تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 607 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

آره فارسی رو نخرین

2. این کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ای بابا یعنی تخیلی ترین نسخه رو من خریدم آخه هیچ جا نتونستم پیدا کنم بازی رو تنها جایی که داشت همین بود که همین نسخه رو داشت

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ای بابا یعنی تخیلی ترین نسخه رو من خریدم آخه هیچ جا نتونستم پیدا کنم بازی رو تنها جایی که داشت همین بود که همین نسخه رو داشت
    حالا بازیو نصب کنین ببینین مشکلی نداره
    راستی بازی فارسیه ؟ یعنی حرف ها و نوشته ها فارسیه؟ آخه داخل فروشگاه اینترنتی نوین پندار نوشته کل مکالمات فارسیه و شما تحت خلبان فارسی زبان آموزش می بینید و اینکه دی وی دیه چهارمم حدود 50 تا هواپیمای جدید داره = اضافات که این با گفته دوستمون که گفتن اضافات نصب نمیشه تناقض داره
    اگر واقعا اینجوری باشه حرف نداره

5. این کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

حالا شما ون مبتدی هستید فکر کنم با همین بتونید یاد بگیرید بعدا که سحابی فول شدید یه نسخه ی معمولی بگیرید
    accel رو هم که دارید

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

با ها حالا نگفتین این Space shuttle چیه که حجمش هم 1 گیگ هست

7. این کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا کفم برید عجب چیزیه این a380 !
    راستی این مولتی پلیر چه جوریه میشه تو خونه بین دو کامپیوترم بازی کرد ؟ اگه یه توضیح کلی بدین ممنون میشم
    در ضمن تو آموزشی که از پست اول دانلود کردم خیلی درباره ی vor صحبت کرده اما درست متوجه نشدم که دقیقا باید چه کار کرد
    کسی فیلم آموزشی نداره؟
    یا اگه میشه یه فیلم از پرواز خودتون بگیرین چون می خوام ببینم داخل هواپیما موقع landing چه کارایی می کنین

----------------------------------------------------------------------------------------------

لطفا لینک های پست دوم و سوم رو دوباره بررسی کنین و لینک ها و عکس های خراب رو درست کنین چون الان من نه می تونم آموزش مورد علاقم یعنی FSP رو دانلود کنم و نه shockwavelight 3d

با تشکر
    یکیم جواب مارو بده

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

آموزش پرواز آنلاین با GameSpy رو قبلا نوشتم بگردی پیدا میکنی و بله میشه با 2تا PC پرواز کرد!
    در مورد VOR " میخواید بدونید چطور ازش استفاده میشه یا توضیح خودش رو میخواید بدونید؟

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

---------- Post added at 07:50 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

با ها حالا نگفتین این Space shuttle چیه که حجمش هم 1 گیگ هست
    نمیدونم حرفه ای هست یا نه!

11. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

حالا بازیو نصب کنین ببینین مشکلی نداره
    راستی بازی فارسیه ؟ یعنی حرف ها و نوشته ها فارسیه؟ آخه داخل فروشگاه اینترنتی نوین پندار نوشته کل مکالمات فارسیه و شما تحت خلبان فارسی زبان آموزش می بینید و اینکه دی وی دیه چهارمم حدود 50 تا هواپیمای جدید داره = اضافات که این با گفته دوستمون که گفتن اضافات نصب نمیشه تناقض داره
    اگر واقعا اینجوری باشه حرف نداره

بازی که مشکلی نداره خودش هم نسخه اصلی رو نصب کرد هم accel رو با هم نصب کرد
    مکالمات هم فارسی هست
    درسته توی dvd 4 تمام هواپیما های بازی هست بیشتر از 50 تا هست و فیلم های نمایش هوایی maks در سالهای 2005 و 2007 هم هست یک دفترچه 215 صفخه ای هم هست خیلی بازیش کامل هست خداییش
    14.800 هم قیمتش بود ولی من به فروشنده گفتم نمی ارزه و 10 تومان بیشتر بهش ندادم بدبخت داشت اشکش در می اومد نمیدونستم اینقدر کامل هست وگرنه اینقدر بهش کم پول نمیدادم

13. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بازی که مشکلی نداره خودش هم نسخه اصلی رو نصب کرد هم accel رو با هم نصب کرد
    مکالمات هم فارسی هست
    درسته توی dvd 4 تمام هواپیما های بازی هست بیشتر از 50 تا هست و فیلم های نمایش هوایی maks در سالهای 2005 و 2007 هم هست یک دفترچه 215 صفخه ای هم هست خیلی بازیش کامل هست خداییش
    14.800 هم قیمتش بود ولی من به فروشنده گفتم نمی ارزه و 10 تومان بیشتر بهش ندادم بدبخت داشت اشکش در می اومد نمیدونستم اینقدر کامل هست وگرنه اینقدر بهش کم پول نمیدادم
    دوست عزیز ببخشید که این حرفها رو می زنم ولی گول ظاهرش رو نخور منم 10تومن بیشتر بالاش پول ندادم ولی الان میبینم 5 تومن هم نمی ارزه آخرشم رفتم اینترنتی نسخه فکر میکنم deluxe +accel رو خریدم .50 تا هواپیماش بدرد خودش میخوره من نصب کردم تو محیط بازی تصویر سفید میشد وفقط صداش می اومد البته امیدوارم مشکل از من یا سیستمم باشه وواسه شما درست کار کنه .آموزش های فارسیش تا حدودی خوبه ولی بعضی جاها اشتبا هات عجیبی میکنه مثلا تو درس اولین پرواز مستقلی هدینگ باگ سمت چپه ولی مربی پرواز میگه کمی بیشتر به راست بچرخید.نمایش های هواییش کیفیتش افتضاحه ،این آموزش 1.6 flight school که دوستان زحمت کشیدن وتو صفحه اول گذاشتن به نظر من از اون کتاب 215 صفحه ای بهتره وتنها خوبیش اینه که یه نفر مثل من که هیچی از خلبانی وپرواز نمی دونه وزبانش هم خیلی خوب نیست یه چیزایی دستگیرش میشه.ولی اگه کسی زبانش خوبه و با اصطلاحات پرواز آشناست این نسخه اصلا بدردش نمی خوره.(مزخرفه)
    Last edited by hamed30; 22-02-2011 at 11:55.

15. 3 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash1348's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همسایه خونه بغلی

پيش فرض

سلام بر کاپیتانهای عزیز:

آموزش FMC برای A380 رو می خواستم، یعنی دستگاه FMC ارباس380 چه فرقی با بویینگ747 PMDG داره؟

من طرز کار FMC بویینگ رو بلدم اما با A380 اصلا سر در نیاوردم...من قاتم یا واقعا تفاوت اساسی دارند؟

لطفا راهنمایی کنید...

سپاس گذارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •