سلام دوستان
روش بدست اوردن کسر مولد یک عدد اعشاری چجوری بود؟؟(مثال: 1/3 <----------- 0.333333)
در ضمن فرمول تستی را نمی خوام اونو می دونم یادمه یه راه دیگه هم داشت.
ممنون
سلام دوستان
روش بدست اوردن کسر مولد یک عدد اعشاری چجوری بود؟؟(مثال: 1/3 <----------- 0.333333)
در ضمن فرمول تستی را نمی خوام اونو می دونم یادمه یه راه دیگه هم داشت.
ممنون
Last edited by alim4; 31-10-2012 at 12:58.
سلام
استفاده از سری هندسی :
![]()
دست گلت درد نکنه داداش اما یه روش ساده وکلی می خوام که واسه هر عددی جواب بده.
برای مثال:
5/7 <----------- ...0.714285
61/29 <------- ...2.1034482
خواهش می کنم
این راه کاملا کلیه و واسه هر عدد گویا جواب می ده.
اگر عدد مورد نظر گنگ باشه که نمی شه به صورت کسری نوشتش (مثلا می شه اونا رو به فرم کسر مسلسل یا طرق دیگه نوشت) . اما اگر گویا باشه حتما دوره ی گردش داره . شما از رابطه ی زیر می تونید برای تبدیل یک عدد اعشاری با دوره ی گردشو ارقام قبل از دوره ی گردش
به کسر استفاده کنید:
سوال اولتون که دوره ی گردشش مشخصه ولی دومی آخرشو ول کردین ! اینجوری که نمی شه باید بدونیم دوره ی گردشش چیه. این عدد یک دوره ی گردش 28 رقمی داره.
اما راه های دیگه ای هم هست که چند تاشو تو ویکی پدیا نوشته: (ذیل عنوان Converting repeating decimals to fractions)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست گرامي اعداد گويا به سه دسته كلي تقسيم ميشوند 1)اعشاري تحقيقي يا مختوم 2)متناوب ساده 3)متناوب مركب
براي نوشتن كسر دسته اول كافي است كسري بنويسيم كه صورت آن ارقام بعد از مميز و مخرج آن 10به توان n (عدد n مساوي تعداد ارقام اعشار)است سپس در صورت ساده شدن آن را ساده كنيم
براي نوشتن كسر دسته دوم ابتدا عدد را مساوي x قرار ميدهيم بعد طرفين اين تساوي را در 10 به توان n (عدد n برابر تعداد ارقام دوره گردش است) ضرب ميكنيم سپس دو تساوي را از هم كم ميكنيم و در آخر xرا حساب ميكنيم براي مثال:
در دسته سوم ابتدا باز هم كسر را مساوي x قرار ميدهيم اين بار طرفين آن را در 10به توان p (عددp تعداد ارقام غير گردش )ضرب ميكنيم حال تساوي بدست آمده را در 10 به توان n (عددn تعداد ارقام دوره گردش )ضرب ميكنيم دو تساوي آخر را از هم كم ميكنيم و x را بدست مي آوريم براي مثال:
موفق باشيد
Last edited by kvhsade; 02-11-2012 at 00:26.
بله من یه اشتباه عجیب میکردم که جوابم اشتباه در میومد.
ممنونم از دوستان بخاطر مشارکتشون
با سلام و خسته نباشید خدمت شما ممنون از سایت خوبتون
ببخشید انتگرال x e^xy چی میشه ممنون میشم زود جواب بدید
با سلام .
انتگرال نسبت به x هست یا y ؟ کدام انتگرال ؟
سلام ی ایده ی اثبات میخوام تا بتونم ثابت کنم رتبه ی ماتریس های پاد متقارن فرده.......
سلام ی ایده ی اثبات میخوام تا بتونم ثابت کنم رتبه ی ماتریس های پاد متقارن زوجه.......![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)