تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 674 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میشه بگی مثلا چه توقعاتی داشتی
    اولا سینماتیک بازی زیاد جالب نشده البته این نظر کاملا شخصی هست احتمالا سایرین خوششون بیاد از این نوع سینماتیک ولی برای من که خوشایند نیست حس دیدن فوتبال واقعی رو نمیده نوع حرکت دوربین زوایا و سرع جابجایی دوربین و ... کلا برای من خوشایند نیست...
    ایده کج کردن دوربین مقابل دروازه ها گند زده به نظرم... واقعا کار بی خودی هست...
    گند زده توی دریبل زدن دریبل ترکیبی خوب بود ولی به قدر معطوف اون شده که یادش رفته فرمول دقیق دریبل زنی رو در حالت غیر از ترکیبی ارائه بده دریبل ها هم یا شانسی اجرا میشه و اصلا کاربردی نیست عمرا اگه بتونی یه دریبل باحال و به درد بخور بزنی توی تاپ پلیر... پرسنالتی هم که به اون شکل دیده نمیشه یعنی دیگه از مدافعی مثل پویول انتظار نمیره که توپ رو از چند سانتیمتری پاهاش پاس بدن و اون تنها کارش نگاه کردن به توپ باشه

شوت ها جالب نیست موقع شوت زدن اعتماد به نفس پیدا نمی کنه آدم توپ هایی که انتظار داری گل بشه نمیشه و مضخرفترین شوت ها بعضا می ره توی گل... انصافا نه از واقع گرایی واقع گرایی هست نه از آرکیدی آرکید... کلا قره قاطی شده توی PES2010 تکلیفت معلوم بود می دونستی که با چی طرفی ولی اینجا اصلا معلوم نیست چی به چیه... به هر حال نمی خوام بد بگم ولی من اصلا خوشم نیومد و احساس می کنم وقتم رو داره تلف می کنه واسه همین نمی تونم بازی کنم دست خودم هم نیست... ساده بگم لذت PES بازی کردن رو از کف دادم امسال با این کار کونامی

2. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چقدر سخت میشه گل زد ... اشکم در اومد تا یه گل زدم
    شوت ها جالب نیست موقع شوت زدن اعتماد به نفس پیدا نمی کنه آدم توپ هایی که انتظار داری گل بشه نمیشه و مضخرفترین شوت ها بعضا می ره توی گل...
    دقیقا مث گلی که من زدم
    از پشت محوطه جریمه همینجوری الکی شوت زدم بره تو اوت ولی نمیدونم چرا رفت تو گل

4. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان من تو ساکر 2011 یه مشکلی دارم
    اونم این که اسم بازیکنا بالای کله شون نوشته میشه و به نظر من خیلــــــــــــــــــــــ ــــــی مسخره هست
    مخصوصا وقتی چند تا بازیکن با هم در کنار هم هستن اسما قاطی میشه اصلا کلا خیلی مسخره هست اسمه بازیکن بالای سرش نوشته بشه
    مثلا می بینی هنوز بازیکن اصلا تو کادر نیست ولی اسمش هست
    واقعا برای من این مشکل خیلی تو مخی شده
    من هر کاری کردم تو تنظیماتش نشد غیر فعال کنم آیا راهی هست این حالت رو غیر فعال کنم؟
    ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید

6. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

کلا در فوتبال با روشهای مختلفی می توان به گل رسید.تازگی ها روشی توسط pes ابداع شده است که همه را متحیر و انگشت به دهان کرده است.اگه کسی این روش را به کار گیرد یه مسی که سهله صدتا مسی هم نمیتونه حریفش بشه و حالا ادامه ماجرا.....

یه سوال اینجا توپ کجاست؟

چه می کنه این بازیکن

و گل ل ل ل ل ل

8. 4 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من که بازی رو گرفتم ولی پاکش کردم .!!!!! همون PES 2010 رو بازی می کنم .......

این بازی همه چیزش بهم ریخته از زاویه دوربین تا حرکات تکنیکی بازی کن ها ............هوش مصنوعی در حد تیم ملی !! پایین اومده.......برید توی بخش Became Legend تا اوج افتضاح بازی رو ببینید مخصوصا با این نوع پاس کاریش اصلا به شما پاس نمیرسه....از کنار بهترین بازی کن های هر تیم مخصوصا خط دفاع توپ ها رد میشه و فقط اونها نظاره گر هستند.!!!!!! مهاجمین هم که فقط باید دروازه خالی باشه تا گل بزن!!!!!! خسته شدم پاکش کردم ....فعلا هم با همون 2010 حال می کنم.........

