تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 2199 اولاول ... 3744244644704714724734744754764774784845245749741474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

دوست عزیز من بین ایرانسل و مبین نت موندم. البته من دیدم مبین نت خیلی ناراضی داره ایارنسل بیشتر متقاضی داره و راضی هستن میخوام ایارنسل بگیرم. الان برای دوستم که پیروزی هست سرویس 512 ایرانسل گرفتم سرعتش خوبه و روی 70 دانلود میکنه. نمیخوام چیزی بگیرم پشیمون بشم. برای همین در منطقه آزادی- طرشت میخوام بدونم چه کسی مبین نت داره؟؟ و از کل 1 ماه چقدرش خوبه و راضی هستش؟؟
    اصولا مشترکین مبین نت وسعتش بیشتره چون پوشش بیشتری داره تا ایرانسل
    شما با توجه به نیازت و منطقت انتخاب کن ایرانسل یا مبین نت.
    ایرانسل یک مگ من دارم البته با مجوز شرکتم گرفتم سرعت 120 الی 180 کیلو تا 50 کیلو هم میاد ولی به ندرت بسیار کم.

2. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من
    تهران
    زنجان
    بندرعباس طی 3 هفته بودم
    هیچ وقت مثل این جمعه مشکلی نداشتم و و با تغییر دی ان اس مشکل حل شد !
    پینگ عالی بود
    به ایپی ها وصل میشد
    به سایت وصل نمیشد !
    معنیش : مشکل دی ان اس بوده.

سلام
    منظورتون از dns چیه دچطور میشه عوضش کرد؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    منظورتون از dns چیه دچطور میشه عوضش کرد؟؟
    فعلا دست نزنید تا ببینم مشکل پابرجاست یا نه اگه وقت کردم اموزش تصویری میزارم
    لطفا فعلا. دست به تنظیمات روتر وایمکستون نزنید به هم بریزه و نفرینمون کنید

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من بین ایرانسل و مبین نت موندم. البته من دیدم مبین نت خیلی ناراضی داره ایارنسل بیشتر متقاضی داره و راضی هستن میخوام ایارنسل بگیرم. الان برای دوستم که پیروزی هست سرویس 512 ایرانسل گرفتم سرعتش خوبه و روی 70 دانلود میکنه. نمیخوام چیزی بگیرم پشیمون بشم. برای همین در منطقه آزادی- طرشت میخوام بدونم چه کسی مبین نت داره؟؟ و از کل 1 ماه چقدرش خوبه و راضی هستش؟؟
    دوست من من خیابان آزادی/شادمان هستم . فکر مبین رو حداقل در این محدوده از سر بیرون کن. حال بهم زن ترین سرویسی که من تا حالا دیدم همینه. دوست دیگری هم در محدوده بلوار گلاب دارم که اون هم با من هم نظره. مبین در طول یک ماه حتی یک روز هم کامل خوب نیست. همین امشب به مدت 45 دقیقه از ساعت 12 سرویس وصل بود ولی هیچ کاری نمیکرد.

6. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست من من خیابان آزادی/شادمان هستم . فکر مبین رو حداقل در این محدوده از سر بیرون کن. حال بهم زن ترین سرویسی که من تا حالا دیدم همینه. دوست دیگری هم در محدوده بلوار گلاب دارم که اون هم با من هم نظره. مبین در طول یک ماه حتی یک روز هم کامل خوب نیست. همین امشب به مدت 45 دقیقه از ساعت 12 سرویس وصل بود ولی هیچ کاری نمیکرد.
    ممنونم. نظر خودمم همين بود چون از بچه هاي پرورش داده ها شنيدم كه براي مخابارت هست و افتضاح. الان مدتي هست اينترنت مخابارت كه دارم همش قطع ميشه اذيت ميكنه سرعت كم ميشه و وي پي ان رو هم مداوم قطع ميكنه نميزاره وصل باشه. ديگه ميخوام برم همون ايرانسل بگيرم. ممنون

8. این کاربر از mrmostafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم. نظر خودمم همين بود چون از بچه هاي پرورش داده ها شنيدم كه براي مخابارت هست و افتضاح. الان مدتي هست اينترنت مخابارت كه دارم همش قطع ميشه اذيت ميكنه سرعت كم ميشه و وي پي ان رو هم مداوم قطع ميكنه نميزاره وصل باشه. ديگه ميخوام برم همون ايرانسل بگيرم. ممنون
    حداقل حسن ایرانسل اینه که شرکت پیشروییه و پیشرفت خدماتش یکم حس میشه. من در این چندماه که مبین دارم کوچکترین حس بهبود و پیشرفتی در خدمات شرکت حس نکردم. از این مضحک ترم میشه که حتی این شرکت یک به سر و وضع سایت خودش نمیرسه و یک وبلاگ افتضاح رایگان در بلاگ فا برای خودش ساخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

10. 3 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من حجمم تموم شده , چجوی باید حجم اضافه بخرم , باید برم شرکت یا آنلاین میشه شارژ خرید .

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از شرکتی که سهامش مال همراه اول و چند تا نهاد یا ارگان دولتی دیگه هست انتظار زیادی هم نمیشه داشت. ساختار دولتی مانع پیشرفت مبین نت و خیلی شرکت های دیگه است.

13. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

بچه ها من حجمم تموم شده , چجوی باید حجم اضافه بخرم , باید برم شرکت یا آنلاین میشه شارژ خرید .
    میخوای سریعتر بشه بر حسب ترجبه شخصیم
    برو حضوری انجام بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسایی که Vpn مشکل داره
    Last edited by hhh111; 23-10-2011 at 01:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •