دوستان راهنمایی...
دوستان راهنمایی...
من در حال حاضر حاضر از صبانت و آسیاتک و فن آوا روس سه تا خطم سرویس دارم.این مشکل در آسیاتک و فن آوا تقریبا 15 دقیقه بعد از راه افتادن چیزشکن که از نوع ک.ر.ی.و هست اتفاق میفته و بعد هم مرتب ارور میده که سرور چیزشکن بلاک شده.اما در صبانت یکبار قطع شد بعد از 15 دقیقه اما بعدش مجدد وصل شد و تا آخر دیگه دیسی نداشتم.
من سرویس 512 دارم. دیشب سرعت دانلودم 130 بود. کلا دو گیگ دانلود شد. خوبه یا کمه؟
این مشکل قطع شدنای من همچنان ادامه داره وضعیت نت عالی و snr و... همه خوب اما لینک میپره هی و چراغ dsl خاموش میشه همه جوره هم پیگیری کردم اما فایده نداشت ب شخصه پشتیبانی داغون تر از فن اوا ندیدم الان 120 ماهیانه واسه نتی میدم ک روزی بیست سی بار قطعی داره و هیچ کاریم واسه درست شدنش انجام نمیشه.
من ک این 20 روز باقیمانده تموم بشه قطعش میکنم و خودما راحت میکنم
Last edited by mansoor 7; 16-10-2014 at 10:11.
با یک مودم دیگه امتحان کردی ؟
سرور که ما رو بلاک نکرده.من کانکت میشم بعد چند دقیقه ارور میده.دوباره وصل بشم درست میشه.یعنی مشکل از سرور نیست از طرف فن آواست.
در ضمن با دو تا چیزشکنم تست کردم.هر کدومم بیشتر از 50 تا سرور دارن.
این رفیق ما دو هفته پیش با آسیاتک این مشکل رو داشت الان میگه درست شده 10 روزه.ولی من مشکل برام پابرجا مونده.
خیلی خوبه............
بابا این چه وضعشه
از اول مهر 40 درصد به قیمت ها اضافه کردن
دوستان سلام انقدر تاپیک فعاله به نفر به سوال من هم جواب بده لطفا
من اینترنت 1 مگ بگیرم که طرح شبانه هم داره سرعت دانلود در شب و در رور ( اگه تفاوتی هست ) حدودا چنده؟
کلا راضی هستید ؟
تشکررر
اره مودم خودم asus هست با tpلینک هم تست کردم. با اسپیلیتر بدون اسپیلیتر ورودی خط ب خونه هر چیزی ک فک کنین.
نتم از هر نظر عالیه پینگ سرعت دان سرعت تک کانکشن و... فقط این قَطع شدناس ک بیچارم کرده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)