مک بوک ایر که درایو نوری نداره وقتی بخوای ویندوز 7 از طریق بوت نصب کنی میشه با درایو نوری اکسترنال؟
مک بوک ایر که درایو نوری نداره وقتی بخوای ویندوز 7 از طریق بوت نصب کنی میشه با درایو نوری اکسترنال؟
سلام.
من یه لپ تاپی میخوام که هم بتونه نرم افزارایی مثل مطلب رو خوب اجرا کنه هم تایپ با اون آسون باشه هم از نظر گرافیکی خوب باشه. اگه ممکنه یه مدل خوب تا رنج 2200 به من معرفی کنید.
یه سوال دیگه هم اینه که خرید لپ تاپ تو این شرایط نابسامان اوضاع دلار درسته؟
ممنون از سایت خوبتون
بله درایو اکسترنال بهش می خوره، یه مدل خود اپل داره حدود 140 قیمتشه که یه کم گرونه. اما مارک های دیگه معمولا اکثرا سازگارن و با 40 50 تومان هم می شه تهیه کرد. اما اصل سئوال بله نصب می شه، اگه کل فایل های ویندوز به صورت بوتیبل رو فلش ریخته شه از اون طریق هم می شه
یه مدل به اسم ام سی 724 بود که الان با یه کم ارتقاء وارد شده، 13 اینچه و از همه نظر عالیه. به جز بازی حرفه ای تو هیچ کاری چه با ویندوز چه با مک کم نمیاره. قیمت هم باید همون حدود باشه
سلام
لپ تاپم (mc 724) به دلیل تموم شدن شارژ خاموش شد حالا که برای شارژ به برق وصل میکنم نه چراغ شارژرش روشن میشه نه لپ تاپم روشن میشه مشکلش چی میتونه باشه ؟
سلام
MagSafe آهنربایی رو تمیز کن و از متصل بودن برق اطمینان حاصل کن.
مشکل خاصی نباید باشه اتصالات رو چک کن، همچنین دستت رو بگیر روی شارژر و ببین چراغش به صورت کمرنگ هم روشن نیست؟
برای کار کردن با ترکپد در ویندوز و فعال کردن قابلیت های مالتی تاچ اون باید نرم افزار بوت کمپ رو دانلود و داخل ویندوز نصب کنید.
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
سلام دوست عزیز
چایی میل دارین یا قهوه؟
همه ی اینها رو داره جز اون آخری!
مدل ۱۷ اینچی با پردازنده ی i7 داره، اما قیمتش بیشتر از این حرفاست.
اشتباه میکنی دوست عزیز
جعبه ی اپل رو به این راحتی نمیتونن دست کاری کنن، تازه بکنن، سریال نامبر داخل خود دستگاه هم هست.
روی هیچ لپ تاپ اپلی نخورده made in china بلکه نوشته Designed by Apple in California, Assembled in China
همه ی لپ تاپ ها اپل حتی توی خود امریکا هم از چین میان، اما اینکه سفارش کجاست برای این مهمه که هر کشوری زبان خودش رو داره و کیبورد مخصوص به خودش روی لپ تاپ گنجونده میشه، ولی خب مثلا LL/a با ZP/a هیچ فرقی ندارند و اکثرا هم این دو پارت نامبر وارد ایران میشن.
سلام یه سوال داشتم از دوستان که امیدوارم اینجا جاش باشه
من قصد خرید مک بوک پرو (هنوز مدلشو انتخاب نکردم ولی احتمالا mc724)دارم و از تعریف ها و چیز هایی که دیدم مطمئنم پشیمون نمیشم فقط یه چیز نگرانم کرده و اینه که به هر حال شما لپ تاپ معمولی اگه خراب شه فروشنده میتونه تعمیر کنه ولی لپ تاپ اپل هستند کسایی که دانششو داشته باشند؟شاید بگید خراب نمیشن که 90% درسته حرفتون ولی بلاخره هر کالایی احتمال خرابی داره و این هزینه بالا ادمو نگران میکنه!
ممنون میشم راهنمایی کنید و از تجربه خودتون بگید
تو رو خدا یه نفر بهم جواب بده میخوام md318یا بالا تر بخرم نمیدونم تهران کجا مطمعا تره از همه لحاظ ترو خدا بهم جواب بدین![]()
سلام
من سه هفته پیش پایتخت بودم همین مدل شما رو کمترین قیمتی که بهم دادن 2650000 بود اما نقش زیر دو هفتصد نمیداد حالا من نمیگم هرکی گرونتر داد اون بهتره چون سه تومن هم قیمت دادنولی من اگه قصد خرید داشتم از نقش میخریدم چون شناخته شده تر هست البته از خود لپ تاپ خیالت راحت باشه بیشتر فروشنده ها بحثشون سر لوازم داخل جعبه هست که میگن فابریک نیست کلا زیاد حرف این فروشنده ها رو گوش نکن یکی شون میگفت (سه تومنیه ) او نا که ارزون میدن مکشون یه ساله که تو انباره من گفتم این مدل 2ماه نیست تولید شده چطوری یک ساله تو انباره؟؟؟؟؟؟؟ اونم یه پوسخندی زد که مثلا تو اشتباه میکنی ولی وقتی داشتم میرفتم خودشم 2650000 داد در کل به نظرم نقش از بقیه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)