تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 474 از 2014 اولاول ... 3744244644704714724734744754764774784845245749741474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قطبی: برای حضور در کنار تیم لحظه شماری می‎کردم

خبرگزاري پرسپوليس : افشین قطبی به همراه مارکو یکی از دستیارانش بامداد امروز (چهارشنبه) به تهران آمدند.
    هواپیمای حامل سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس و دستیارش مارکو بامداد امروز از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) در تهران به زمین نشست. افشین قطبی پس از حضور در تهران با خبرگزاري رسمی باشگاه پرسپولیس به گفتگو پرداخت که ماحصل آن از حضورتان می گذرد؛

آقای قطبی چرا اینقدر دیر به ایران آمدید؟
    فکر می‎کنم پرسپولیس یک هواپیمای اختصاصی نیاز دارد. طبیعی است که در فصل تابستان بدلیل رفت و آمدهای فراوان بلیت برای سفر کمیاب است، مخصوصاً
    بلیت برای روزهای شنبه و یکشنبه خیلی کم است و با تلاش فراوان توانستیم روز دوشنبه بلیت تهیه کنیم. من دوست داشتم همان زمان که حضور کاروان پرسپولیس در اسپانیا منتفی شد به ایران باز می‎گشتم اما به ناچار باید صبر می‎کردیم تا بلیت تهیه کنیم آنهم با قیمت خیلی زیاد، اما به هر شکل خوشحالم که هم اینک در ایران هستم. علت منتفی شدن اردوی اسپانیا چه بود؟
    اینطور که به من گفتند به خاطر عدم سهمیه ویزا برای تمام اعضای تیم نتوانستیم این اردو را برگزار کنیم و در این مورد حرفهای زیادی شنیدیم ولی ما در آنجا تلاش کردیم که شرایط را برای حضور کاروان پرسپولیس مهیا کنیم و اینطور هم شد.
    آیا باشگاه مقصر بود؟
    خیر. مسئولان باشگاه پرسپولیس تمام تلاش خود را به خرج دادند و به این نتیجه رسیدیم که اگر اسمها را دو هفته قبل هم می‎دانند، به ما ویزا نمی‎دادند.
    در خصوص تمرینات و اطلاع شما از وضعیت تیم...
    من هر روز با پیروانی صحبت می‎کردم و طی هماهنگی‎های لازم تمرینات روز به روز پر بارتر و مطلوب‎تر برگزار می‎شود و تا اینجای کار سعی شده تا تیم را در شرایط مطلوب، آماده حفظ کنیم.
    پیشنهاد اردوی دوبی از سوی باشگاه بود یا سرمربی؟
    این پیشنهاد از سوی باشگاه مطرح شد و من با مشورت دستیارانم به این نتیجه رسیدیم که طی تمرینات سنگین 3 هفته ای بازیکنان، نیاز مبرمی به استراحت و یک اردوی کوتاه مدت بود.
    برنامه‎های شما برای اردوی دوبی چیست؟
    من اول باید در این مورد با کادر فنی صحبت کنم تا ببینم برنامه های آنها در این خصوص چیست. ما سعی می‎کنیم دو بازی تدارکاتی را در این اردو داشته باشیم که فکر می‎کنم تا اینجای کار دو بازی در دوبی قطعی شده است.
    در مورد بازیکنان جدید پرسپولیس...
    دو مدافع چپ مورد نظر ما هستند که باید با مشورت مسئولان باشگاه با یکی از آنها قرارداد ببندیم و آنها در اردوی دوبی به ما اضافه می‎شوند تا از بین این دو، یکی را در اختیار بگیریم.
    در خصوص کارنامه مارکو دستیار خارجی تیم پرسپولیس بگوئید...
    مارکو مربی خیلی خوبی است و کارنامه قابل قبولی دارد. وی در باشگاه خود و در فوتبال بین‎المللی خیلی تجربه دارد و من فکر می‎کنم می‎توانیم از تجربیات او استفاده کنیم.
    گویا وی دروازه‎بان خوبی بوده و پیش از این مربی دروازه بانها بوده است، آیا از ایشان بعنوان مربی دروازه‎بانها استفاده می‎کنید؟
    خیر. در فوتبال دنیا گاهی بهترین مربیان، دروازه‎بان بوده‎اند و ما قصد داریم از ایشان بعنوان کمک مربی استفاده کنیم نه مربی دروازه‎بانها.
    یکی از نگرانی‎های هواداران پرسپولیس عدم حضور افشین قطبی در ایران بود!
    چرا! الان اینجا هستم و من قول داده بودم و هم اینک در ایران هستم و در خدمت باشگاه پرسپولیس و هواداران خوب این تیم.
    کار جدی تیم از امروز آغاز می‎شود؟
    کار جدی پرسپولیس خیلی وقت است که شروع شده و من با هماهنگی کادر فنی لحظه به لحظه از وضعیت تیم با خبر بودم و با تلاش مضاعف برای آماده سازی تیم پرسپولیس در 3 جام نهایت تلاش خودمان را بکار خواهیم گرفت و خوشحالم از اینکه باشگاه توانسته بازیکنان خوبی را جذب کند.
    در مورد آتسو و الونگ...
    با صحبتهایی که با افشین پیروانی داشته‎ام و با حضور آتسو در تمرینات به نظر من، ما می‎توانیم از وجود او استفاده کنیم. در مورد الونگ نیز باید بگویم که به باشگاه پیشنهاد داده‎ام تا بتوانند الونگ را حفظ کرده تا پس از رفع مصدومیت وی، بتوانیم در نیم فصل از او استفاده کنیم.
    از وضعیت خلیلی خبر دارید؟
    با وجود اخباری که از شرایط محسن شنیدم، فکر می کنم 6 ماه تا یکسال نتوانیم از او استفاده کنیم اما امروز با او صحبت می‎کنم که در صورت عدم حضور او ما مجبور هستیم یک مهاجم به تیم اضافه کنیم.
    صحبت از حضور یک مهاجم برزیلی بود...
    بله در صورت هماهنگی با باشگاه و کادر فنی یک مهاجم خوب به ترکیب تیم اضافه می‎کنیم.
    حرف آخر...
    امیدوارم بتوانیم با کمک هیأت مدیره، مسئولان باشگاه، کادر فنی، بازیکنان و مخصوصاً هواداران پرسپولیس، بتوانیم جام قهرمانی آسیا را بدست آوریم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پتروويچ : مشكلات مالياتي قرارداد من به پرسپوليس مربوط است و اين مساله ربطي به من ندارد

