اولا سینماتیک بازی زیاد جالب نشده البته این نظر کاملا شخصی هست احتمالا سایرین خوششون بیاد از این نوع سینماتیک ولی برای من که خوشایند نیست حس دیدن فوتبال واقعی رو نمیده نوع حرکت دوربین زوایا و سرع جابجایی دوربین و ... کلا برای من خوشایند نیست...میشه بگی مثلا چه توقعاتی داشتی
ایده کج کردن دوربین مقابل دروازه ها گند زده به نظرم... واقعا کار بی خودی هست...
گند زده توی دریبل زدن دریبل ترکیبی خوب بود ولی به قدر معطوف اون شده که یادش رفته فرمول دقیق دریبل زنی رو در حالت غیر از ترکیبی ارائه بده دریبل ها هم یا شانسی اجرا میشه و اصلا کاربردی نیست عمرا اگه بتونی یه دریبل باحال و به درد بخور بزنی توی تاپ پلیر... پرسنالتی هم که به اون شکل دیده نمیشه یعنی دیگه از مدافعی مثل پویول انتظار نمیره که توپ رو از چند سانتیمتری پاهاش پاس بدن و اون تنها کارش نگاه کردن به توپ باشه
شوت ها جالب نیست موقع شوت زدن اعتماد به نفس پیدا نمی کنه آدم توپ هایی که انتظار داری گل بشه نمیشه و مضخرفترین شوت ها بعضا می ره توی گل... انصافا نه از واقع گرایی واقع گرایی هست نه از آرکیدی آرکید... کلا قره قاطی شده توی PES2010 تکلیفت معلوم بود می دونستی که با چی طرفی ولی اینجا اصلا معلوم نیست چی به چیه... به هر حال نمی خوام بد بگم ولی من اصلا خوشم نیومد و احساس می کنم وقتم رو داره تلف می کنه واسه همین نمی تونم بازی کنم دست خودم هم نیست... ساده بگم لذت PES بازی کردن رو از کف دادم امسال با این کار کونامی![]()