کدوم بهتره؟
کدوم بهتره؟
مرکزسعادتمند رو که میدونم ساپورت میکنن ... یعنی دیگه هزینه رانژه نمیدیم ..؟
100 درصد لایزر
ولی خوب پولشم خوبه![]()
من کلی جواب میدم یعنی نمیدونم مرکز توحید به طور خاص چه شرکتی خوبه. اما شاتل تا اونجایی که من میدونم همه جا بهترینه، بی دردسره و براساس آموخته های من از تجارب سایر دوستان همیشه رنج سرعتش ثابته و تغییرات سرعت نداره. شبانه هم رایگانه. فکر میکنم خیلی از دوستان دیگه هم، با این اظهارات اتفاق نظر داشته باشن.
همه سرعتی به کاربران خانگی تعلق میگیره که فقط یه نامه فرمالیته میخواد. عموما قوانین همه نوشته میشن ولی یا خوانده نمیشن یا هم خیلی الزامی نیست که عمل بشن و بیشتر جنبه زیبایی دارن.
یعنی میگی مدارک متفاوتی لازمه؟ مثلا توی صبانت و شاتل که من بهت لینکاشو دادم عملا شبانه نامحدوده دیگه. نیمیدونم ولی به نظرم مدارک یکسانی لازم باشه،
در مورد دانشجو هم اگه بخوان گیر بدن، نهایتش میگن باید دانشجوی فوق لیسانس یا بالاتر باشی.
Last edited by Mahyarrrrr; 29-07-2009 at 00:29.
فکر کنم مضاف بر ساپورت کردن منطقه مقصد، وجود پورت خالی در اونجا هم بی اهمیت نباشه.
لطفا نظر خودتون رو در مورد سرویس دهی شرکت لایزر بگین.... این طور که من توی سایتشون دیدم از نظر خدمات و قیمت خیلی به صرفه هست... ولی نمیدونم از نظر پشتیبانی و قطع و وصل شدن چطوریه؟؟؟
در مورد "شاتل" هم فقط باید بگم لطف کنید و به این لینک یک سری بزنید.
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
لایزر خیلی خوبه
از همه نظر
سیاسته خوبی داره
مشتری کمتر خدمات بهتر
به نظر من بهترین سرویس هستش (البته اینو شاتل رو میشه هم سطح گرفت )
من تا حالا ازش ناراضی ندیدم
سلام دوست من
اول از همه این رو بگم
چند وقت پیش یک اس ام اس برای روی موبایل ها کل شهرستان ما امد ( شهرستان گچساران استان ک.ب)
که اینترنت پر سرعت 128 با پهنای باند نامحدود هزینه 15 تومان ( هزینه راه اندازی با مخابرات)
دوست من چند روز پیش پی گیرش بود و دیروز مثل اینکه کارش راه افتاد
گفتش که سرعتش خیلی عالیه هست و تقریبان 11 تا 12 مگ رو تویه دو دقیقه دانلود می کنه
و همچنین گفته بود تویه یکی از این سایت ها تست سرعت سرعتش رو تست کرده بود حدود 311 بهش گفته .
خودش که خیلی تعریف داد
من فعلان که نمی تونم بخرم تا سر ماه احتمالان
می گن این شرکت ISP طرف شهرستان دیلم هست نمی دونم می دونی کجاست یا نه 1.30 دقیقه از شهرستان ما تا اونجا راه است
مثل اینکه تازه شروع به کار کرده و یک نمایندگی تویه شهرستان ما راه انداخته
و مثل اینکه از شرکت ارمان نت شهرستان ما ( یک سرویس دهند adsl تقریبان قدیمی ) شکایت کرده به خاطره قیمت بالا که داره و حالا شرکت ارمان شهرستان ما اینطور که دوستان گفت به خاطره رقابت قرار قیمت اش رو پایین بیاره
این اینترنت نامحدودی که به شما گفتم اینترنت که دوست می گفت ماهی فقط 10 تومان پول شارژش هست
امروز میرم پیش اون نمایندگی اگر سایت داشت می گیریم و به شما می دم
با تشکر
دوستان این صفحه رو ببینید!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چرا هیچی نمی فهمم!!!
قیمتاش چی جوریه؟!!
الان برا برنز شو ببینید
128 با محدودیت 4 گیگ 8333 تومنه!!!!
بعد با محدودیت 5 گیگ 5300 تومنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)