من با این شروع میکنم.شما هم بعدی ها رو بذارید....

نام کامل: سرجیو راموس گارسیا
تولد: ۳۰ مارس ۱۹۸۶
محل تولد: کاماس - سویا -اسپانیا
شماره: ۴
تیم فعلی: رئال مادرید
تیم قبلی: سویا
سرجیو راموس فوتبال خود را از بازی در دفاع راست شروع کرد پستی که بیشتر عمر فوتبالی خود را در ان پست سپری کرده است اما بعد از چند سال به پست دفاع مرکزی منتقل شد.
سرجیو راموس تابستان ۲۰۰۵ با قراردادی ۲۷ میلیون یورویی از سویا به رئال مادرید امد تا نهمین بازیکنی نام بگیرد که از سویا به رئال می اید. این بازیکن بعد از وین رونی گران ترین بازیکن نوجوان نام گرفت. او در رئال مادرید اکثرا در مرکز دفاع بازی می کرد اما در چند بازی اخیر در دفاع راست بازی می کند و شماره ۴ فرناندو هیرو را بر تن کرده است. او اولین گل خود برای رئال در لیگ قهرمانان را برابر تیم المپیاکوس زد. او در فصل ۲۰۰۰۷-۲۰۰۶ توانایی خود را در سانتر کردن نیز نشان داد و همچنین خطرناکترین بازیکن رئال در هوا نیز بود او در فصل گذشته ۵ گل را با ضربه سر به ثمر رساند.
در سال ۲۰۰۴ برای اولین بار برای تیم ملی اسپانیا برابر تیم چین به میدان رفت تا در سن ۱۹ سالگی جوانترین بازیکن ملی پوش اسپانیا در ۵۵ سال گذشته باشد او این رکورد را در اختیار داشت تا زمانی که فابرگاس این رکورد را شکست.
جزئیات:
او یک خواهر ( میریان ) و یک برادر بزرگتر ( رنه ) دارد که وکیل او نیز محسوب می شود.
در دست راست او باندی پیچیده شده است که برای او و برادرش مفهوم خاصی دارد.
بر روی بازوی چپ او نیز نوشته شده است ( من هرگز شما را فراموش نخواهم کرد )
کلا بر روی جاهای مختلف بدن او جملات زیادی خالکوبی شده است.
در تیم ملی اسپانیا بیشتر با فرناندو تورس دمخور است.
منبع:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید