ارزش که داره ولی 500 تومن فقط پول بدنه هست بودن لنز !
اگه بدون لنز عکاسی می کنی برو بخر !![]()
ارزش که داره ولی 500 تومن فقط پول بدنه هست بودن لنز !
اگه بدون لنز عکاسی می کنی برو بخر !![]()
SX200 دوربین خیلی خوبیه. تنظیمات دستی هم کامل داره. ولی نمیشه گفت بهترینه. از نظر کیفیت عکس از پاناسونیک ZS1 و ZS3 و از سونی H20 ضعیفتره. موقع فیلمبرداری امکان زوم وجود نداره. وقتی دوربین روشنه همیشه فلاش بالاست. ضمن این که ZS3 با این که قیمتش بالاتره ولی از نظر فیلمبرداری برتری محسوس داره نسبت به این مدل.
من خودم به شخصه این مدل (A200) رو پیشنهاد نمیکنم. از نظر کیفیت عکس اون چیزی که از یه SLR انتظار میره رو تو این مدل نمیشه دید. نویز حساسیت های بالاش هم زیاده. البته مزیت های خودش هم داره:
به نسبت قیمتش واقعا می ارزه. فکر کنم ارزون ترین SLR بازار باشه. از نظر سیستم فوکوس, باتری, لرزشگیر و فلاش خیلی خوبه و محدوده ی دینامیکی خوبی هم داره.
اگه انتخاب بین A200 و S200 باشه که مسلما A200 بهتره (اگه این نکته که یکیشون SLR هست و سبک و سطحش فرق میکنه رو نادیده بگیریم). اما به عنوان یه دوربین حرفه ای A200 نمیتونه بهترین انتخاب باشه.
بهترین دوربین از لحاظ عکاسی تا حد 500 هزار تومن، چه مدلی رو پیشنهاد می دید؟
سلام
کسی پست 4718 رو جواب نمیده
منتظریم
با تشکر![]()
از راهنمايي شما متشكرم دوست عزيز
![]()
سلام
به نظر بنده تفاوت اصلی این 2 مدل را میشه تو نوع حسگرشون دونست که به دلیل همین تفاوت sx1 از raw پشتیبانی میکنه که این برتری اصلی sx1 است و برتری sx20 هم تعداد پیکسل بیشتر و البته قیمت کمتره (حدود 100 تومن).
پس اگه خیلی گیر raw نیستی برو سراغ sx20. البته شاید تصویری که sx1 میده با توجه به سنسورش بهتر باشه ولی برای کارای معمولیتر همون sx20 کاملا جوابگو است.
در ضمن من خودم یه sx20 دارم که ازش راضیم.
ولی در اخر تصمیم با خودته و بر می گرده به چیزی که از دوربینت می خوای.
من G11 رو پیشنهاد میکنم. بین سوپرزوم ها هم همون FZ35 و SX20
سلام
کسی قیمت Sony H50 و Canon S5 رو نمیدونه؟
با توجه به قدیمی بودنشون اصلا پیدا میشه؟
سلام
یه دوربین تو مایه های 300 و خورده ای که خوش دست باشه لرزشگیرش هم میزون باشه و ترجیها منظره یاب داشته باشه.
پیشنهاد شما؟
سلام"
من میخوام T900 بخرم. نظزتون درباره این دوربین چیه؟
قیمت دقیقش چنده؟ در ضمن آدرس نمایندگیش کجا هست؟
چیکار کنم که سرم کلاه نذارن؟؟؟؟؟؟؟؟/
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)