( ولی هر چی بد باشه سمت فیفا نمیرم )
    Last edited by kortol; 11-11-2010 at 21:45.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان من تو ساکر 2011 یه مشکلی دارم
    اونم این که اسم بازیکنا بالای کله شون نوشته میشه و به نظر من خیلــــــــــــــــــــــ ــــــی مسخره هست
    مخصوصا وقتی چند تا بازیکن با هم در کنار هم هستن اسما قاطی میشه اصلا کلا خیلی مسخره هست اسمه بازیکن بالای سرش نوشته بشه
    مثلا می بینی هنوز بازیکن اصلا تو کادر نیست ولی اسمش هست
    واقعا برای من این مشکل خیلی تو مخی شده
    من هر کاری کردم تو تنظیماتش نشد غیر فعال کنم آیا راهی هست این حالت رو غیر فعال کنم؟
    ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
    خیلی جالبه هر ویژگی که بقیه ازش اعتراض دادن من از اون ویژگی خیلی خوشم میاد
    اصلا وقتی اسم بازیکنا بالا کلشون نباشه نمیتونم بازی کنم
    تو قسمت Select Sides دکمه ی A رو بزن و Cursor Name رو روی None بزار

11. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا در فوتبال با روشهای مختلفی می توان به گل رسید.تازگی ها روشی توسط pes ابداع شده است که همه را متحیر و انگشت به دهان کرده است.اگه کسی این روش را به کار گیرد یه مسی که سهله صدتا مسی هم نمیتونه حریفش بشه و حالا ادامه ماجرا.....
    یه سوال اینجا توپ کجاست؟
    This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1069x725.
    این که طبیعیه !!!! کلا pes از قدیم اینجور باگ های گرافیکی رو داشت.برای من تا حالا خیلی اینجوری شده.مثلا توپ از تو تیرک دروازه رفته بود تو گلم !!!!
    یا چند بار توپ از تو شکم بازیکنا رد شد !!!!

یا وقتی pes 2009 رو گرافیکش رو روی low میذارم ،دروازه بان میره تو تیرک به عبارت دیگه با هم ادغام میشن !!!!

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

یه سوال اینجا توپ کجاست؟

چه می کنه این بازیکن

و گل ل ل ل ل ل
    از اینا پره !! یکی من دیدم شوت رو داغون زدم دروازبان از توی دروازه رفت سمت توپ از لای تور و تیر دروازه طوری رد شد که تور لرزید و بعد بازیکن هم دنبال توپ بود بعد خوردن به هم بعد کاملا رفتن تو هم که مخلوطی از دروازبان و بازیکن شد !!!

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

خیلی جالبه هر ویژگی که بقیه ازش اعتراض دادن من از اون ویژگی خیلی خوشم میاد
    اصلا وقتی اسم بازیکنا بالا کلشون نباشه نمیتونم بازی کنم
    تو قسمت Select Sides دکمه ی A رو بزن و Cursor Name رو روی None بزار
    ممنون دوست عزیز
    ولی این روش فقط برای تیم خودت هست و فقط میتونی برای تیم خودت این حالت رو غیر فعال کنی
    من مثلا تو همون قسمت Select Sides تیم رو عوض کردم دیدم بازم فقط میتونی تیمی که هستی رو غیر فعال کنی
    یعنی این خاصیت برای تیم مقابل نمی تونی انجام بدی

جالبه شما گفتید بدون این حالت نمی تونید بازی کنید ولی من کلا تو این حالت نمی تونم بازی کنم

واقعا وقتی با این حالت بازی میکنم اعصابم خرد میشه

حالا روشی هست اسمه بالای سر بازیکنا رو برای تیم مقابل هم غیر فعال کرد

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

از اینا پره !! یکی من دیدم شوت رو داغون زدم دروازبان از توی دروازه رفت سمت توپ از لای تور و تیر دروازه طوری رد شد که تور لرزید و بعد بازیکن هم دنبال توپ بود بعد خوردن به هم بعد کاملا رفتن تو هم که مخلوطی از دروازبان و بازیکن شد !!!
    رد شدن بازیکن از تور که خیلی عادیه ولی من تا حالا اینجوریشو ندیده بودم که اینجوری گل بزنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •