تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 500 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

مک بوک ایر که درایو نوری نداره وقتی بخوای ویندوز 7 از طریق بوت نصب کنی میشه با درایو نوری اکسترنال؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام.
    من یه لپ تاپی میخوام که هم بتونه نرم افزارایی مثل مطلب رو خوب اجرا کنه هم تایپ با اون آسون باشه هم از نظر گرافیکی خوب باشه. اگه ممکنه یه مدل خوب تا رنج 2200 به من معرفی کنید.
    یه سوال دیگه هم اینه که خرید لپ تاپ تو این شرایط نابسامان اوضاع دلار درسته؟
    ممنون از سایت خوبتون

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مک بوک ایر که درایو نوری نداره وقتی بخوای ویندوز 7 از طریق بوت نصب کنی میشه با درایو نوری اکسترنال؟
    بله درایو اکسترنال بهش می خوره، یه مدل خود اپل داره حدود 140 قیمتشه که یه کم گرونه. اما مارک های دیگه معمولا اکثرا سازگارن و با 40 50 تومان هم می شه تهیه کرد. اما اصل سئوال بله نصب می شه، اگه کل فایل های ویندوز به صورت بوتیبل رو فلش ریخته شه از اون طریق هم می شه

سلام.
    من یه لپ تاپی میخوام که هم بتونه نرم افزارایی مثل مطلب رو خوب اجرا کنه هم تایپ با اون آسون باشه هم از نظر گرافیکی خوب باشه. اگه ممکنه یه مدل خوب تا رنج 2200 به من معرفی کنید.
    یه سوال دیگه هم اینه که خرید لپ تاپ تو این شرایط نابسامان اوضاع دلار درسته؟
    ممنون از سایت خوبتون
    یه مدل به اسم ام سی 724 بود که الان با یه کم ارتقاء وارد شده، 13 اینچه و از همه نظر عالیه. به جز بازی حرفه ای تو هیچ کاری چه با ویندوز چه با مک کم نمیاره. قیمت هم باید همون حدود باشه

4. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

داره خودمونی میشه rezamaldinii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    لپ تاپم (mc 724) به دلیل تموم شدن شارژ خاموش شد حالا که برای شارژ به برق وصل میکنم نه چراغ شارژرش روشن میشه نه لپ تاپم روشن میشه مشکلش چی میتونه باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام
    لپ تاپم (mc 724) به دلیل تموم شدن شارژ خاموش شد حالا که برای شارژ به برق وصل میکنم نه چراغ شارژرش روشن میشه نه لپ تاپم روشن میشه مشکلش چی میتونه باشه ؟
    سلام
    MagSafe آهنربایی رو تمیز کن و از متصل بودن برق اطمینان حاصل کن.

مشکل خاصی نباید باشه اتصالات رو چک کن، همچنین دستت رو بگیر روی شارژر و ببین چراغش به صورت کمرنگ هم روشن نیست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام..من ابل مدل 723 دارم..تو ویندور کار کردن با pad (همون موس لبتاب) مشکل دارم..کسی هم هست که این مشکل رو داشته باشه؟جه باید کرد؟ممنون
    برای کار کردن با ترکپد در ویندوز و فعال کردن قابلیت های مالتی تاچ‌ اون باید نرم افزار بوت کمپ رو دانلود و داخل ویندوز نصب کنید.

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

سلام
    اپل مدلی داره که صفحه نمایش بزرگتر از 16 باشه
    Cpu هم سری Corei7 باشه
    قمیتش هم تا 1.8 باشه
    سلام دوست عزیز

چایی میل دارین یا قهوه؟

همه ی اینها رو داره جز اون آخری!

مدل ۱۷ اینچی با پردازنده ی i7 داره، اما قیمتش بیشتر از این حرفاست.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

دوست عزیز تا اونجا که من اطلاعات دارم و تو بازار دزد ایران زیاد دیدم به راحتی دستکاری میکنن میگن برای فلان جا. سر گوشی هم از این کارا زیاد میکنن با قیمت های مختلف میفروشن.
    اپل در چین اسمبل میشه به سفارش خود امریکا و انحصاری هستش البته من خوندم ه اپل از چین رفته به برزیل اونجا تولید میکنه در مورد گوشی های آیفون بود نمیدونم حالا لپ تاپ هاش هنوز چین هست یا خیر. ولی بازار ایران از سادگی مردم خوب استفاده می برند. همه لپ تاپ های اپل خورده maid in chaina
    اشتباه میکنی دوست عزیز

جعبه ی اپل رو به این راحتی نمیتونن دست کاری کنن، تازه بکنن، سریال نامبر داخل خود دستگاه هم هست.

روی هیچ لپ تاپ اپلی نخورده made in china بلکه نوشته Designed by Apple in California, Assembled in China

همه ی لپ تاپ ها اپل حتی توی خود امریکا هم از چین میان، اما اینکه سفارش کجاست برای این مهمه که هر کشوری زبان خودش رو داره و کیبورد مخصوص به خودش روی لپ تاپ گنجونده میشه، ولی خب مثلا LL/a با ZP/a هیچ فرقی ندارند و اکثرا هم این دو پارت نامبر وارد ایران میشن.

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم از دوستان که امیدوارم اینجا جاش باشه
    من قصد خرید مک بوک پرو (هنوز مدلشو انتخاب نکردم ولی احتمالا mc724)دارم و از تعریف ها و چیز هایی که دیدم مطمئنم پشیمون نمیشم فقط یه چیز نگرانم کرده و اینه که به هر حال شما لپ تاپ معمولی اگه خراب شه فروشنده میتونه تعمیر کنه ولی لپ تاپ اپل هستند کسایی که دانششو داشته باشند؟شاید بگید خراب نمیشن که 90% درسته حرفتون ولی بلاخره هر کالایی احتمال خرابی داره و این هزینه بالا ادمو نگران میکنه!
    ممنون میشم راهنمایی کنید و از تجربه خودتون بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تو رو خدا یه نفر بهم جواب بده میخوام md318یا بالا تر بخرم نمیدونم تهران کجا مطمعا تره از همه لحاظ ترو خدا بهم جواب بدین

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو رو خدا یه نفر بهم جواب بده میخوام md318یا بالا تر بخرم نمیدونم تهران کجا مطمعا تره از همه لحاظ ترو خدا بهم جواب بدین
    سلام
    من سه هفته پیش پایتخت بودم همین مدل شما رو کمترین قیمتی که بهم دادن 2650000 بود اما نقش زیر دو هفتصد نمیداد حالا من نمیگم هرکی گرونتر داد اون بهتره چون سه تومن هم قیمت دادن ولی من اگه قصد خرید داشتم از نقش میخریدم چون شناخته شده تر هست البته از خود لپ تاپ خیالت راحت باشه بیشتر فروشنده ها بحثشون سر لوازم داخل جعبه هست که میگن فابریک نیست کلا زیاد حرف این فروشنده ها رو گوش نکن یکی شون میگفت (سه تومنیه ) او نا که ارزون میدن مکشون یه ساله که تو انباره من گفتم این مدل 2ماه نیست تولید شده چطوری یک ساله تو انباره؟؟؟؟؟؟؟ اونم یه پوسخندی زد که مثلا تو اشتباه میکنی ولی وقتی داشتم میرفتم خودشم 2650000 داد در کل به نظرم نقش از بقیه بهتره

12. این کاربر از love mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •