سلام دوست عزيز شما چه مركزي هستي؟
من اخرش موندم نامحدود رو مي دن هنوز يانه توهمين تاپيك چند تا ازبچه ها مي گفتن حتي 256رو هم ديگه نمي دن بعد شما مي گي 512داري البته شما هم بايد روزتمديد ببيني دوباره مي دن يا نه
شايد هم مركز با مركزفرق داره
سلام دوست عزيز شما چه مركزي هستي؟
من اخرش موندم نامحدود رو مي دن هنوز يانه توهمين تاپيك چند تا ازبچه ها مي گفتن حتي 256رو هم ديگه نمي دن بعد شما مي گي 512داري البته شما هم بايد روزتمديد ببيني دوباره مي دن يا نه
شايد هم مركز با مركزفرق داره
من مرکز المهدی هستم.
امروز زنگ زدم گفتن از این طرحا برای اونایی که رو فیبرن نداریمفقط سیم مسی باید باشی
گفت فقط نامحدود داریم مثل قبل
بابا خیلی علکی تخیلی از این بعثت تعریف نکنید که جدیدا ریده و قعطی ها داغونی داره و پینگشم که صحبت نکن ! باز نرین بگیرین بیاین اینجا فحش بدین این مخابرات فلان فلون
اما در کل برای دانلود چیزه خوبیه و راضیت میکنه و سرعت هنوز حفظ شده !! اما با اینکه سرعتش بالاست اما توی Browser تا اون حد نیست
البته جدیدا اینجوری شده و ریده قبلا بسیار عالی بود !
فقط جهت اطلاع رسانی به دوستای مشهدیم !
مرسی از دل سوزیت ولی هرچی باشه از این شاتل دزد که بهتره من الان دارمش،فردا میخوام برم فسخ قرارداد کنم و برم طرح بعثت بگیرم هرچی باشه به سرعت دانلودش می ارزه
مرکز ما انقلابه
از قرار معلوم مثل اینکه همین طرح بعثت مخابرات را بچه ها بیشتر تایید می کنند من میرم مخابرات واسه بر رسی و احتمالا خرید.
سلام دوستان من قبلا یعنی تا چند روز پیش از صبانت سرویس داشتم رفتمم از مخابرات گرفتم
حالا چه جوری میشه با این Load balancing زد ؟
من توی میکروتیک یک یور که کانکت میشه اون یکی دیگه نمیتونه کانکت بشه یا دیس کانکت میشه !
مشکل از کجاست ؟
راستی زنگ زدم تیه چند بار به پشتیبانیش گفت که مگه مودمت چنتا پورت دارهو از این قبیل حرفا
![]()
متاسفانه چند روزه از ساعت 12 تا 7 صبح یعنی وقتی دانلود شبانه کسانی که طرح حجمی دارند شروع میشه اینترنت کاربرهای بدون محدودیت مخابرات قطع یا بسیار کند میشه
فکر کنم ایراد بزرگتر از خود ماست. همه با هم تصمیم میگیریم بریم شاتل طبیعتا فاتحه میخونیم توش. الان همه با هم مخابرات اونهم بعثت بعد توی ساعات رایگان هیچکی نمیتونه درست دانلود کنه چون همه با هم داریم دانلود میکنیم. بعد اونای دیگه چون خلوت میشن یکی میاد میگه عالیه باز هم میرن سراغ اون.
اتفاقا باید هر وقت همه از یه سرویس خوب میگن منتظر خرابی زودهنگامش باشیم.
البته شایان ذکره که ایراد اول از این شرکتهای درپیت و سرعت زپرتیه.
نه بابا من که خطم یک دفعه از مسی تبدیل شد به نوری دیگه زورکی باید از مخابرات میگرفتم ولی در هر حال وضعیت شرکت ها مناسب نیست
یعنی کسی تا حالا چنین مشکلی نداشته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)