تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 474 از 923 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در موسیقی برای لغت Compilation چه ترجمه ای مناسبه؟
    این لغت را مثلا برای آلبوم هایی بکار میبرند که یا بهترین آهنگها هستند یا به هرحال مخلوطی از آهنگهای سابق هستن یا آلبوم ریمیکس هستن.
    ترجمه گوگل میگه: تالیف - همگردانی - تلفیق - گرد اوری
    معمولا آلبوم گردآوری‌ شده ترجمه میشه که فکر کنم مناسب هم باشه

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز FOURTH RETURN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جای زندگی

پيش فرض

میخوام زبان رو یاد بگیرم از کجا شروع کنم؟

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در موسیقی برای لغت Compilation چه ترجمه ای مناسبه؟
    این لغت را مثلا برای آلبوم هایی بکار میبرند که یا بهترین آهنگها هستند یا به هرحال مخلوطی از آهنگهای سابق هستن یا آلبوم ریمیکس هستن.
    ترجمه گوگل میگه: تالیف - همگردانی - تلفیق - گرد اوری

ضمناً من یه پست بی پاسخ دارم صفحه پیش
    آلبوم گردآوری‌شده...
    سرچ کنی توی ویکی‌پدیا هم مدخل داره...
    ببخشید من ندیدم دوستمون زودتر جواب داده...
    Last edited by pro_translator; 03-04-2011 at 20:23.

5. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض Help plz

سلام بچه ها اگه واقعا می خواهید زبان یاد بگیریو راحت صحبت کنید یک کلاس زبان توپپپپپپپپپپپپپپپپپ بهتون معرفی می کنم که 100 % ارزش داره که برید واقعا می گم کافیه یک جلسه مهمان تو کلاس شرکت کنید بعد تصمیم به ثبت نام بگیرید سیستمشم اصلا کتاب نداره و هیچی نمی نویسی و از فارسی به انگلیسی هم هست و فقط گفتار و شنیداره و گرامر انقدر قشنگ درس می ده که اصلا نیازی به کتاب چرت و پرت گرامر نیست مثلا خیلی ها زمان ماضی نقلی رو مشکل دارن تو استفاده انقدر قشنگ و بدون توضیح گرامری این زبان یاد می گیری که تا آخر عمر فراموش نمی کنی برا هر کی که میاد انجا که اینطوریه ولی شهریه هاش بالاست و هفته ای هم یک جلسه است اسم استادشم آقای میرزایی است تلفن موسسه هم 22268001 و تو میدان محسنی ممیرداماد هستش خواستید یک جلسه مهمان برید تا ببینید موفق باشید

سلام، اطلاعات جدید آقای میرزایی رو دارید؟ چون این شماره الان جواب نمیده...
    هر یک از دوستان هم بتونه کمک کنه و اطلاعاتی بده ممنون می شم (به شدت لازمش دارم)

در آغاز فعالیت Enamela's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تازه عضو شدم میخواستم ببینم اینجا که انجمن فعال زبان انگلیسی رو داره سایر زبانها هم همچین انجمنی دارن یا خیر؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من تازه عضو شدم میخواستم ببینم اینجا که انجمن فعال زبان انگلیسی رو داره سایر زبانها هم همچین انجمنی دارن یا خیر؟
    سلام ...

خوش اومدید
    با توجه به تعداد مخاطبای هر زبون، فقط انگلیسی قابلیت انجمن بودن رو داشته و داره ...
    سایر زبون‌ها در قالب تاپیک و در صفحه‌ی اصلی انجمن آموزش زبان انگلیسی، کار می‌کنن ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام
    خیلی ممون که جواب سوال هام رو میدید واقعا انگیزم برای زبان خوندن زیاد شده وقتی می بینم که کسایی رو دارم که می تونم اشکالاتم رو ازشون بپرسم.

