دوستان من موقع ورود به ویندوز باید روی صفحه لاگین کللیک کنم تا وارد بشم...کسی راهی بلده ؟
دوستان من موقع ورود به ویندوز باید روی صفحه لاگین کللیک کنم تا وارد بشم...کسی راهی بلده ؟
دو تا سوال دارم ،ممنون میشم اگه پاسخ بدین:
1-بعد از استفاده از مجیک پارتیشن،مجبور شدم رو درایو F یه ویندوز 7 دیگه بزنم(سیستم کلا هنگ کرده بود چه هنگی!)،بعد بالا امدن ویندوز ، رفتم تو درایوش shift+delete کردم کل فایل هاشو. ولی الان هر بار که می خوام دستگاه رو روشن کنم ، ازم می پرسه کدوم وینوز رو میخوام:windows 7(recovered -که همان ویندوز اولی و اصلی باشه - یا windows 7 جدید. جدید رو هم می زنم ارور میده(البته با اصلی مشکلی ندارم.)
2-میشه یه کاری کرد بعد از بالا آمدن ویندوز مستقیما کانکت بشه به ADSL؟
نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی لپ تاپ ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم همين مسير بالا رو مراجعه كنيد.
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
اینم عکسش:![]()
Last edited by TURBO_BOY2006; 18-04-2010 at 17:43.
سلام
عکسو ندیدم/
نه نمیشه این کارو کرد//
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
ببین اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
سوالتون را دقیق نفهمیدم؟
شما یه ویندوز دیگه نصب کردین یا اسم یه درایو را تغییر دادین؟
در مورد سوال دوم نه نمیشه///
ویندوز نصب کردم،حالا میخوام remove بشه،کامل نمیشه.مثلا -همان طور که گفتم-وقتی سیستم رو روشن می کنم ازم می پرسه که یکی از دو ویندور رو انتخاب کنم،با اینکه من shift delete کردم فایل هاشو.
در مورد سوال دوم هم ،تو ویندوز قبلی ام میشد ها.
اقا مشکل حل شد...درایور را با ویندوز اپ کردم شد با این که سایت رسمی هنوز برا این مدل درایور نداده...واقعا تعجب کردم ....سایتش TP-LINK.COM هستش و اخرین درایوری که برا 8811 داده برا ویندوز ویستا در سال 2008 هستش....
تقریبا 90 درصد درایور های ویستا به 7 می خوره، واسه همینه که خیلی از سایتها درایور اختصاصی برای 7 نزاشتن.
سلام
من یه وب کم VMICRO (V0303) دارم .
ولی درایورش رو که وصل میکنم وب رو میشناسه ولی صفحه وب سفید نشون داده میشه.
وب کاملا سالم چون توی کامپسوتر دوستم کار میکنه.
اگه راهکاری دارین بهم بگین لطفا.
ممنون![]()
برای حذف نام ویندوز پاک شده از لیست Boot Menu شما باید فایل Boot.ini رو ادیت کنید، این فایل در Root درایوی که ویندوز شما نصب هستش بصورت مخفی قرار داره که برای روئیت این فایل باید در Folder Option تیک عبارت hide protected operating system files رو بردارید، سپس فایل رو باز کنید و لاینی که مرتبط با ویندوز remove شده شما هستش رو حذف کنید و فایل رو ذخیره کنید !
محتویات درون این فایل چیزی شبیه به این هستش :
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Windows 2000 Professional" /fastdetect
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)