تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 474 از 1042 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574974 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

از نظر پشتیبانی
    معلومه سپنتا و لایزر.
    محدود لایزر!
    نا محدود سپنتا!
    صبانت هم از نظر کیفیت شانسیه!هم خوبه و هم خیلی بد!
    کدوم بهتره؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

مرکزسعادتمند رو که میدونم ساپورت میکنن ... یعنی دیگه هزینه رانژه نمیدیم ..؟

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

100 درصد لایزر

ولی خوب پولشم خوبه

داره خودمونی میشه Mahyarrrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان......
    اگر لطف کنید و به بهترین وجه ممکن منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
    به نظر شما بهترین سرویس ADSL کدومه؟؟؟
    مرکز تلفن توحید هستم.
    حدود 2-3 گیگ هم در ماه میخوام دانلود کنم.
    اگر قیمت معقول باشه ترجیح میدم سرعت 256 داشته باشم (اگر به کاربران خانگی تعلق بگیره)
    راستش حوصله ی قطع شدن و دنگ و فنگ و هی زنگ زدن به پشتیبانی رو ندارم... میخوام یک سرویسی باشه که دغدغه قطع شدن نداشته باشه و زود هم وصلش کنن... قول الکی نده.... از این سرویس های رایگان نیم بها و شبانه هم داشته باشه که چه بهتر.... لطفا پارس آنلاین رو از لیست پیشنهاداتتون به من حذف کنید چون بیخودی گرونه.... سبانت هم خیلی ادا در میاره.... منتظر راهنمائیتون هستم... ممنون.
    من کلی جواب میدم یعنی نمیدونم مرکز توحید به طور خاص چه شرکتی خوبه. اما شاتل تا اونجایی که من میدونم همه جا بهترینه، بی دردسره و براساس آموخته های من از تجارب سایر دوستان همیشه رنج سرعتش ثابته و تغییرات سرعت نداره. شبانه هم رایگانه. فکر میکنم خیلی از دوستان دیگه هم، با این اظهارات اتفاق نظر داشته باشن.
    همه سرعتی به کاربران خانگی تعلق میگیره که فقط یه نامه فرمالیته میخواد. عموما قوانین همه نوشته میشن ولی یا خوانده نمیشن یا هم خیلی الزامی نیست که عمل بشن و بیشتر جنبه زیبایی دارن.

5. این کاربر از Mahyarrrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون اما صبانت که نامحدود نداره.
    همه شرکتا محدود رو به همه میدن.
    من یه بار از داتک پرسیدم مدارک چی می خواد اما زنه تند تند گفت همش یادم رفت.
    به دانشجوها میدن؟
    یعنی میگی مدارک متفاوتی لازمه؟ مثلا توی صبانت و شاتل که من بهت لینکاشو دادم عملا شبانه نامحدوده دیگه. نیمیدونم ولی به نظرم مدارک یکسانی لازم باشه،
    در مورد دانشجو هم اگه بخوان گیر بدن، نهایتش میگن باید دانشجوی فوق لیسانس یا بالاتر باشی.
    Last edited by Mahyarrrrr; 29-07-2009 at 00:29.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال فوری ؟؟؟؟؟؟؟؟
    چقدر طول میکشه که انتقال خط داده بشه ؟
    خونمونو عوض کردیم گفت باید انتقال خط بدین...
    هزینه هم داره ؟
    سرویستو انتقال میدن رو خط دیگه... اگر اونجارو ساپورت کننs
    فکر کنم مضاف بر ساپورت کردن منطقه مقصد، وجود پورت خالی در اونجا هم بی اهمیت نباشه.

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من کلی جواب میدم یعنی نمیدونم مرکز توحید به طور خاص چه شرکتی خوبه. اما شاتل تا اونجایی که من میدونم همه جا بهترینه، بی دردسره و براساس آموخته های من از تجارب سایر دوستان همیشه رنج سرعتش ثابته و تغییرات سرعت نداره. شبانه هم رایگانه. فکر میکنم خیلی از دوستان دیگه هم، با این اظهارات اتفاق نظر داشته باشن.
    همه سرعتی به کاربران خانگی تعلق میگیره که فقط یه نامه فرمالیته میخواد. عموما قوانین همه نوشته میشن ولی یا خوانده نمیشن یا هم خیلی الزامی نیست که عمل بشن و بیشتر جنبه زیبایی دارن.

لطفا نظر خودتون رو در مورد سرویس دهی شرکت لایزر بگین.... این طور که من توی سایتشون دیدم از نظر خدمات و قیمت خیلی به صرفه هست... ولی نمیدونم از نظر پشتیبانی و قطع و وصل شدن چطوریه؟؟؟
    در مورد "شاتل" هم فقط باید بگم لطف کنید و به این لینک یک سری بزنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون

9. 2 کاربر از Taraneh935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

لطفا نظر خودتون رو در مورد سرویس دهی شرکت لایزر بگین.... این طور که من توی سایتشون دیدم از نظر خدمات و قیمت خیلی به صرفه هست... ولی نمیدونم از نظر پشتیبانی و قطع و وصل شدن چطوریه؟؟؟
    در مورد "شاتل" هم فقط باید بگم لطف کنید و به این لینک یک سری بزنید.
    کد:
    ممنون
    سلام

لایزر خیلی خوبه

از همه نظر

سیاسته خوبی داره

مشتری کمتر خدمات بهتر

به نظر من بهترین سرویس هستش (البته اینو شاتل رو میشه هم سطح گرفت )

من تا حالا ازش ناراضی ندیدم

11. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

بله این قضییه همه جای کشور هست و چیز عجیبی نیست... 11 شرکت دارای مجوز PAP داریم که میتونن اینترنت ADSL ارائه بدن که هر کدوم از این شرکتا ده ها نماینده دارن که احتمالا یکی از این شرکتا اومده توی شهرستان شما هم تجهیزاتشو توی مرکز مخابراتیتون نصب کرده و یکی از نمایندگانش یا خودش دارن میفروشن...

