جای من بودی کدومشو میخریدی؟
    و اگر هنوز قیمت هاردو داری ممنون میشم قیمتم بهم بدی(با آداپتور و بدون آداپتور وسترن 1ترا)

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مشاوره خیلی مهم نباز دارم

من میخوام یه هارد پاسپورتی بگیرم.

منتهی چون خواهرم لندن هست و داره برای کریسمس میاد ایران میخوام بگم از اون ور برام بیاره.

بهترین هارد اکسترنال دنیا چیه؟؟؟ بهتر از وسترن هم چیزی هست؟؟؟ چیزی هست چینی مینی نباشه؟

میشه کمک کنید؟؟؟
    سلام .
    1. پیشنهادم اینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخرید به همراه کیف مخصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای محافظت بیشتر هارد . کافیست هارد را داخل آن بذارید و برای استفاده هم نیازی نیست هارد را از داخل آن دربیارید . یه دریچه کوچکی دارد که میتونید کابل رو به آن وصل کنید .

2. حتی بهترین برند هم احتمال خرابی دارند . نکته مهم نگهداری مناسب و درست هست تا هارد خراب نشه .

جالبه...من اومدم اینجا پست زدم که کاربران فعال اینجا منو راهنمایی کنن...بعد جواب پست های دیگه رو میدن فقط...
    عجله نکنید

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز رفتم بیرون نهار پیتزا خوردم بعد از ظهر هم رفتم هایپر استار چند تا هارد اکسترنال بود که قیمتشو میذارم .

ADATA HV610 500GB د2.198.000 ریال
    ADATA HD710 500GB د2.565.000 ریال
    ADATA SH14 500GB د2.411.000 ریال
    ADATA NH13 1TB د3.159.000 ریال
    ADATA CH11 1TB د2.791.000 ریال
    ADATA HD710 1TB د3.326.000 ریال
    ADATA SH14 750GB د2.950.000 ریال
    ADATA SH14 1TB د3.159.000 ریال

sony HD-EG5 500GB د1950.000 ریال
    WD my passport 500GB د2.150.000 ریال

10. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    عطا جان دیگه کم کم باید یه هارد بخرم،وسترن بدون آداپتور بهم پیشنهاد میدی بخرم یا با آداپتورشو؟(الان یه دونه بدون آداپتور دارم و دیگه فرقی نمیکنه که هارد بعدی رو که میخرم با آداپتور باشه یا بدون آداپتور.)اگر جای من بودی کدومشو میخریدی؟
    و اگر هنوز قیمت هاردو داری ممنون میشم قیمتم بهم بدی(با آداپتور و بدون آداپتور وسترن 1ترا)
    سلام .

اگر هارد فعلی شما هیچ مشکلی پیدا نکرده باشه و همچنین اگر این هارد به خاطر پرتابل بودنش شما رو اذیت نکرده باشه پیشنهاد میدم بازهم پرتابل بخرید . هاردهای پرتال کوچک و جمع و جور هستند ولی بیشتر از هاردهای آداپتوری اذیت میکنند مثلاً طول کوتاه سیم باعث میشه نتونید جای مناسبی پشت کیس پیدا کنید و اگر از usb hub استفاده بشه ممکنه به خاطر افت ولتاژ هارد روشن نشه مشروط بر اینکه از usb hub آداپتوری استفاده کنید .

در مورد قیمت والا قیمت دقیق ندارم .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این هم خدمت آقا عطا
    زحمت ترجمش با شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •