حتما دبیر خصوصی بگیرید که راتون بندازه .. اگه خیلی ضعیف هستید بهترین کار دبیر خصوصی هستش .. کلاس هم که برید چون از بقیه ضعیف تر هستید واستون مفید نیست .. از دبیر خصوصی هم انتظار معجزه نداشته باشید .. با کمی سعی و تلاش بیشتر انشالله موفق خواهید شد
حتما دبیر خصوصی بگیرید که راتون بندازه .. اگه خیلی ضعیف هستید بهترین کار دبیر خصوصی هستش .. کلاس هم که برید چون از بقیه ضعیف تر هستید واستون مفید نیست .. از دبیر خصوصی هم انتظار معجزه نداشته باشید .. با کمی سعی و تلاش بیشتر انشالله موفق خواهید شد
Last edited by Amin.M.1986; 07-08-2010 at 17:56.
مبتکران(نونهال آذر)تحلیلی غیر بیگی چی خوبه؟؟؟؟
گاج سفید
فار
شیمی پیش سبز شنیدم خوبه ولی کتاب بهمن بازرگانی رو بگیرین که مطمئنم که خوبه..شیمی پیش سبز خوبه؟؟ مسایل خوبی داره یا نه؟؟؟
من ندیدم ولی پیشنهاد میکنم فیزیک پیش فار رو بگیرینکسی فیزیک پیش سبز رو دیده؟؟؟ چه جوره؟؟؟
مطمئن باشین بهترین کتاب شیمی همون کتاب های استاد بهمن بازرگانی هستن
منم قول میدم اگه پیش خیلی سبز بگیرید پشیمون نمیشید
اما پایه بهمن بازرگان
اما فرق زیادی نداره پیشم می تونید بهمن بازرگان بگیری
بالاخره ما نفهمیدیم:
تاریخ ادبیات مصور یا کلک؟
آرایه کلک یا؟
فوت و فن عربی خیلی سبز خوبه یا نه؟
شیمی پیش بازرگان یا خیلی سبز؟
فیزیک پیش( با توجه به ویرایش جدید خیلی سبز) فار یا خیلی سبز؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
کنکور عربی.عربی دانها به کمک ما بی عربیان بشتابند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش جدیدش چه فرقی هایی کرده؟؟؟؟فیزیک پیش( با توجه به ویرایش جدید خیلی سبز) فار یا خیلی سبز؟
آقا این تحلیلی اندیشه سازان تنوع سوالات و سختی سوالاتش چه جوره؟؟؟
نه اینو نگیرید...همون ایادفیلی بهتره.فوت و فن عربی خیلی سبز خوبه یا نه؟
آرایه همون کلک خوبهآرایه کلک یا؟
سبز هم ممکنه خوب باشه ولی بازرگانی رو همه مطمئنن که خوبه.پس همون با خیال راحت بازرگانی رو بگیرینشیمی پیش بازرگان یا خیلی سبز؟
من ویرایش جدید خیلی سبز رو ندیدم ولی فار خیلی خوب و کاملِ.فیزیک پیش( با توجه به ویرایش جدید خیلی سبز) فار یا خیلی سبز؟
تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه رو می گی؟ چرته!
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)