خبرگزاري پرسپوليس : بازيكن مياني تيم فوتبال پرسپوليس درباره‌ي روند تمرينات آماده‌سازي تيم پرسپوليس اظهار كرد: از تمرينات بدنسازي فعلي رضايت كامل دارم و مطمئن هستم اگر اين شرايط را ادامه دهيم، نتيجه‌ي خوبي خواهيم گرفت. ما بايد در سه جام معتبر بازي كنيم كه داشتن آمادگي كامل نياز اصلي آن است.
    وي درباره‌ي علت حضورش در پرسپوليس تصريح كرد: اولويت اصلي‌ام از حضور در پرسپوليس بازي در ليگ قهرمانان آسياست كه اميدوارم با اين تيم بتوانم اين قهرماني را بدست آورم. همچنين من تيم پرسپوليس را به مانند سكوي پرتابي نگاه مي‌كنم كه مي‌تواند موفقيت‌هاي بعدي مرا پايه‌گذاري كند. اميدوارم بتوانم بزودي در يكي از تيم‌هاي بزرگ اروپايي بازي كنم.
    پتروويچ همچنين درباره‌ي مشكلاتي كه اخيرا درمورد قرارداد او مطرح شده نيز گفت: مشكلات مالياتي قرارداد من به باشگاه مربوط است و من به عنوان يك بازيكن بايد تمام تمركزم را مربوط به تمرينات كنم و در اين مسايل دخالتي نداشته باشم. وي همچنين با ابراز تاسف از شرايط كنوني تيم سابقش خاطرنشان كرد: من براي تيم ابومسلم بسيار متاسف هستم. آنها پنج، شش بازيكن اصلي خود را از دست داده‌اند و اكنون نيز شرايط مربي‌گري مبهمي دارند. من اين تيم را دوست دارم و اميدوارم مشكلاتش هرچه سريع‌تر حل شود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پيداكردن جايگزين براي "خليلي" سخت است / "الونگ" را بايد به تيم برگردانيم

