تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 949 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان سوالی داشتم:
    الان برای مثال من اگه DP-1024-3G-NF رو خریداری کنم سرعت دانلود من تو روز و در ساعت‌های رایگان چقدر هست؟
    ساعات رایگان از کی‌ تا کی‌ هست؟
    در کل پیشنهاد میدید این شرکت رو یا نه ؟ محدوده من هم تهران - نارمک اگر کسی‌ ازینجا بود‌ و‌ استفاده میکرد...
    دوستان راهنمایی...

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دقیقا مرگ مغزی میشه.دیوونه کرده ما رو دو سه هفته اس.
    یکی از دوستام داره با آسیاتک الان از همین سرویس من بدون مشکل استفاده میکنه...آقای قلی زاده چه خبره تو فناوا؟؟
    من در حال حاضر حاضر از صبانت و آسیاتک و فن آوا روس سه تا خطم سرویس دارم.این مشکل در آسیاتک و فن آوا تقریبا 15 دقیقه بعد از راه افتادن چیزشکن که از نوع ک.ر.ی.و هست اتفاق میفته و بعد هم مرتب ارور میده که سرور چیزشکن بلاک شده.اما در صبانت یکبار قطع شد بعد از 15 دقیقه اما بعدش مجدد وصل شد و تا آخر دیگه دیسی نداشتم.

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من سرویس 512 دارم. دیشب سرعت دانلودم 130 بود. کلا دو گیگ دانلود شد. خوبه یا کمه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این مشکل قطع شدنای من همچنان ادامه داره وضعیت نت عالی و snr و... همه خوب اما لینک میپره هی و چراغ dsl خاموش میشه همه جوره هم پیگیری کردم اما فایده نداشت ب شخصه پشتیبانی داغون تر از فن اوا ندیدم الان 120 ماهیانه واسه نتی میدم ک روزی بیست سی بار قطعی داره و هیچ کاریم واسه درست شدنش انجام نمیشه.
    من ک این 20 روز باقیمانده تموم بشه قطعش میکنم و خودما راحت میکنم
    Last edited by mansoor 7; 16-10-2014 at 10:11.

داره خودمونی میشه mmz63s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

این مشکل قطع شدنای من همچنان ادامه داره وضعیت نت عالی و snr و... همه خوب اما لینک میپره هی و چراغ dsl خاموش میشه همه جوره هم پیگیری کردم اما فایده نداشت ب شخصه پشتیبانی داغون تر از فن اوا ندیدم الان 120 ماهیانه واسه نتی میدم ک روزی بیست سی بار قطعی داره و هیچ کاریم واسه درست شدنش انجام نمیشه.
    من ک این 20 روز باقیمانده تموم بشه قطعش میکنم و خودما راحت میکنم
    با یک مودم دیگه امتحان کردی ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بستر ارتباطی همه از طریق شرکت ارتباطات زیرساخته ولی ممکنه اون سروری که شما بهش ارتباط دارید، آی پی های فن آوا رو بسته. برعکسش هم می تونه اتفاق بیفته.
    سرور که ما رو بلاک نکرده.من کانکت میشم بعد چند دقیقه ارور میده.دوباره وصل بشم درست میشه.یعنی مشکل از سرور نیست از طرف فن آواست.
    در ضمن با دو تا چیزشکنم تست کردم.هر کدومم بیشتر از 50 تا سرور دارن.
    من در حال حاضر حاضر از صبانت و آسیاتک و فن آوا روس سه تا خطم سرویس دارم.این مشکل در آسیاتک و فن آوا تقریبا 15 دقیقه بعد از راه افتادن چیزشکن که از نوع ک.ر.ی.و هست اتفاق میفته و بعد هم مرتب ارور میده که سرور چیزشکن بلاک شده.اما در صبانت یکبار قطع شد بعد از 15 دقیقه اما بعدش مجدد وصل شد و تا آخر دیگه دیسی نداشتم.
    این رفیق ما دو هفته پیش با آسیاتک این مشکل رو داشت الان میگه درست شده 10 روزه.ولی من مشکل برام پابرجا مونده.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من سرویس 512 دارم. دیشب سرعت دانلودم 130 بود. کلا دو گیگ دانلود شد. خوبه یا کمه؟
    خیلی خوبه............

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بابا این چه وضعشه
    از اول مهر 40 درصد به قیمت ها اضافه کردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان سلام انقدر تاپیک فعاله به نفر به سوال من هم جواب بده لطفا
    من اینترنت 1 مگ بگیرم که طرح شبانه هم داره سرعت دانلود در شب و در رور ( اگه تفاوتی هست ) حدودا چنده؟
    کلا راضی هستید ؟
    تشکررر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با یک مودم دیگه امتحان کردی ؟
    اره مودم خودم asus هست با tpلینک هم تست کردم. با اسپیلیتر بدون اسپیلیتر ورودی خط ب خونه هر چیزی ک فک کنین.
    نتم از هر نظر عالیه پینگ سرعت دان سرعت تک کانکشن و... فقط این قَطع شدناس ک بیچارم کرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •