تعصب رویه برندها را کنار بزارید!
مهم محصول نهاییه نه برند! برند وقتی مهم میشه که بخواهیم سهام یه شرکتی را بخریم نه محصول اونو
تعصب رویه برندها را کنار بزارید!
مهم محصول نهاییه نه برند! برند وقتی مهم میشه که بخواهیم سهام یه شرکتی را بخریم نه محصول اونو
چ قضيه چيه يه دفعه همه ريختيد سرم... من کي گفتم لنوو خريدم ؟؟؟ بعد این برای دومین بار اين سايت هايي که گفتي از لحاظ سود دهي و آمار مشترياشونه..نه کیفیت..که کلیه و به بخش خاصی نپرداخته
بعد من از چيزي رو هوا دفاع نميکنم....فقط يه زره سطحي نگاه نکنيد.......لنوو از اولش بعضي مدلاش خوب نبوده ولي بعد پيشرفت کرده....مثلا ايسر که تو امار نيمه اول 2011 آخر يعني هشتم بوده تو اماراي جديد پيشرفت کرده
و همين برند بعضي موقع مدلايي زده که مشترياي زيادي رو جذب کرده و خوب جواب داده مثلا مدل 5755....و کيفيت زياد ربطي به تعداد کارمند نداره...مثلا الان تعداد کارمنداي شرکت ايران خودرو با شرکت آئودي آلمان(هردو60000) يکيه يعني
کيفيتشونم يکيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تازه شعبه های آئودی بیشترم هست.... قابل توجه اين که لنوو بخشی از سازندگان لوازم ديجيتالي و الکترونيکي نظامي آمريکاس.....و چندبار هم جایزه مایزه کیفیت گرفته.....
فقط خواهشا قبل از هر چیز یه زره تحقیق کنید و اینقدر راحت یه شرکتو نبرید زیر سوال..........اطلاعات خیلی بیشتر از این چیزایی که من گفتمو راحت میتونید با یه سرچ ساده در گوگل راجع به لپ تاپ و شرکت های مختلف بدست بیارید.
با تشکر فراوان
از بحث کارمند که بگذریم درآمد 120 بیلیونی در مقایسه با 29 بیلیونی بزرگتر بودن برند hp را ثابت میکنه !(البته اینجا بحث در مورد شرکتهای شفاف هست! شرکتهای که تراز های مالی شفافی دارند و در بورسهای بین المللی خرید و فروش میشوند نه ایران خودرو)
بحث در مورد کیفیت هم بحث بی فایده ای هست چون تا حالا هیچ نهادی بصورت رسمی نیومده کیفیت برندها را رنک بندی کنه
دوستان من نفهمیدم دقیقا هرکدومتون چی میگین
کی حمایت می کنه و کی ....
من 5 سال لبتاب Acer داشتم آخ نگفت
اون زمان همیشه حسرت یک لبتاب hp میخوردم
همه میگفتن hp چی هست و چقدر خوبه و ...
ولی الان خریدم مثل چی پشیمونم
هنوز یکسال نشده
فنش رو عوض کردم و نه تعمیر
پاور دستگام اتصالی پیدا کرده بود بدون اینکه من بخوام کاری بکنمش و حتی ضربه ای بخوره !!! اونم تعمیر کردم
یکی از chip هاشو هم عوض کردم
خوشبختانه همه اینا گارانتی بوده و من هزینه ای پرداخت نکردم
ولی از زمانیکه خریدم پیش هر تعمیر لبتابی بردم گفت چرا hp خریدی؟؟؟
من با لبتابم فقط چند بار باهاش بازی کردم اونم بازی نصب کردم از روی ذوق زده ای که گرافیکش 2گیگ هست!!! بزار ببینم این بازیای کامپیوتر چی داره که ملت عاشقشن
و خلاصه بگم هنوز یکسال نشده به کلی مشکل خردم
دیگه جرات نکردم بازی نصب کنم که به فنش فشار نیاد و داغ نکنه و کلی خرج رو دستم نزاره
و اینکه جواب دوستمونو میدم که Hp برند معروف و خوبی هست
وشاید اون رتبه بندی هم درست باشه ولی از چه نظری؟ از نظر محبوبیت شاید ولی نه از نظر کیفیت
مثلا پرینترهاش خیلی خوبه و شاید بقیه محصولاتش
ولی به شدت لبتاباش به نسبته رقیباش افت کرده
کسی نگه که کیفیتش خوبه که .... شما هم اگر شک دارید برین پیش چند تا تعمیر کار لب تاب فقط بگین کدوم برند از همه کمتر خرابی داره ؟ کدوم بیشتر؟
فکر میکنم assus از همه بهتر باشه و sony و lenovo هم بهترین ها هستند از نظر سخت افزاری و مقاوتشون
مدل لبتابم hp -DV5 - 6170
نه دوست عزیز مگه الکیه با یه لپ تاپ همه چی رو ببری زیر سوال ...
