حميد داري جفنگ ميگي
همين كه از امكاناتش كم نكرده برو خدا رو شكر كرد
اگه ميخواست سياست مسخره قبلشو دنبال كنه بيچاره ميشديم
حميد داري جفنگ ميگي
همين كه از امكاناتش كم نكرده برو خدا رو شكر كرد
اگه ميخواست سياست مسخره قبلشو دنبال كنه بيچاره ميشديم
ميگم ايشون نميخوانن 12 رو کنن؟خيلي داره جالب ميشه..من منتظر يه سوپرايز 12 مگاپيکسلي هستم...از يه طرف ارک و ....معرفي شدن که ادم شک ميکنه به اينکه اس اي يه 12 اندروئيد هم بده...از طرفي هم از وقتي ساتيو رو تو بازار داده خيلي وقته داره ميگذره و الان ديگه وقتشه يه 12 اندو تيموريان!:دي هم بده که بازار اين لول level گوشي ها رو هم از دست نده
---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
تو اين طراحي ها من که دارم گيج ميشم ديگه!4 روز ديگه اگه اين گوشي هاي ويواز و هالون و اکس 10 و پي اس پي و ارک بگذارن کنار عمرا اگه اسم هر کدوم رو دقيق درست بگم!
جدی ها مصطفی . این طرح جلوی ایکس 10 رو میتونی تو کل گوشیهای اس ای که بعدا اومدن ببینی ! آندرویید ها ! بد نیست یادی کنیم از قدیم ها که اس ای چقدر طرحهای مختلف میزد ایکس 1 رو یادت هست ؟ . الان که این کپی کاری ها رو میبینم به این تنیجه میرسم که کرک و پر اس ای ریخته و هزینه نمیکنه برای طراحی های مختلف همچنین پلتفورم های سخت افزاری مختلف . میاد میگه بچه ها این طرح 2011 اینم مشخصات ! 20 تا کپی بزنید از روشالبته برند های دیگه هم نگاه کنی همون طرح ها تکراری !
4 تا گوشی میزنه یکی رو دوربین جلو نمیزاره یکی رو 2 اینچ ال سی دی کوچیک میکنه یکی رو دره پشتشو قوس دار میکنه !
آقای توتونیانچشماتو باز کن ببین این همه کپی کاری رو ! تعصب تا به کجا ؟
![]()
به نظره من فقط arc و play گوشیهای بدرد بخور اس ای هستند تا اینجا که دیدیم . بازم فقط به خاطر کله کچل مصطفی خان منتظر معرفی رسمیش میشیمو اگر حرفهای موبایل ریویو درست باشه باید گفت اس ای رییییییییییییییییییییییید ی !
بچه ها چی میشه یه 16 مگایی با شکل و شمایل ساتیو تو بارسلون معرفی کنه !![]()
آقا خودتون ناراحت نکنید صبر کنید تا بارسلون من میدونم چیزای خوبی قراره معرفی بشه. یه مشت هندزفری و ساعت تو راهه
من بلیط گرفتم ولی گفتن به حدنصاب نرسیده شما هم بیاید بریم بارسلون اگه چیز خوبی معرفی نشد با فیلیپینی بریم تو صورت عمو نوردبرگ![]()
هیچیبه نظره من فقط arc و play گوشیهای بدرد بخور اس ای هستند تا اینجا که دیدیم . بازم فقط به خاطر کله کچل مصطفی خان منتظر معرفی رسمیش میشیمو اگر حرفهای موبایل ریویو درست باشه باید گفت اس ای رییییییییییییییییییییییید ی !
بچه ها چی میشه یه 16 مگایی با شکل و شمایل ساتیو تو بارسلون معرفی کنه !![]()
احتمالا هم معرفی کنه
در غیر این صورت
هر چی داشته تا الان رو کرده
تو بارسلون مگه پشه بپرونه !![]()
سونی اریکسون خیلی پرروه ! همین خنزل پنزل ها رو جمع میکنه ور میداره میبره اونجا ابولک میکنه !
یا به نقل از سعید یه مشت ساعت و هندزفری هوا میکنه !
22 روز تا معرفی !![]()
can u tell please is there any plans or ideas or rumors of satio version on android - i mean real photo monster on android?
Sorry, not anytime soon
حامد داداش میزاشتی یه ذره از توهممون بگذره بعد میپکوندیش
حالا کی گفته این رو ؟
لووووووول.دیگه گفتم بیخود فنتزی نکنید.
یکی هست توی فروم XDA که خبر بیاره معرکه هست..
خبرشان قابل اطمینانه.
هر از گاهی یکم در گونی رو باز میکنه خبر میریزه بیرون
اون این رو گفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)