اینجاییم...
دیشب سرعت پایین اومده بود
یعنی برگشته بود به همون حدود قبلی... 64....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینجاییم...
دیشب سرعت پایین اومده بود
یعنی برگشته بود به همون حدود قبلی... 64....
من شهرستانم ولی آی اس پی ما از ای دی اس ال تبریز داره استفاده می کنه از همارا سیستم. این رو از speedtest فهمیدم. من 512 گرفتم سه ماهه 6گیگ به قیمت 48 ت . تبریز هم اینجور قیمت ها گزافه؟ راتی از 1شب تا 7 صبح هم رایگانه. موقع دانلود با IDM هم 100الی 111 ماکزیمم مقدار دانلود سرعت بر حسب کیلوبایت هستش اونم در حالت 8 خطی و مینمم هم 30 میشه البته دیگه مردم اینجا فهمیدن رایگانه یا نمی دونم قضیه چیه سرعت پایین اومده. یک سوال اگه سرعت منو مینویشه مثلا 105کیلوبایت در ثانیه و بخواهیم برحسب کیلوبیت دربیاریم میشه 840کیلوبیت برثانیهو سرویس ما 512 کیلوبیت برثانیه هستش این یعنی چی؟!!!!!!!!!!!!!! درضمن موقع دانلود با خود IE 15کیلوبایت بر ثانیه به زور برمیداره. اینم اضافه کنم که موقع دانلود با IDM در موقع 8 خطی این سرعت 105 رو اصولا باید در 8 ضرب کنیم چون 8 تا خط دانلود ایجاد می شه و این چطور امکان داره من خودم هلاک شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مودمم تی پی لینکه 81 تازه ال دی اس ال هم گرفتم. از بس گرون بود. شر ما فقط دوتا آی اس پی ای دی اس ال داره.
در اسپیدتست که می زنی تست کنه مینویسه سرورت تو ایروانه این چه معنی میده؟
حالت خوبه ؟ چون داری با idm دانلود می کنی و 8 تا فایل را دانلود می کنی می گی می شه 105 * 8 که اونم 840 کیلوبایت می شه که از طرفی 840 کیلو بایت هم 6.7 مگابات می شه ؟نه بابا ! عزیزم ببین چون 8 تا فایل رو دانلود می کنی واسه ی هر کدوم 13 کیلوبایت می شه .در ضمن چون سرویست محدوده سرعت های نجومی بهت می دن تا حجمت زود تموم بشه تا بری و ازشون حجم بخری . یه نوع سیاسته دیگه . در ضمن 512 رو 3 ماهه با 6 گیگ خریدی 48 تومن می گی گرونه ؟ ماهی میفته 16 تومن 2 گیگ که همین رو ماکس می ده ماهی 21500 تومن .
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
در ضمن یادم رفت بگم . چون ip تو مال همارا است که نمی گن isp ما از همارا سرویس می گیره . حالا شاید پهنا رو هم از اونا بگیره ولی مسلما نماینده ی همارا نیست چون در این صورت نمی تونست از خودش سرویس اختراع بکنه و به مردم با قیمت خودش بده . چون نماینده ها باید طبق تعرفه های اون شرکتی سرویس بدن که ازش نمایندگی گرفتن .
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
سرعت من افت نکرده بود ولی پینگم بالا رفته بود !
خوب دوست من من اولا سرویس 512 رو گرفتم درثانی باید بگم که از ساعت 1 شب تا 7 صبح چون رایگانه من تمام دانلودامو شب انجام میدم مفت دربیاد.![]()
من این رو بهتر از تو می دونم . چون از خرداد که سرویس گرفتم تا حالا 2 درایوم رو پر کردم . در ضمن فقط هر از گاهی شب بیدار می مونم . در ضمن من چی گفتم تو چی جواب دادی ؟![]()
من این جواب رو به خاطر این قسمت بالایی دادم که میفرمایید سرعت نجومی میده که زود تموم کنی و بری سرویس بگیری! منم عرض کردم که شبا دانلود می کنم که کسی نتونه دور بزنه!
در ضمن باید بگم موقع دانلود با IDM در حالت 16 خطی یا 4 خطی بازم همون 105 کلیوبایت رو میزنه پس با استناد به فرمایشات حضرت عالی باید بگم چهار خطی 8 خطی یا 16 خطی بنا به سرویس های مخابراتی و آی اس پی ما یعنی هیچ دیگه! نه؟
منظورت اینه که 4 یا 8 یا 16 رو می زنی ولی 1 فایل رو دانلود می کنی ؟ اگه اینطور باشه که همون 105 می مونه ولی اگه 8 فایل رو بگذاری و با هر کدوم با 105 دان کنی این امکان ناپذیره .
سلام دوستان
کسی از سرویس 1024-512 turbo ماکس نت استفاده کرده اینجا؟با سرعت چند دانلود میکنه؟
ازش راضی هستین؟به نظرتون اینو بگیرم یا سرویس دیگه؟
و در ضمن این چیه؟ اینو هم باید هر ماه بدیم؟
* هزینه IP VALID STATIC برای کلیه سرویس ها هر ماه 10,000 تومان می باشد
Last edited by fmps; 31-07-2010 at 12:49.
اگه رپید شیر(یا هر سایت به اشتراک گذاری فایل مثل هات فایل و مگا آپلود و ...) و تورنت میخایی باید بدی.
چیزی که شرکت های دیگه به صورت رایگان بهت میدن اینجا پولیه.(البته همه شرکت ها داینامیک میدن و برای استاتیک باید هزینه بدی ولی حداقلش ولید هست.)
یعنی من که اکانت رپید شیر دارم اگه بخوام از رپید شیر دانلود کنم باید به اینا هم پول اضافی بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)