در ضمن 128 کیلوبایت نیست بلکه 128 کیلوبیت هستش... مثلا توی اینترنت Dial-up سرعت اتصال شما 40 کیلوبیت بر ثانیه س (که اون پایین ویندوزتون موقع کانکت شدن مینویسه) که یعنی در ثانیه حداکثر میتونید 40,000 بیت (یعنی حدود 4.88 کیلوبایت بر ثانیه) میتونید ارسال یا دریافت کنید که معمولا عمرا بتونید با دایال آپ به این سرعت برسید و کلی هم شبکه نویز و مشکلات داره کلا پدر آدمو درمیاره... ولی توی تکنولوژی ADSL دیگه چنین مشکلاتی وجود نداره... مودم شما 24 ساعت به اینترنت وصله و کافیه کامپیوتر رو روشن کنید تا از اینترنت استفاده کنید و اون شرکتی که اومده توی شهرستان شما داره 128 کیلوبیت بر ثانیه با حجم نامحدود میده یعنی شما اگه یه مودم ADSL حدود 50 هزار تومن بخرید و بعد توی اون شرکت ثبت نام کنید از این پس به جای 40 کیلوبیت برثانیه دایال آپ، سرعتتون میشه 128 کیلوبیت (یعنی حدود 15.62 کیلوبایت) بر ثانیه... در ضمن یه چیز بسیار مهم اینه که دیگه هیچ وقت پولی برای اینترنت روی قبض تلفنتون نمیاد چون تکنولوژی ADSL از فرکانس های دیگری در خط تلفن استفاده میکنه و اصلا تلفن رو اشغال نمیکنه...

علاوه بر مزیت مهم اینکه تلفن اشغال نمیشه و پولی روی قبض تلفن نمیاد، شما 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته به اینترنت وصلید و اینطور که میگید محدودیت حجمی هم نداره میتونید 24 ساعت دانلود کنید...

در ضمن مزیت دیگه ADSL به Dial-up علاوه بر سرعتش اینه که روی اتصالتون بیشتر و بهتر میتونید حساب باز کنید و بهش مطمئن باشید که سایت ها رو با سرعت مناسبی میاره و دیگه گیر کردن و اینا و دیسکانکتی هم توش نداره (شاید سالی چند ماهی یه بار اونم به خاطر تعمیرات شبکه)...

اگه این شرکت سایتی هم داره بگو تا دوستان بیشتر راهنمایی کنن...

سلام دوست من
    اول از همه این رو بگم
    چند وقت پیش یک اس ام اس برای روی موبایل ها کل شهرستان ما امد ( شهرستان گچساران استان ک.ب)
    که اینترنت پر سرعت 128 با پهنای باند نامحدود هزینه 15 تومان ( هزینه راه اندازی با مخابرات)
    دوست من چند روز پیش پی گیرش بود و دیروز مثل اینکه کارش راه افتاد
    گفتش که سرعتش خیلی عالیه هست و تقریبان 11 تا 12 مگ رو تویه دو دقیقه دانلود می کنه
    و همچنین گفته بود تویه یکی از این سایت ها تست سرعت سرعتش رو تست کرده بود حدود 311 بهش گفته .
    خودش که خیلی تعریف داد
    من فعلان که نمی تونم بخرم تا سر ماه احتمالان
    می گن این شرکت ISP طرف شهرستان دیلم هست نمی دونم می دونی کجاست یا نه 1.30 دقیقه از شهرستان ما تا اونجا راه است
    مثل اینکه تازه شروع به کار کرده و یک نمایندگی تویه شهرستان ما راه انداخته
    و مثل اینکه از شرکت ارمان نت شهرستان ما ( یک سرویس دهند adsl تقریبان قدیمی ) شکایت کرده به خاطره قیمت بالا که داره و حالا شرکت ارمان شهرستان ما اینطور که دوستان گفت به خاطره رقابت قرار قیمت اش رو پایین بیاره

این اینترنت نامحدودی که به شما گفتم اینترنت که دوست می گفت ماهی فقط 10 تومان پول شارژش هست
    امروز میرم پیش اون نمایندگی اگر سایت داشت می گیریم و به شما می دم
    با تشکر

13. این کاربر از sinaset بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

کد:
    دوستان این صفحه رو ببینید!!
    من چرا هیچی نمی فهمم!!!
    قیمتاش چی جوریه؟!!

الان برا برنز شو ببینید
    128 با محدودیت 4 گیگ 8333 تومنه!!!!
    بعد با محدودیت 5 گیگ 5300 تومنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یعنی چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •