راستش مطمئن نیستم ولی فکر کنم اگه الان نصب کنید با اومدن ورژن فینال می تونید به اون آپگرید کنید همون طور که از اوبونتوهای 10.04 و 11.10 می شه
راستش مطمئن نیستم ولی فکر کنم اگه الان نصب کنید با اومدن ورژن فینال می تونید به اون آپگرید کنید همون طور که از اوبونتوهای 10.04 و 11.10 می شه
سلام
دوستان
من مجموعه برنامه های شرکت پرنیان رو دارم و و توش سیستم عامل ubuntu رو هم داره وقتی پوشه رو باز میکنم کلی فایل توشه
من میخام اینو تو یه مجازی ساز مثل vmware نصب کنم که هرکار میکنم نصب نمیشه اومدم اون فایهارو هم تبدیل به isoکردم ولی بازم نشد البته اینو بگم که فایلها رو تو سی دی یا فلش نریختم و میخام که از همین هاردم نصب بشه دوستان راه حل چیست؟؟؟
از سی دی همین جوری به هارد کپی گرفتید یا ازش image گرفتید؟
اگه سی دی اوبونتو image گرفتید کافیه image رو به vmware بدید تا اون رو بوت کنه.
البته احتمالا تو پوشه اوبنتو یه فایل اجرایی به اسم wubi.exe باشه. اگه اون فایل وجود داشت می تونید اوبونتو رو از طریق همون فایل نصب کنید.
سلام
من میخوام عکس زمینه ترمینالو عوض کنم
blackbuntu هم نصب کردم
از کجا باید این کارو انجام بدم؟
ممنون
تو قسمت setting یا profile این گزینه هست.
دوستان محترم سلام
من یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که تو توزیع های لینوکس اگه بخایم یه برنامه رو نصب کنیم باید حتما از طریق اینترنت باشه یا میتونم قبلا فایل مورد نظر رو دانلود کنم و بعدا نصب کنم؟؟؟
و این که برنامه ها برای محیط ubutu ,centos باید چه پسوندهایی داشته باشن ؟؟؟
بله می شه این کار رو کرد. ولی توصیه نمی شه.من یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که تو توزیع های لینوکس اگه بخایم یه برنامه رو نصب کنیم باید حتما از طریق اینترنت باشه یا میتونم قبلا فایل مورد نظر رو دانلود کنم و بعدا نصب کنم؟؟؟
در توزیعهای بر مبنای ردهت از جمله centos پسوند بستهها rpm هست و تو توزیعهای برپایه دیبان از جمله اوبونتو پسوند بستهها deb هست.و این که برنامه ها برای محیط ubutu ,centos باید چه پسوندهایی داشته باشن ؟؟؟
البته تو لینوکس پسوندها زیاد مهم نیست.
سلام خواهشمندم یکی کمک کنه !
من اوبنتو 11.10 که قبلا داشتم تو ویندوز 7 اجرامیکردم و سه گزینه برا نصب میاورد که یکی install inside windows7 بود و به محض کلیک روش تو درایو ویندوزم به اندازه ای که تعیین میکردم به اوبونتو اختصاص میداد و بعد ریستارت شدن شروع به نصب میکرد و بی درد سر!!
چندروزه 12.4 رو دانلود کردم اصلا اونجوری نیست با اینکه آموزشاشو خوندم نصب کنم پارتیشنای لبتابمو داغون کرد!
خودش تو ویندوز که نصب نمیشد میگفت باید بوت بالا بیاری رو سیدی ریختم فایل ایزو رو و گزینه ایناید ویندوزو زدم پارتیشنارو نشون میداد درایو ویندوزو زدم که نصب کنه ارور is not root file میداد و میگفت پارتیشن درست رو از منو انتخاب کن!!
دوستان هردمو به....دادم کمک کنید!تاحالا لینوکس نداشتم الانم میخوام بخاطر گوشی موبایلم داشته باشمش تا یه چیزی سر در بیارم..
الان راهی هست من این فایل یزو که دارم دستکاری کنم که wbui تو خود ویندوز کلیک کنم بیاد و بخواد نصب کنه؟
عکس سه گزینه ای رو میخوام دوستان! کمک .
خواهشمندم یکی از عزیزان دقیق بگه چطور پارتیشنی آماده کنم کنار سون که با رفتن تو بوت برا نصب اوبنتو 12 ازم سوال نکنه و دقیقا بره سر نصب تو همون پارتیشن و مولتی بوت باشه/ فهمیدم اشتباهی دانلود کردم iso رو باید اون نسخه ویندوزی رو دانلود میکردم که تو ویندوز اجازه میداد نصب میکردم حلا همین فایل که دارم رو یادم بدبد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammadi_4u; 30-04-2012 at 07:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)