منم خودم الان مک دارم پارسال هم h6 dv6 6050 داشتم انقدر عالی بود که حرف نداشت عین یک سال رو فقط بازی کردم ...
معلوم نیست لپ تاپ شما چه مشکلی داشته وگرنه کیفیت سری Pavilion dv6 همه می دونن چقدر عالیه ..
اچ پی مگه الکیه از 2006 بهترین سازنده لپ تاپ هست تا الان ...ضمنا مدل شما dv6 هست نه dv5 ...
همین سونی و لنوو که میگی هزارجور ایراد دارن ...
خود سونی مشکل فن داره / مشکل هارد داره و ...
لنوو هم دیگه اصلا حرفشو نزن چقدر بیخوده ...
ضمنا شما برین تو تاپیک 6090 غول خشمگین فکر نکنم موردی باشه کسی گفته باشه مشکلی داشته ...
برخی مسائل جزءی بوده ولی مساله کیفیت و داغی و ...اصلا نبوده ...
اگر بود باید تو 300 صفحه تاپیک یکی می گفت ...
من بهت اطمینان بدن لپ تاپ یه مشکلی داشته چون داشتم که میگم .آدمی نیستم که پول به چیز مشکل دار و بی کیفیت بدم ..
از کجا خریدی و کی ؟
Last edited by PersianEm0b0y; 29-11-2012 at 22:17.
اینکه یک تعمیرکار که شاید یک واحد هم در مورد کارش درس نخونده بیاد حرفی بزنه سند و مدرک نمیشه! ضمنا اچ پی در ایران حضور نداره و نماینده رسمی ای هم نداره برای همین بیشتر کسانی که hp دارند به تعمیرکارهای متفرقه برای تعمیر مراجعه میکنند و این افراد هم فکر میکنند اچ پی بیشتر خراب میشه! در صورتی که اگه گارانتی رسمی داشت کسی دستگاهش را دست این افراد نمیداد!!
واین شانس شما بوده به هرحال لپتاپ هم مثل باقی چیزها ممکنه خراب بشه حالا هر مارکی که باشه
درسته دوست عزیز قشنگ متوجه عرض بنده نشدی
من برند hp رو زیر سووال نبردم ... من فقط لبتابشو زیر سوال بردم
اونم در گذشته خوب بوده ولی شاید یکسال شاید کمتر بیشتر کیفیتش افت کرده
اونم از کیفیتش کم شده ... خیلی عجیب نیس ... ساخت چین هستش دیگه
بعدشم من سال گذشته تو بهمن خریدمش
اون زمان هم که خریدم همه فروشندگان گفتن آره مارک خوبیه
از اون به بعد میگفتن آره این سری از لبتاب برگشتیش زیاد شده و کیفیتش اومده پایین
ولی خوب از نظر ظاهر خیلی شیک و قشنگه که یک خرده گولم زد
البته بعضی از مدل هاش خیلی خوب هستن مثل 4530 و با اینکه امکاناتش پایین تره میگم کاشکی اونو خریده بودم
این همه پول بندش نمیکردم
درضمن واسه لنوو میگفتن لبتاب صنعتیه - ظاهر نداره ، قیافه نداره ولی حداقل کیفیت داره و اون زمان اشتباه کردم نگرفتم با3سال ضمانت بهم میدادن
این hp رو کسی حاضر نبود ضمانت کنه...یعنی حتی حاضرنبود خودش یک پولی بگیره و به اسم فروشگاهش گارانتی بشه و البته منم با آشناییت و ... تونستم چنین کاری بکنم
راستی درست گفتی اسم لبتابم Pavilion dv6 من اون کلمه رو از جایی کپی کرده بودم که اشتباه شد
لینک تاپیک 6090 رو لطفا برام بفرست
لبتاب پلم بوده و از آشنا خریدم...مطمنم ازشون