خبرگزاري پرسپوليس : افشين قطبي گفت: در ليگ برتر امسال رقيب جدي براي پرسپوليس نمي‌بينم و اين تيم ماست كه يكه‌تاز خواهد بود.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه بامداد امروز و پس از سفري كه براي انجام امور شخصي داشت، وارد تهران شد، صبح امروز با حضور در محل تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: تنها عدم تاخير من در بازگشت به تهران عدم تهيه‌ي بليت بود. شما مي‌دانيد كه روزهاي شنبه و يكشنبه هيچ جاي خالي در پروازهاي اروپا به ايران وجود ندارد و برگشت به تهران را سخت مي‌كرد. از اين رو مجبور شدم به دبي بيايم و از آنجا به تهران بازگردم.
    افشين قطبي درباره‌ي دستيار برزيلي‌اش نيز گفت:
    او هم مربي بوده و هم با سمت مربي دروازه‌بان‌ها در تيم‌هاي مختلف كار كرده است اما، سمتش در تيم پرسپوليس به عنوان دستيار و مربي خواهد بود.

قطبي همچنين درباره‌ي وضعيت محسن خليلي نيز گفت: خليلي يكي از بهترين گلزن‌هاي ايران است و از دست دادن او به دليل مصدوميتش بسيار هزينه‌بر خواهد بود چرا كه او گلزني با هوش بالاست و به سختي بتوان بازيكني را جايگزين او كرد. تيم بزرگي چون پرسپوليس قطعا سعي مي‌كند مهاجمين توانمندي را جايگزين اين گلزن برجسته كند. ما سعي مي‌كنيم همانند فصل گذشته راه‌هاي مختلفي را براي نفوذ به دروازه‌ي حريفان بررسي كنيم كه از اين بابت مي‌توان مسيرهاي مختلفي را انتخاب كرد و از بازيكنان جوان داخلي و يا مهاجمي كه احتمالا به جمع پرسپوليس اضافه شود، استفاده كرد.
    وي افزود:
    اميدوارم خليلي با عمل جراحي موفقيت‌آميز و همچنين ريكاوري خوب بتواند هرچه زودتر به جمع بازيكنان برگردد اما، اين نكته را بايد در نظر داشته باشيم كه هميشه در هر تيمي بايد چندين بازيكن بزرگ وجود داشته باشند تا مشكلي در ادامه‌ي كار به وجود نيايد.
    قطبي همچنين درباره‌ي بكارگيري نيكبخت واحدي در تركيب تيم پرسپوليس گفت:
    هنوز پست نهايي كه قرار است نيكبخت بازي كند، مشخص نشده و ما بايد پس از تمرينات و انجام بازي‌هاي تداركاتي به نتيجه‌ي لازم درباره‌ي او برسيم.
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس همچنين درباره‌ي وضعيت الونگ به خبرنگاران گفت:
    الونگ بازيكن بسيار موثري در فصل گذشته براي پرسپوليس بود. معتقدم بازيكني كه به تيمي تعلق دارد و مصدوم مي‌شود، باشگاه نبايد اين چنين با او برخورد كند چرا كه او مي‌تواند پس از مصدوميت به كار تيم آيد. معتقدم ما بايد الونگ را به پرسپوليس برگردانيم و با آماده كردن او از توانايي‌اش به خوبي در فصل آتي استفاده كنيم.
    افشين قطبي همچنين در ارزيابي خود از رقباي ليگ برتري فصل آتي خاطرنشان كرد:
    ما به رقباي ديگر هر چقدر كه جدي باشند، توجهي نداريم و تنها معتقدم يكه‌تاز مسابقات پرسپوليس خواهد بود.
    قطبي در پايان درباره‌ي شرايط آماده‌سازي، اردو و بازي‌هاي تداركاتي پرسپوليس تا پيش از شروع مسابقات ليگ برتر تصريح كرد: ما تا پايان اين هفته در دو روز پنج‌شنبه و جمعه با دو تيم از باشگاه‌هاي ايران ديدار دوستانه‌اي برگزار مي‌كنيم و سپس به دبي خواهيم رفت و در اردويي چند روزه دو بازي تداركاتي هم با تيم‌هاي اماراتي خواهيم داشت. من مي‌دانم كه تيم‌هاي زيادي از كشور امارات براي برگزاي اردوهاي آماده‌سازي به كشورهاي اروپايي رفته‌اند اما، مطمئنا تيم‌هاي ديگري نيز هستند كه بتوانند رقيب تداركاتي براي ما باشند. معتقدم در شرايط فعلي بازيكنان پرسپوليس نياز به كسب روحيه‌ي بيشتر دارند كه اين اردو مي‌تواند فضاي جديدي را براي آنها به وجود آورده تا با روحيه و قدرت بيشتر براي شروع مسابقات ليگ آماده شوند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پرسپوليسى ها ۵۰۰ ميليون را مى دهند جبارى در راه پرسپوليس

