من میخوام یه کارت گرافیک Nvidia تا قیمت 200 و 220 بخرم. خودم دوست دارم برندش ASUS باشه.
میخواستم بدونم بهترین انتخابی که میتونم داشته باشم چیه.
من میخوام یه کارت گرافیک Nvidia تا قیمت 200 و 220 بخرم. خودم دوست دارم برندش ASUS باشه.
میخواستم بدونم بهترین انتخابی که میتونم داشته باشم چیه.
قیمت gts 450 و evga sc رو میخواستم و اگه از فروشنده تهران قیمت میگیرین ادرسش رو میشه پ.خ بدین
دوست من زیر 100 تومن کارت چندان جالبی بدست نمیاری ..
اون کارتها هم بجز gts 450 (حدود 120) همه بالای 200 هستن : gtx460 و 6850 حدود 240 ، 250 -- و 6870 حدود 270 ، 280
حدود 100 شما میتونی (5670 یک گیگ دی دی آر 3 ) یا (5570 یک گیگ دی دی آر 5 ) یا (جی تی 240 یک گیگ دی دی آر 5 ) بگیری که اولی بهتره:
ولی اگه بتونی 6670 رو بگیری (حدود 130 تومن ) تازه میشه کارت نقطه شروع یک گیمر ..
![]()
ممنونتم دوست عزیز
پس بیشتر هزینه میکنم یچی میگیرم که سیستممو که عوض کردم بتونم تو سیستم بالاترم ازش استفاده کنم
تو این نمودار اون بالاییه چی هستش؟قیمتش چنده؟
gts 450 با این قیمت؟(120) کجا؟ تهران؟کدوم بورد؟ میشه ادرس رو pm بدین؟
خواهش ..
اولیه جی تی اس 450 هستش که البته از 6670 یه مقدار قویتره ولی مصرف توان و حرارت تولیدی خیلی بیشتری نسبت به پرفورمنس 6670 داره و فکر کنم برق کمکی هم از پاور بخواد حالا بازم بررسی میکنم
نمودار مصرف توان: ( هر چه کمتر بهتر)
نمودار حرارت تولیدی: ( هر چه کمتر بهتر)
![]()
البته من حدودی گفتم و به نقل از سایتها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ظاهرا دوستان پستهای قبل رو مطالعه نکردن.
دوست عزیز این تاپیک صرفا جهت اطلاع رسانی قیمت هست.
مدل از شما قیمت از دوستان.
برای بار چندم!!!!
شما هم بحث هاتون رو در در این تاپیک ادامه ندین!!!
برای این موارد هم در بخش زیر تاپبک مشاوره باز کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز مدیران محترم خواهشمندم پستهای غیر مرتبط با موضوع تاپیک رو ویرایش کنند
سلام.
از دادن پستهای تکراری خودداری کنید.
در بخش کارتهای سری6ATIهم پست مشابه دیده شده!!!
و اینکه این تاپیک برای مطرح کردن این موضوعات نیست!!!
لطفا به نکات بالا توجه کنید!
درست میگین
من عذرخواهی میکنم.
اگه میتونید پست های نامربوط رو پاک کنید
از دوست خوبم امیر هم تشکر میکنم
قیمت کارت گرافیک Gigabyte 9600GT GV-NX96T1GHP الان چنده؟ من این کارتو دی87 خریدم. الان بخوام بفروشم چند ازم میخرن؟ 3 ماه دیگه هم از گارانتیش باقی مونده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)