باور کن من بعد از 5 ماه فنشو عوض کردم به علت اینکه خیلی داغ میکرد
تازه قبل از تعویضش چند باری سرویس شده بود
2ماه دیگه هنوز گارانتی داره
میترسم اگر چند ماه دیگه هم بخوام فنشو عوض کنم که باید پول یک ماه حقوقمو بدم به یک فن با این گرانیا
نه من حرف یک تعمیرکار رو نگفتم .... از چند نفر پرسیدم
تحصیلات که اصلا به کار عملی نداره تو کامپیوتر
من خودم لیسانس سخت افزار دارم ولی بااینکه به صورت کاری قبلا کار کردم
الان اصلا نمیتونم ادعا کنم چیزی یاد دارم
تجربه بیشتر به کمک آدما میاد تا مدرک و واحد گذروندن دربارش
بابا من تو 5 ماه از زمان خرید به این مشکلات خردم
همیشه بیش از حد داغ میکرد و زمان روشن کردن سیستم خطا میداد
به حدی داغ بود که دستمو نمیتونستم زیاد جلو باد فن قرار بدم
الان که فعلا بچه خوبیه ... امید وارم همیشه خوب باشه و خرجی واسم نتراشه
ولی همین الان دمای CPU در حالت عادی بین 50 تا 60 هست چه برسه یک بازی روش نصب کنی که تا 75 هم گاهی میرسه وشاید یک خرده بیشتر
درحالت عادی یعنی فقط یک مرورگر بازه !!!
در حالیکه لبتاب های دیگه دماشون در حالت عادی حدود 40 و شاید بعضا کمتر هم باشن
خوب اینا نشون میده قدرت فنش کمه
شایدم شانسم توش تاثیر داشته باشه![]()
Last edited by mh.toosi; 30-11-2012 at 02:21.
من نمی خوام از Hp دفاع کنم.منم دقیقا یک سال پیش یکی از مدلهای dv6 خریدن.(6070) تا الان خیلی ازش راضی بودم و هیچ وقت اذیتم نکرد.با اینکه یه ریز به جرات می گم روزی 15-16 ساعت پشت هم روشن بوده.(حد اقل هفته ای 4-5 روز و از 4 ماه پیش هم که دانشگاه ندارم تقریبا هر روز)اون اوایل هم بازی زیاد می کردم.شاید روزی 3-4ساعت پشت هم .الانم معمولا روزی 2 ساعت رو بازی می کنم و موقع بازی هم فن رو حالت coolest mode بوده که مسلما بیشتر می چرخیده.الان یکی دو هفته است فنش بعد از بازی بعد از حدود نیم ساعا که رو دور خیلی اروم می چرخه شروع به صدا می کنه.البته مشکلی نیست به اون صورت.ولی به هر حال ممکنه یهو خراب بشه.چون مثل سابق نیست.خودم شخصا انتظار نداشتم تو یک سال فنش اینطور بشه(با اینکه هنوز اگه بازی نکنم تقریبا مثل سابق می چرخه.ولی به هر حال مثل اولش نیست) منم هیچ وقت مثل خوره های بازی فشار نیاوردم بهش.هر چند همونطور که گفتم بازی می کردم و الانم می کنم.ولی انتظار داشتم فنش قویتر از این حرفها باشه.چون hp به خر کاری معروفه شاید انتظار بی جا بوده.به هر حال از همه چیزش تا الان راضی بودم . اذیتم نکرده به جز این مورد که اونم قیمت این فن تو خارج فقط 9.5 دلاره(یعنی پول یه پیتزا!)متاسفانه اینجا دلار گرونه.شاید فن این سری زیاد با کیفیت نباشه.ولی اگه شما می گی از اول هم داغ می کرده شاید واقعا لپتاپ مشکل داشته.چون مشکل چیپ و اتصالی پاور هم بوده که من جایی ندیدم حد اقل.