هم این پیج یه برو بیایی داشت و هم ویواز!!
الان خیلی از بچه ها ویواز هاشون رو فروختند یا دارن می فروشن!!
![]()
هم این پیج یه برو بیایی داشت و هم ویواز!!
الان خیلی از بچه ها ویواز هاشون رو فروختند یا دارن می فروشن!!
![]()
آری، من نیز فروختم و X10 گرفتم : دی
شما هم همین کار رو بکنید ! : دی
دیگه دورهی سیمبین گذشت : دی
(شوخی ...)
سلام دوستان
من وقتي كامپيوتر رو بوسيله گوشيم (ويواز) به اينترنت وصل ميكنم جونش درمياد تا يه صفحه باز كنه. اما وقتي با گوشيه ديگه مانند k770 وصل ميكنم به خوبي صفحات رو باز ميكنه. براي دوستان هم همينطوريه (با سيم كارت ايرانسل)
برا من كه اينطوري نبود .
ممكنه edge گوشيت خاموش باشه . وقتي با خود گوشي به نت وصل ميشي به جاي آنتن علامت E نمياد ؟
اگه مياد كه ديگه من نميدونم . اما اگه نمياد ميتونه همين باشه .
سلام من هنوز عاشق ویواز جونم هستم تازه میخوام فریم ورشو به روزکنم. چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنماییم کنید
حتی اگه گوشیمو عوض کنم که نمیکنم ویوازمو نگه میدارم
کورش گفت منم بگم!
آقا منم فروختم Desire s گرفتم ...
البته هنوز ویواز رو تحویل خریداره ندادم! :دئ
بابا هرجی باشه تو رده خودش عالیه مثلا c6 و... باید برن بوق بزنن.
1.پردازندشون که.....
2.سرعت که.....
3.قیافه......
4.دوربین...........
ما هم دلمون به این حرف ها خوشه!! :-)
در کل من فعلا از تاب و تب فون افتادم و شاید اگه بخوام پول واسه چیزی بدم اون تبلت باشه!
البت باید بگم که یه چند وقتیه دگمه های سبز و قرمز و شماره گیر لمسی و کپچر گوشی برام کار کارایی داره و دیگه تو فاز اپلیکیشن نیستم!
حقیقتش رو بخواهین من گوشی های جدید اندروید یا آی او اس رو بیشتر اسباب بازی می دونم!
یعنی 200 تومن پول گوشی و دوربین بقیه اسباب بازی!
شاید 20% از استفاده نرم افزاری امروزه کاربردی باشه!!
آره منم از گوشی زده شدم و الان تو فکر تبلتم. اگرم بخوام گوشی بگیرم دیگه اینا راضییم نمیکنه. مثلا gallaxy note یا htc و از این مدل گنده هاش. چون بیشتر واسه اینترنت و وب گردی میخوام.....
سلام دوستان.ویوازم یه مشکل عجیب پیدا کرده.تو صفحه اولش دیگه هیچ آیکون و شرت کاتی نیست.یعنی جای 5 تا شرتکات هست ولی برنامه هاش اجرا نمیشن.در ضمن دکمه سبز گوشی رو هم که میزنم وارد recent calls نمیشه!!!چند بار توی settings رفتم و تم ها و شرتکات ها رو عوض کردم ولی فایده نداره.تو ور خدا کمک کنید من نمیخوام گوشیمو فلش کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)