خبرگزاري پرسپوليس : با اينكه طى روزهاى اخير اخبار فراوانى در خصوص جدايى «مجتبى جبارى» از استقلال و پيوستنش به صباباترى قم شنيديم اما ديروز خبردار شديم جبارى به صورت پنهانى مذاكراتش را با پرسپوليسى ها آغاز كرده و اتفاقاً خيلى زود ۲ طرف به نتايج مثبتى رسيده اند چرا كه پرسپوليسى ها براى دادن ۵۰۰ ميليون تومان به «مجتبى جبارى» كاملاً آماده اند. جالب اينكه جبارى عصر ديروز يك بازى ۹۰ دقيقه اى با پيراهن تيم آپادانا مقابل پگاه انجام داد تا راه خود را براى پيوستن به پرسپوليس هموار سازد. پس اگر به همين زودى ها شنيديد جبارى پرسپوليسى شده زياد تعجب نكنيد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

خبر کوتاه ندارین!

اینا خیلی زیادن حس خوندنش نمیاد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Devil_xxx2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    in Iran

پيش فرض

خبر کوتاه ندارین!

اینا خیلی زیادن حس خوندنش نمیاد!
    آره
    اگه اخبار کوتاه یا خلاصه همینا ذو بزارین ممنون میشیم

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

12

در اردوي دبي

مدافع و مهاجم برزيلي به تيم فوتبال پرسپوليس مي پيوندند

خبرگزاري فارس: با توجه به هماهنگ هاي انجام شده در اردوي امارات، 2 بازيكن برزيلي به پرسپوليس اضافه خواهند شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اردوي 3 روزه پرسپوليس از شنبه هفته آينده در دبي آغاز مي شود. بازيكنان و كادر فني سرخپوشان با وجود همه مشكلات، براي سفر به امارات آماده هستند.
    يك مدافع چپ و يك مهاجم برزيلي از سوي افشين قطبي مورد تائيد قرار گرفته اند و به پيشنهاد وي، 2 بازيكن برزيلي در اردوي دبي به كاروان اضافه مي شوند.
    با وجود هماهنگي هاي انجام شده، هنوز سفر پرسپوليس به دبي قطعي نشده است. همچنان مسئولان تلاش هاي مضاعفي را براي برپايي اين اردو انجام مي دهند

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من نمی دونم این تاپیک برای کپی اخبار خبرکزاریهای دیگس یا خبرها و حاشیه ها و بحثهای هوادارا ؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هر دوش
    چه اشكالي داره از اخبار مطلع بشيم حالا چه كپي چه مستقيم !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Devil_xxx2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    in Iran

پيش فرض

میگم خارجیا دارن زیاد میشنا
    تو هر بازی که حق ندارن بیش از سه تا هم زمان بازی کنن پس چرا اینقدر خارجی میگیرن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •