تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 1126 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574974 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان، صبح کامپیوترو استند بای کردم و بعداز یه ساعتی برگشتم دیدم خاموش شده روشنش کردم هیچکدوم از ویندوزا بالا. نیومد وهر دو روی صفحه استارت ویندوز گیر می کرد اومدم ویندوز نصب کنم اول هاردا شناخت ولی هنگ کرد بعدا دیگه هاردا نشناخت ، روی یه هارد دیگه ویندوزا نصب کردم و هاردا وصل کردم امتحان کنم تو ویندوز درایوای هارد را نشون میدادولی وقتی روش کلیک کردم هنگ کرد، به نظر شما مشکل هارد چیه؟ آیا راهی برای بازگردوندن اطلاعاتم هست؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان اون هارد معیوب در بایوس دیتکت شده ؟

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیر ، یه هارد دیگه ویندوز نصب کردم و هارد معیوبا از طریق ویندوز میخواسم امتحان کنم که پارتیشنها را نشون میده ولی وقتی کلیک می کنم باز شه، ویندوز هنگ می کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خیر ، یه هارد دیگه ویندوز نصب کردم و هارد معیوبا از طریق ویندوز میخواسم امتحان کنم که پارتیشنها را نشون میده ولی وقتی کلیک می کنم باز شه، ویندوز هنگ می کنه
    یعنی اون هارد اسمش کلا در بایوس نیست ؟
    اگه اینطوره اول ببین هارد رو که به پاور میزنی موتورش کار میکنه یا نه یک لرزش خفیف باید داشته باشه

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یعنی اون هارد اسمش کلا در بایوس نیست ؟
    اگه اینطوره اول ببین هارد رو که به پاور میزنی موتورش کار میکنه یا نه یک لرزش خفیف باید داشته باشه
    اسمش تو بایوس هست، موتورشم کار می کنه، خیلی اطلاعات روش داشتم یعنی همش از بین رفته!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اسمش تو بایوس هست، موتورشم کار می کنه، خیلی اطلاعات روش داشتم یعنی همش از بین رفته!؟
    پس اسمش در بایوس است
    با توجه به حرفاتون و اینکه هارد اسمش در بایوس است ولی موقع نصب ویندوز هنگ میکنه و از طریق هارد دیگه به درایو ها ی این هارد نمیشه دسترسی داشت من این مشکل رو از بافر هارد میدونم
    با یک پاور قوی تر سیستم رو تست کنید درست نشد به نظر من بافر ایراد داره که باید چیپش عوض بشه به اطلاعاتتون فکر نکنم آسیبی رسیده باشه

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پس به نظر شما از بافر هست ، پس جای امیدواریه، دوست من تشکر بابت پاسخهای سریعتون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی دوستان من یه سوال دیگه هم دارم

من مادربورد یه سیستم رو میخواستم عوض کنم که هاردش IDE بود از رو حواس پرتی رفتم یه مادربورد گیگا حریدم که اصلا کانکتور IDE نداره! مجبور شدم یه تبدیل 2 طرفه IDE به SATA هم برای رفع مشکل بخرم.اما وقتی تبدیل رو وصل میکنم در هیچ حالتی هارد شناخته نمیشه.این تبدیل یه جامپر 2 حالته و یه کلید 2 حالته داره که برای حالت IDE به SATA و بلعکس هست.من هر 2 حالت رو Set کردم ولی باز هم هارد شناسایی نمیشه.نمیدونم کار خاصی باید بکنم توی ستاپ مادربورد یا تبدیلم خرابه با مشکل چیز دیگه ایه..

داره خودمونی میشه roohroba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    چند روزه که از کیس من صدای تیک بلند شده و به طور ممتد ادامه داره فقط وقتی که اطلاعات از روی هاردم خونده میشه صدا قطع میشه و بعدش دوباره همونجوری! در ضمن ویندوز هم مرتب اخطار مشکل داشتن هاردرو میده، با برنامه hdd regenerator هم دیسک اسکن درست کردم و با dos چک کردم، خیلی بد سکتور پیدا کرد ولی نتونست کاریش کنه! باید چی کارش کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    چند روزه که از کیس من صدای تیک بلند شده و به طور ممتد ادامه داره فقط وقتی که اطلاعات از روی هاردم خونده میشه صدا قطع میشه و بعدش دوباره همونجوری! در ضمن ویندوز هم مرتب اخطار مشکل داشتن هاردرو میده، با برنامه hdd regenerator هم دیسک اسکن درست کردم و با dos چک کردم، خیلی بد سکتور پیدا کرد ولی نتونست کاریش کنه! باید چی کارش کنم؟
    این صدای تیک با فاصله 3 ثانیه است یا 1 ثاینه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •