قیمت هیچی، سرعت آستانه رو بالا ییرن ما هم یکم حال کنیمبعد سرعت رشتی ها رو پایین بیارن من یکم دلم خنک بشه
هر روز میام تو این تاپیک همه میگن سرعت ما بالای 150 هست
آخه چرا واسه ما نباشه؟
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
قیمت هیچی، سرعت آستانه رو بالا ییرن ما هم یکم حال کنیمبعد سرعت رشتی ها رو پایین بیارن من یکم دلم خنک بشه
هر روز میام تو این تاپیک همه میگن سرعت ما بالای 150 هست
آخه چرا واسه ما نباشه؟
![]()
نگران نباش دوست عزیز سختیش 100 سال اوله بعدش کم کم درست میشه![]()
دوست عزیز زیاد نگران نباشین ... همین چند صفحه پیش یکی از دوستامون از سرعت 512 اندیشه شاکی بود میگفت شبا از استاندارد 256 هم پایین تره! واسه همینه که من ( با اینکه میتونم خیلی راحت مدرکشو جور کنم ) سراغ اشتراک بالاتر از 128 نمیرم چون با این شرایط فقط دور انداختن پوله ! البته بعضی شبا سرعت همه نوسان داره و پایین میره اونوقت فرقی بین اشتراک 128 و 1 مگابیت نیست ! تابستون هم که داره میاد باید منتظر سرعتای پایین تر هم باشیم . کاریش نمیشه کرد زیاد حرص نخورید. انگار همه شرکتا این مشکل رو دارن. امتحانا داره تموم میشه ملت همه میان دانلود شبانه !
قبلا فیل-ترینگشون متمرکز نبود و حتی یه قسمتش رو به عهده ISP ها گذاشته بودن . دقیقا یادمه که بخاطر سرعت بالا تو بعضی مراکز مخابراتی برنامه هاشون با مشکل مواجه شده بود و سعی می کردن سر و صداش در نیاد ... الان هم سیستمشون متمرکزه یعنی همه ترافیک از مرکز فیل-ترینگشون رد میشه و علاوه بر این از اون زمان به بعد اینا با هزینه چندین میلیارد تومن پول من و شما رو به شرکتای خارجی دادن و قویترین برنامه های فیل-ترینگ رو تهیه کردند. از چند وقت پیش هم مثل اینترنت ملی به این فکر افتادن تا فیل-ترینگ رو هم به کمک شرکتای نرم افزاری داخلی خودشون تهیه کنند و مثلا ملی بشه!! خدا عاقبت همه رو بخیر کنه !البته بازهم دلیل اصلی این قانون 128 به خاطر جلوگیری از دسترسی به ویدئو آنلاین و اینجور چیزها بوده چون اگه کسی سرعت استاندارد 128 داشته باشه حتی با عبور از فیل-تر بازهم نمیتونه درست حسابی از اون جور منابع استفاده کنه !
دستت درد نکنه ! نفرینمون کردی دعات مستجاب شد ... الان که ساعت 3 عصره سرعت اشتراک 128 ( خط 3 ) 1 ساعته که از 100 کیلو بایت بالاتر نمیره !امیدوارم موقتی باشه و دوباره سرعت تشویقی رو از 150 به 100 کاهش نداده باشن .
ولی تورنت که نشونه های بدی داره !!! سرعت با نوسان کم و عین خط مستقیم حدود 100 کیلو بایته !![]()
نه بابا اینا همه نشانه ی آخرالاینترت هست یه به عبارت دیگر Internetclypse. شما از سرعت 100 کیلو بایت گله میکنی من اونو داشتم کلامو مینداختم هوا
. نفرین ما اکه نمیگیره فقط 50 کیلوبایت کم شد، انشاالله سرعت شماها میرسه به اوج همه راضی میشین
.
پاورقی: کسایی که دو سریال ترمیناتور و آلیاس رو دیدن این دو قشنگن هستن و ارزش دانلود رو دارن.(اسپم از نوع پاورقی)
سلام.
من صحبهتهای دوست عزیز Birak رو در 10 صفحه ی گذشته مطالعه کردم.
الزامیه که 2 نکته رو به صحبت هاشون اضافه کنم.
با اینکه من خودم User سرویس 512 اندیشه هستم در مرکز محبی ( 772 ) و به شدت از سرعت اینترنت از ساعت 1 شب به بعد، ناراضی هستم و اینم باید بگم که Speed از ساعت 1 شب به بعد، عین ماشینی می شه که داره به قول شما با 140 ( البته اینجا کیلومتر نیست، کیلوبایت ) حرکت می کنه اما یهو دستیش رو می کشن ( این کشیدن به خاطر پر شدن Band Width استان از 1 تا 6 صبحه نه دخالت نیروی انسانی ) و افت می کنه، اما باید بگم که
1: دوستان عزیزی که از هر شرکتی سرویس دارن، طبق قوانین سازمان تنظیم مقررات، می تواند سرعت مشترکین از یک دهم پهنای باند ارائه شده به آنها تا سقف پهنای باند آنها ارائه شود.به این معنا که مثلا اگر شما 128kb سرویس دارین، Transfer Rate شما به صورت قانونی می تواند از 1.6KB ( کیلو بایت ) شروع شده و نهایتا به 16KB ( کیلو بایت ) برسد.با این حساب، کسی که سرویس 512 داره، سرعت دانلودش می تونه از 6.4KB ( کیلوبایت ) شروع بشه و تا 64KB ( کیلوبایت ) بالا بره و باز هم تاکید میکنم، طبق قانون، سرعت ماها باید بین این ارقام بازی کنه و نهایتان در ایدآل ترین شرایط به 64 برسه. با توجه به این نکته، این حق برای شرکت سرویس دهنده ایجاد می شه که به من یا شما که زنگ می زنیم و می گیم بابا ما 512 داریم و چرا با 40 داریم دانلود می کنیم، بگن که سرویس شما می تونه از 6.4 تا 64 نوسان کنه. اما زمانی که ما برای این مشکل با این شرکت ها تماس می گیریم، هرگز به ما نمی گن که سرعت شما می تونه از 6.4 تا 64 نوسان کنه. چون دیگه خیلی سخته گفتن این حرف به مردم و این توضیحات فنی برای همه ملموس نیست.
اما همین جا من به دوستای عزیزی که سرویس 512 دارن و از ساعت 1 به بعد ناراضی هستن حق می دم. چون خودمم یکی از اونام. نه به اونا، به دوستانی که سرویس نامی 128 یا 256 دارن هم حق می دم. چون این دوستان در طول روز با پهنای باند بالا به اینترنت وصل می شن و از ساعت 1 شب به بعد، چون سرویسشون به دلیل پر شدن پهنای باند استان به حد مجاز خودشون می رسه ناراحت و شاکی میشن، در صورتی که نمیدونن، دوستان سرعت اینترنت ما ها همینه، به خدا همینه ( یا بهتر بگم، سرویس 128 و 256 رو 512 همینه و تقاوت سرعت ملموس تازه از 1Mb به بالا مشخص می شه ) اسمش پرسرعته، و ما فکر میکنیم باید به طرز عجیبی سریع باشه، اما این طرز فکر از اونجا نشات می گیره که وقتی بعد از سالها، از منجلابی به نام Dial Up راحت شدیم و به قهقرایی به نام اینترنت پر سرعت رسیدم، تمام انتظارات و رویاهامون رو در اون می بینیم.
2: دوستی در قسمتی اشاره کرده بود به فیلترینگ که چرا یه سایت تو یه شرکت فیلتر می شه و کسی که از جای دیگه سرویس داره بازه. باید همین جا توضیح بدم که این مسئله بر می گرده به Routing ( روتینگ ) های مخابراتی ( و هیچ ربطی به Provider مربوطه نداره ) که که توضیحش خیلی مفصله و من حالش رو ندامD:
با اطلاعاتی که در دوست عزیزمون Birak دیدم، اگه لازم دونستن و شما سوال داشتین ایشون می تونن در مورد این مطلب راهنماییتون کنن.
ممنونم.
دوستان منم امروز بلاخره به جمع ADSL دارها پیوستم فقط 2 تا مسئله وجود داره
1- از وقتی که اینترنت پر سرعت رو وصل کردند, تلفنمون صدای خش خش میده!!! کسی میدونه علتش چیه و برای برطرف کردن این مشکل باید چیکار کرد؟
2- من میخوام ویندوزم رو عوض کنم و 7 نصب کنم, کسی هست که توضیح بده بعد از نصب ویندوز, برای تنظیم مجدد ارتباط و... باید چیکار کرد؟
با تشکر
1- اسپلیتر یا میکرو فیلتر بگذار واسه تلفن.
2- اگر با کابل شبکه وصل کردی هیچ تنظمی بعد از نصب ویندوز نمی خواد.
مدرک......
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
اره میبینم IP Address سایت رو جای خود سایت میزنی، بالا میاد...البته همه سایتا نه، ولی خوب دیگه... هزینه میلیاردی بیشتر ازینا انتظار ازش میره...
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
اااااااا.... یه 2 روز نبودم، 4 تا پیج اضافه شده... درس و مشق ندارین شما...؟؟؟!!!
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
نه اینترنت قطع شد نه موبایل...میدونستم دیگه تموم شد...
![]()
از الان سرعت شمارو نصف میکنم حالشو ببرید ./![]()
آقا سرعت اینا رو کم نکن گناه دارن مگه نبینی هر روز چقدر حرص میخورن. شما سرعتو دو برابر کن اجر شما با . . .
بچه ها خطر رفع شد. در ضمن من فردا امتحان عربی دارم یه دعایی هم واسه ما بکنین ثواب دارهمطمئن باشید امشب تورنت همه بالای دو گیگ
(البته اونایی که دعا کردنا
)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)