نع یعنی نههههههه خییییر!اتفاقا منم به همین قضیه فکر کردم ولی دیدم اصلا راه نداره!5800 به هیچ جای 95 نمیشه!همون صبر کن 97 بیاد با هم میریم میگیریم...!![]()
نع یعنی نههههههه خییییر!اتفاقا منم به همین قضیه فکر کردم ولی دیدم اصلا راه نداره!5800 به هیچ جای 95 نمیشه!همون صبر کن 97 بیاد با هم میریم میگیریم...!![]()
منم کاملاً با حرف ارشیا جان موافقم ....
.
اشتباه بزرگی میکنی اگه گوشیتو با5800 بزنی .... به نظر منم صبر کن تا 97 بیاد ...
با سلام خدمت دوستان
من یه n95 دارم و برای 2 سال پیشه و ورژن سیستم عاملش قدیمیه
می خوام بدونم جدیدترین نسخه سیستم عامل رو که میشه روش نصب کرد رو معرفی کنید . لینکی هم برای اموزش نصبش بدهید .
با تشکر
سلام
فکر کنم منظورت فریمور گوشیت باشه...:
این آموزش:
شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
راستی!من همین دیروز از علاالدین یه قاب High Copy مشکی برای گوشیم گرفتم به قیمت 13 تومن.هیچ مشکلی هم نداره.حتی GPS رو هم امتحان کردم سالم سالم بود.گفتم اگه خواستین قاب گوشیتونو عوض کنین یه قاب آدم واری اگه بگیرین مشکلی پیش نمیاد.
سلام
من گوشیو دادم برام فلش کردن و الان ورژن گوشی از 21 به ورژن 30 ارتقا داده شده اما می خواستم بدونم با فلش کردن گوشی آیا پرداکت کد گوشی هم عوض میشه. همون کدی که توی سایت نوکیا مینویسیم و میگه ورژن جدید اومده یا نه. اگه عوض شده من چطوری بفهمم که کدش چنده تا آپدیت جدید رو چک کنم؟
بله. عوض ميشه.
با نرم افزار nss
اون موقع که گوشیم ورژن 21 بود توی منوهاش یه منوی تبلیغاتی بود که توی چندتا ویدئو تبلیغاتی n95 رو پخش میکرد مثل gps و دوربینش و ... اما توی ورژن 30 این منو نیستش. می خواستم بدونم کلاً این قضیه عادیه و چرا؟
only nokia 6220 classic![]()
![]()
![]()
![]()
عزیزم میشه لطف کنی بگی اینجا بحث سر 6220 بود یا تاپیک 6220 بود؟میدونستی اسپم دادن کار بدیه حسن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)