عزیزان سلام
آپدیت چجوری می کنن ؟ بگید زودتر تو رو خدا ؟1!؟؟!؟!؟!
عزیزان سلام
آپدیت چجوری می کنن ؟ بگید زودتر تو رو خدا ؟1!؟؟!؟!؟!
ای بابا مثل آب خوردنه. کافیه دقت کنی و یه کم زبانت خوب باشه اینجا نوشته ( سایت سونی اریکسون)
یه برنامه داره که باید دانلود کنی:
یه هلپ هم داره که اینجاست!PDFکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته بود. الان نمیتونم پیداش کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک هم داشت . ولی نمیدونم کجاست!
تو تاپیک هک گوشی های UIQ از حسین جون بپرس.
باسلام خدمت دوستان من برنامه ذکر شده را نصب کردم (البته بدون تغییر تاریخ) و بعد enable رو زدم و وقتی گوشی رو restart کردم گوشی تا نصفه های ستون پر می شد و دوباره خاموش می شد و دوباره خودبخود روشن و خاموش می شد . حالا من چکار باید کنم . اگر باید گوشی رو فلش کنم لطفا" یک فایل فلش به من معرفی کنید
ای بابا شما گل کاشتی خفننننن. آخه مرد مومن مگه نمیدونی نباید کریستال رو نصب کنی؟ گوشیت به فنا میره.
دوستا چه نسخه ای بپیچم؟ فلش خوبه؟
..
احتمالا...
آره داداش باید فلش کنی!
پایان
![]()
اون که پولی نیست . اگه اینترنت با سرع بالا یا adsl داری که مجانی . اگه نداری بیرون 15-20 میشه . اگه بازم نداری ولی حوصله داری و وقت . برو یه کافی نت و ..... . 2000 نومن هم بیشتر نمیشه . البته باید بلد باشی .....
فقط آپديت كارو حل ميكنه![]()
عزیز شما به جای اینکه این همه وقت گذلشتی و هر 1 ساعت یه بار اومدی چک کردی ببینی یکی جوای داده یا نه . بهتر بود یه بار سرچ میکردی !!!!
آره . تنها راه حلش همینه . آپدیت کن . فلش نکن !!!!
سلام بر دوستان عزیز
می خواستم بپرسم چطوری می تونم گوشی P990
رو به کامپیوتر وصل کنم (با کابل usb( و باهاش sms بدم؟
برنامه PC Suite برای گوشیهای نوکیا چنین امکانی داره
اما برای P990 این امکان نیست یا شاید هست و من نمی دونم کجاست
اگه می شه لطف کنین و اگه راهی داره بهم یاد بدید.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)