در مورد دمای cpu ببین کلا شما ایسوس رو هم که کولینگش معروفه دمای core i7 معمولا بالای 50 هست و فکر نمی کنم با کار معمولی هم حتی زیر این دما بیاد.پس فک نکن دمای 50-55 در حالت عادی برای این cpu زیاده.در هر حال من نمی گم Hp از همه برندها بهتر و با کیفیت تره.من خودم کیفیت کلی ایسوس از نظر خود دستگاه(یعنی خرابی قطعات و ...)رو قبول دارم و لنوو رو بیشتر.اکثرا با کیفیتند و کم مشکل.HP هم مسلما مشکلات خودش رو داره و حتی تو فرومهای خارجی هم ببینی خیلیها شاکیند از بعضی خرابیها.ولی از خدماتش هم خیلی راضیند.سری dv6 همه چیش خوبه.ولی مثل هر لپتاپ دیگه ای ممکنه خراب بشه و نباید این سری رو مثلا باmacbook مقایسه کرد.کیفیت این سری خوبه.ولی نمی شه گفت خیلی عالیه و بی نقصه.به هر حال تو این رنج قیمت می شه گفت چزو بهترینها و با کیفیتهاست.ولی نه اینکه بگی دیگه خیلی عالیه و امکان نداره مشکلی براش پیش بیاد.با این لپتاپ هم باید مدارا کرد.چون یه لپتاپیه که یه جورایی سخت افزار سنگین داره و از طرفی سری گیم هم نیست.پس احتمال مشکلش هست.ولی اگه از خرابی و این چنین مشکلات بگذریم واقعا از نظر کیفیت اجزای سیستم مثل کیبورد و تاچ پد و سیستم صونی و ... (به استثناء lcd) واقعا چزو بهترینهای این رنج قیمته بدون شک.وقتی با لپتاپهای دیگه کار کنی تفاوتش رو می فهمی
Last edited by amin666; 30-11-2012 at 03:59.
چند نفر هم دلیل نمیشه!نه من حرف یک تعمیرکار رو نگفتم .... از چند نفر پرسیدم
تحصیلات که اصلا به کار عملی نداره تو کامپیوتر
من خودم لیسانس سخت افزار دارم ولی بااینکه به صورت کاری قبلا کار کردم
الان اصلا نمیتونم ادعا کنم چیزی یاد دارم
تجربه بیشتر به کمک آدما میاد تا مدرک و واحد گذروندن دربارش
بابا من تو 5 ماه از زمان خرید به این مشکلات خردم
همیشه بیش از حد داغ میکرد و زمان روشن کردن سیستم خطا میداد
به حدی داغ بود که دستمو نمیتونستم زیاد جلو باد فن قرار بدم
الان که فعلا بچه خوبیه ... امید وارم همیشه خوب باشه و خرجی واسم نتراشه
ولی همین الان دمای CPU در حالت عادی بین 50 تا 60 هست چه برسه یک بازی روش نصب کنی که تا 75 هم گاهی میرسه وشاید یک خرده بیشتر
درحالت عادی یعنی فقط یک مرورگر بازه !!!
در حالیکه لبتاب های دیگه دماشون در حالت عادی حدود 40 و شاید بعضا کمتر هم باشن
خوب اینا نشون میده قدرت فنش کمه
شایدم شانسم توش تاثیر داشته باشه![]()
تحصیلات خیلی هم تاثیر داره !
در مورد مدارک دانشگاههای ایران هم شرکتهای معتبر خارجی و یا دانشگاههای برتر جهان هم همچین نظری دارند و اصلا این مدارک را قبول ندارند
لپتاپ شما مشکل داره! وگرنه این چیزهای که گفتید طبیعی نیست
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)