[نمرات دروس تستی حداقل ۷۲ ساعت پس از بر گزاری امتحانات پیام نور اعلام می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
من 13آیین زندگی امتحان دادم هنوز نمرش نیومده!!!!چه جوریاست؟؟؟؟![]()
[نمرات دروس تستی حداقل ۷۲ ساعت پس از بر گزاری امتحانات پیام نور اعلام می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------
من 13آیین زندگی امتحان دادم هنوز نمرش نیومده!!!!چه جوریاست؟؟؟؟![]()
منم هنوز نمره ي شبيه سازيم كه 6 بوده نيومده...من 13آیین زندگی امتحان دادم هنوز نمرش نیومده!!!!چه جوریاست؟؟؟
يه چيز جالب تر رفتم نمره ي معادلاتم رو ببينم زده 7 در صورتي كه اين درس فقط 4 نمره تستي داره!!!!!
الان زبانو دوباره ديدم نمره تستي رو از 20 حساب كرده و زده 19.50 جالبه وضعيت همه سوالهارو هم زده حذف شده!!!!! عصري 13.65 نوشته بود!
------------------------------------------------
جالبه....وقتی شهریه ندی سریع سایتو روت میبندن حالا که باید وضیعت نمره هامونو بدونیم انگار که نه انگار
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
------------------------------
فک کنم این سایت گلستان ویروسی شده.....بدجوری قاطی کرده![]()
ای لعنت بیاد به برنامه ریزی بی پایه و اساس پیام نورمعلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اون از برنامه ریزی ترم تابستون نمره تایید نشده انتخاب واحد کردیم اینم از الان که هنوز نمره امتحان هفته قبل رو ندادن . ای خاک تو سرشون
![]()
فردا هم مثلا امتحان داریم ها نشستیم نمره های امتحان های گزشته رو رصد میکنیم![]()
من که کلا از امتحان فردا ناامید شدم![]()
اين اولين ترمي هست كه اينجوري دارن نمرات رو اعلام ميكنن!ای لعنت بیاد به برنامه ریزی بی پایه و اساس پیام نور معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن اون از برنامه ریزی ترم تابستون نمره تایید نشده انتخاب واحد کردیم اینم از الان که هنوز نمره امتحان هفته قبل رو ندادن . ای خاک تو سرشون
فردا هم مثلا امتحان داریم ها نشستیم نمره های امتحان های گزشته رو رصد میکنیم
من که کلا از امتحان فردا ناامید شدم
الان كه مشخص نيست كي نمره ها رو وارد كنن شمام بشين درستو بخون غروبها برو چك كن كه حداقل امتحاناي نداده رو خراب نكني.
براي شمام اينجوري شده؟!الان زبانو دوباره ديدم نمره تستي رو از 20 حساب كرده و زده 19.50 جالبه وضعيت همه سوالهارو هم زده حذف شده!!!!! عصري 13.65 نوشته بود!
خدارو شكر خيالم راحت شد...پس اينا همينجوري دارن نمره وارد ميكنن...ولي اين روش رو ترمهاي قبل براي نمرات ميانترم انجام ميدادن...خودشون نمره وارد ميكردن تا بعدا خود استاد نمره رو وارد كنه!!!
فارسی عمومی را چطورمی شه خواند . چی را باید خواند تا با کمترین زمان نمره اورد.
سلام دوستان چطوریه نمره زبان انگلیسی م را دیروز زده بود اما الان نگاه کردم اصلا خبری از نمره پایان ترم نیست!!!!!
خودآزمایی ها رو حتما بخون + تاریخ ادبیات ها .... آرایه های مهم هم تونستی بخون
خدا رو شکر نمره زبان منم اومد (یادتونه من کد سری سوال رو نزده بودم)
راستی چرا زبان که امتحان آخرم بوده نتیجش اومده بقیشون که قبل از این بودن نیومدن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)