2 تا سوال دارم:
    1>تو جمله She Wasn`t rescued آخرین کلمه مفعوله؟
    2>تو ترجمه جمله زیر مشکل دارم.این جمله مال قسمت 7 از فصل 1 سریال لاست هست.وقتی جمله رو با زیرنویس فارسیش مقایسه کردم برام ترجمه کلمه به کلمش سخت شد؛اگه شما فهمیدین چه جوری ترجمه شده ما رو هم خبر کنین:

Thought I`d lay claims to my new digs before somebody else

فکر کردم بهتره وسایلم رو جمع و جور کنم قبل از این که کس دیگه ای این کار رو بکنه

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام
    خیلی ممون که جواب سوال هام رو میدید واقعا انگیزم برای زبان خوندن زیاد شده وقتی می بینم که کسایی رو دارم که می تونم اشکالاتم رو ازشون بپرسم.

2 تا سوال دارم:
    1>تو جمله She Wasn`t rescued آخرین کلمه مفعوله؟
    2>تو ترجمه جمله زیر مشکل دارم.این جمله مال قسمت 7 از فصل 1 سریال لاست هست.وقتی جمله رو با زیرنویس فارسیش مقایسه کردم برام ترجمه کلمه به کلمش سخت شد؛اگه شما فهمیدین چه جوری ترجمه شده ما رو هم خبر کنین:

Thought I`d lay claims to my new digs before somebody else

فکر کردم بهتره وسایلم رو جمع و جور کنم قبل از این که کس دیگه ای این کار رو بکنه
    سوال اول:

خیر، مفهول نیست، اون جمله ساختارش به شکل مجهوله ... یعنی فعل اصلی rescue یا نجات دادن هست، که در قالب مجهول یعنی به معنای نجات یافتن، به صورت to be rescued میاد ...
    اینجا هم she was not rescued در قالب she + be + not + rescued اومده ... recued نقش صفت مفعولی رو داره ...

12. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان من مدتهای زیادی از زبان دور افتادم قبلا خیلی خوب صحبت می کردم اما الان که دیگه شرایطش نیست نمیدونم چیکار کنم . به نظر شما برای اینکه هرچی بلدم یادم نره و بتونم ادامه بدم و زبانم بهتر بشه چیکار کنم

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من مدتهای زیادی از زبان دور افتادم قبلا خیلی خوب صحبت می کردم اما الان که دیگه شرایطش نیست نمیدونم چیکار کنم . به نظر شما برای اینکه هرچی بلدم یادم نره و بتونم ادامه بدم و زبانم بهتر بشه چیکار کنم

برای اینکه لغات و اصطلاحاتی که قبلا خوندی یادت بیاد و یا یادت نره ساده ترین کاری که میتونی بکنی این هست که کتاب بخونی - فیلم گوش بدی - شبکه های انگلیسی زبون رو ببینی ( حد اقل همین پرس تی وی خودمون رو ببین)

و برای اینکه صحبت کردنت رو فراموش نکنی اگه وقت یا حوصله کلاس مکالمه رفتن رو نداری . یه کاری هست که من خودم هم انجام میدم ولی اگه بقیه بت گفتن چیزیت شده یا مشکلی داری به من ربطی نداره اونم این هست که شروع به صحبت کردن و بحث کردن با خودت کنی . راجعبه مسائل مختلف با خودت بحث کن من خودم گاهی وقتها حتی یه آینه هم میگیرم جلوم تا قیافه خودم هم موقع صحبت کردن ببینم و بتونم قیافم هم با صحبتهام تطبیق بدم یا اینکه همیشه هرجا که هستی هرچیزی رو که میخوای بگی ( به دوستات - به خانواده - به هرکی) اول انگلیسیش رو تو ذهنت بیار بعد حرفت رو بزن - هرجا که خواستی حرفی بزنی لغتی داشت که انگلیسیش رو نمیدونستی همون لحظه به دیکشنری رجوع کن ( خب حالا چجوری همیشه یه دیکشنری همرام باشه ؟ خیلی ساده یه دیکشنری رو تلفن همراهت نصب کن اونوقت همیشه یه دیکشنری همراهته)

15. 6 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •