آره فارسی رو نخرین
آره فارسی رو نخرین
ای بابا یعنی تخیلی ترین نسخه رو من خریدم آخه هیچ جا نتونستم پیدا کنم بازی رو تنها جایی که داشت همین بود که همین نسخه رو داشت
حالا بازیو نصب کنین ببینین مشکلی ندارهای بابا یعنی تخیلی ترین نسخه رو من خریدم آخه هیچ جا نتونستم پیدا کنم بازی رو تنها جایی که داشت همین بود که همین نسخه رو داشت
راستی بازی فارسیه ؟ یعنی حرف ها و نوشته ها فارسیه؟ آخه داخل فروشگاه اینترنتی نوین پندار نوشته کل مکالمات فارسیه و شما تحت خلبان فارسی زبان آموزش می بینید و اینکه دی وی دیه چهارمم حدود 50 تا هواپیمای جدید داره = اضافات که این با گفته دوستمون که گفتن اضافات نصب نمیشه تناقض داره
اگر واقعا اینجوری باشه حرف نداره
حالا شما ون مبتدی هستید فکر کنم با همین بتونید یاد بگیرید بعدا که سحابی فول شدید یه نسخه ی معمولی بگیرید
accel رو هم که دارید
---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
با ها حالا نگفتین این Space shuttle چیه که حجمش هم 1 گیگ هست
یکیم جواب مارو بدهآقا کفم برید عجب چیزیه این a380 !
راستی این مولتی پلیر چه جوریه میشه تو خونه بین دو کامپیوترم بازی کرد ؟ اگه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم
در ضمن تو آموزشی که از پست اول دانلود کردم خیلی درباره ی vor صحبت کرده اما درست متوجه نشدم که دقیقا باید چه کار کرد
کسی فیلم آموزشی نداره؟
یا اگه میشه یه فیلم از پرواز خودتون بگیرین چون می خوام ببینم داخل هواپیما موقع landing چه کارایی می کنین
----------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا لینک های پست دوم و سوم رو دوباره بررسی کنین و لینک ها و عکس های خراب رو درست کنین چون الان من نه می تونم آموزش مورد علاقم یعنی FSP رو دانلود کنم و نه shockwavelight 3d
با تشکر
آموزش پرواز آنلاین با GameSpy رو قبلا نوشتم بگردی پیدا میکنی و بله میشه با 2تا PC پرواز کرد!
در مورد VOR " میخواید بدونید چطور ازش استفاده میشه یا توضیح خودش رو میخواید بدونید؟
نمیدونم حرفه ای هست یا نه!
![]()
بازی که مشکلی نداره خودش هم نسخه اصلی رو نصب کرد هم accel رو با هم نصب کرد
مکالمات هم فارسی هست
درسته توی dvd 4 تمام هواپیما های بازی هست بیشتر از 50 تا هست و فیلم های نمایش هوایی maks در سالهای 2005 و 2007 هم هست یک دفترچه 215 صفخه ای هم هست خیلی بازیش کامل هست خداییش
14.800 هم قیمتش بود ولی من به فروشنده گفتم نمی ارزه و 10 تومان بیشتر بهش ندادم بدبخت داشت اشکش در می اومد نمیدونستم اینقدر کامل هست وگرنه اینقدر بهش کم پول نمیدادم![]()
دوست عزیز ببخشید که این حرفها رو می زنم ولی گول ظاهرش رو نخور منم 10تومن بیشتر بالاش پول ندادم ولی الان میبینم 5 تومن هم نمی ارزه آخرشم رفتم اینترنتی نسخه فکر میکنم deluxe +accel رو خریدم .50 تا هواپیماش بدرد خودش میخوره من نصب کردم تو محیط بازی تصویر سفید میشد وفقط صداش می اومد البته امیدوارم مشکل از من یا سیستمم باشه وواسه شما درست کار کنه .آموزش های فارسیش تا حدودی خوبه ولی بعضی جاها اشتبا هات عجیبی میکنه مثلا تو درس اولین پرواز مستقلی هدینگ باگ سمت چپه ولی مربی پرواز میگه کمی بیشتر به راست بچرخید.نمایش های هواییش کیفیتش افتضاحه ،این آموزش 1.6 flight school که دوستان زحمت کشیدن وتو صفحه اول گذاشتن به نظر من از اون کتاب 215 صفحه ای بهتره وتنها خوبیش اینه که یه نفر مثل من که هیچی از خلبانی وپرواز نمی دونه وزبانش هم خیلی خوب نیست یه چیزایی دستگیرش میشه.ولی اگه کسی زبانش خوبه و با اصطلاحات پرواز آشناست این نسخه اصلا بدردش نمی خوره.(مزخرفه)
Last edited by hamed30; 22-02-2011 at 11:55.
سلام بر کاپیتانهای عزیز:
آموزش FMC برای A380 رو می خواستم، یعنی دستگاه FMC ارباس380 چه فرقی با بویینگ747 PMDG داره؟
من طرز کار FMC بویینگ رو بلدم اما با A380 اصلا سر در نیاوردم...من قاتم یا واقعا تفاوت اساسی دارند؟
لطفا راهنمایی کنید...
سپاس گذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)