جمیعا سلام
من وقتي مي خوام يك فايل رو دانلود كنم تو 99% همين طور ميمونه به پشتيبان زنگ زدن گفت از مودمه مودم من SMC 7901B هست مي خواستم بدونم مشكل از كجاست ؟
شما با چه نرم افزاری دانلود می کنید؟ این جور مشکلات سخت افزاری و یا از شبکه نیست. مشکل نرم افزاری خود ویندوزه که در انتهای دانلود فایل نمی تونه سر و ته قضیه رو هم بیآره! پیشنهاد میکنم حتما از دانلود منیجرهایی مثل Flash Get یا Download Accelarator یا .... استفاده کنید تا فایل رو تیکه تیکه دانلود میکنن.
-----------------------------------------------------------------------
سلام
من یه مودمDLINK 2540U گرفتم
میخواستم ببینم چطور میشه از هر 4تا پورتش همزمان از اینترنت استفاده کرد
ممنون
شما کار خاصی نباید انجام بدید. وقتی شما مودم رو کانفیگ کردین ، با وصل کردن هر سیستم دیگه ای به پورت های مودم و گذاشتن اون سیستم رو حالت تنظیم اتومات ( منظورم تنظیمات شبکه و دادن IP خودکاره ) ، مودم خودبخود بهش یه IP اختصاص میده و اون رو وارد شبکه خودش و درنتیجه به اینترنت وصل میکنه.
شاید قسمت دوم این پست بتونه کمک تون کنه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها !
من بعد از یکسال بلاخره یواش یواش صاحب ADSLدارم میشم حالا یه مودم خوب می خواستم که زیاد گرون نباشه و کیفیت خوبی داشته باشه...در ضمن به نظرتون برای اولین بار مودم رو شرکت بیاره و نصب کنم یا خودم مودم و...بگیرم و نصب کنم؟ADSL+2مودمش با ADSLفرق داره؟
1- همونطور که دوستان گفتن ، مودمی که همه ISP ها قبولش دارن ASUS هستش. مدلش مهم نیست. چون مهم استاندارد و نوع چیپست هائیه که سازندگان مختلف تو مدم هاشون بکار میبرن و سوئیچ های اکثر ISP ها با استانداردهای Asus جواب داده. واسه مدل هم:
- اگه مودم کابلی میخواید:( تصحیح شد) am602 که یک خروجی LAN و یک USB داره. که میتونید از هر کدوم که خواستین استفاده کنین.
کد:
- اگه وایرلس میخواید :am604g ؛ که هم 4 تا خروجی LAN داره و هم میتونید به حدود 10 تا سیستم بصورت وایرلس وصلش کنید.
کد:
- برای وایرلس گزینه wl-600g هم هست که علاوه بر موارد am602 یک usb داره که میتونید یه پرینتر یا فلش رو تو شبکه share کنید.
کد:
سلام
مودم linksys د دارم که روتره ، می خوام ببینم چطور میتونم یه lan بهش اضاف کنم بدون دادن اجازه دریافت اینترنت و فقط واسه file sharing باشه ، الان 3 تا سیستم دارم که هر سه شیر فایل و اینترنت با هم دارن
بعضی مودم ها بطور تنظیماتی برای میزان دسترسی هر user به اینترنت یا شبکه رو دارن . اگه مدل مودمتون رو بگید بهتر میتونم راهنمائیتون کنم.
ولی اگه میخواید تنظیمات و کنترل خیلی بهتری روی user ها داشته باشین از برنامه های کنترل کافی نت ها یا مدارس استفاده کنید. مثل Net limiter یا Cyber Cafe Pro
چرا تو این لیست نظر سنجی
ZyXEL نیستش؟؟@؟1@#؟؟!#@؟!@#
تاجائی که من خبر دارم ، تنور آمار گیری تاپیک سرد شده !!
توپ گرفتم حالا...
اگه ما a6l3i جان و wichidika رو نداشتیم چکار می کردیم...ایول...
حالا می گم این ASUS DSL-G31 با ASUS WL-604G زیاد فرقی ندارن توی سایت نگاه کنی... اگه فرقی دارن لطفا توضیح بدید تا بدونم؟؟؟!!!
حالا ASUS DSL-G31 توی بازار هست؟چند قیمته؟؟! اگه نیست حدودا تا چند وقت دیگه میاد؟؟؟!!! فکر نکنم بالای ۱۰۰تومان باشه؟؟!
راستی همونطوری که تمام ISP ها ASUS WL-AM604G رو ساپورت می کنن DSL-G31 رو هم قبول می کنن یا بهونه میارن؟؟؟؟؟!!!!!
چوب کاری نفرمائید . یه دو کلام سوات داریم ، اونم داریم پای تخته مینویسیم ببینیم چیزی بارمونه یا نه
راستش منم هرچی سایت asus رو شخم زدم تفاوت خاص و مهمی بینشون ندیدم. حالا این سری G چی داره نمی دونم!! بد نسیت شنبه از دالای یا یه فروشنده بپرسی.
در مورد تائید شدنش توسط ISP ها هم ، همونطور که گفتم تو ساخت مودم ، سازنده ها از استانداردهای مختلفی استفاده میکنن که استاندارد و چیپست های asus به تجهیزات ISP های ایرانی بیشتر منطبقه( طبق گفته ISPها) . هرچند خودم این حرف رو زیاد قبول ندارم و میدونم که میشه هر مودمی رو به سیستم خوروند. فقط شاید یکم نیاز به تخصص بیشتری داشته باشه و اینکه حوصله کلکل کردن با ISP رو داشته باشی 
یا حق . . .