کارشناسی پیوسته 5 سال
![]()
کارشناسی پیوسته 5 سال
![]()
سلام یعنی ترم 2 سال 92 آخرین فرصت و ترم تحصیلی من برای اتمام درس است؟ اگر کسی معافیت تحصیلی کم بیاره آیا نظام وظیفه به اون افزایش میدهد یا شرایط خاصی برای تمدید و افزایش باید داشت؟
آیا ابتلا به بیماری ام اس باعث معافیت میشه؟من یکی از دوستام براش تشخیص دادن ام اس داره اما ظاهرا سالمه فقط بعضی وقتا حمله داره آیا معاف میشه؟
غیبت سنواتی یعنی چه؟
من پارسال پیش دانشگاهی بودم یعنی الان فارغ التحصیلم
من مدرك پيش دانشگاهي را دي 1390 گرفتم و متولد ماه آبان سال 71 هستم و براي دومين سال مي خوام كنكور شركت كنم خواستم بپرسم براي من به اين صورت هستش
فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام
تگر نیمه اول 72 تولد شماست غیبت نمیخورید....
سلام دوستان
پدر من 59 سالشه
میخوام بدونم میتونم معافیت کفالت بگیرم.تو بحث از کار افتادگی منظورم هست...
دو تا برادر دارم که هردوشون رفتن سربازی.و یکیشون نظامی هم هست...
پدرم هم چندین سال پیش تصادف شدید داشته و قسمت کمترش و دیسک های کمرش مشکل داره و همچنین خون ریزی معده داشته و عمل شده معدش ...
یه سوال دیگه اینکه:اگر من معافیت بگیرم از این طریق و کمیسیون پزشکی تشخیص بده که پدرم از کار افتاده هست ایا توی حقوق پدرم تاثیری داره ؟ یا این کمیسیون فقط مربوط به نیروی انتظامی هستو به اداره کار مرتبط نمیشه ؟
امید وارم منظورم رو متوجه شده باشید.متشکر میشم راهنماییم کنین...
قانون جدید سن کفالت رو 65سال کرده
آیا ابتلا به بیماری ام اس باعث معافیت میشه؟من یکی از دوستام براش تشخیص دادن ام اس داره اما ظاهرا سالمه فقط بعضی وقتا حمله داره آیا معاف میشه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)