در هر صورت من که راضیم. اینم نتیجه speedtest ام.
![]()
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
در هر صورت من که راضیم. اینم نتیجه speedtest ام.
![]()
اگه واقعا سي تومن ميخاي بدي فقط سپنتا.
تورنتهاش محدود نيست ميتوني حتي چند روز ولش كني بعد بياي ميبيني هنوز داره دانلود ميكنه
دومين پيشنهاد من داتكه حدود 23 - 24 تومنه ولي بعضي وقتا قات ميزنه اما بازهم قابل قبوله
به نظر من دور بقيه شركتها رو خط بكش اما اگه خاستي سراغ شركتهاي ارزون تر بري دور چند تا رو خط بكش اوليش آسيا تكه كه تورنتهاش توي بيشتر مناطق مخابراتي فيلتره و شما عملا اختيار زيادي توي دانلود نداري دو ميش پارس آنلاينه كه يكم از اسيا تك زرنگ تره و محدوديتها رو روي تورنتها به صورت نوساني و در مناطق مخابراتي شلوغتر اعمال ميكنن اين دو شركت ذاتا كلاه بردارن و اگه مشكلي عمدهاي پيدا كني عملا بايد قيد سرويستو بزني
اما مودم. مارك مودم شما هيچ رابطهاي با شركتي كه سرويس ميگيري ندازه يعني همه مودمها روي همه شركتها كار ميكنن فقط يه تنظيمات نرم افزاري روي مودم وجود داره تنظيمات اونو با شركت ست ميكنه. اهان راستي بعضي از شركتهاي عوضي مثل پارس انلاين مودم رو با كابل كنسولش كانفيگ ميكنن كه اگه خاستي بري از يه شركت ديگه سرويس بگيري بايد منتشونو بكشي كه تنظيماتشونو از روي مودم بردارن. به هر حال شما الان با 40 - 50 تومن ميتوني بهترين مودم asus رو بگيري اما اگه بخاي از شركتها سرويس بگيري با همون قيميت ماركهاي پايينتر رو بهت ميدن البته فكر كنم سپنتا مودمهاي خوبي داشته باشه ولي تا حالا كسي رو نديدم از سپنتا مودم گرفته باشه .
Last edited by cyruspk; 06-04-2008 at 16:23.
حلواي تن تناني، تا نخوري نداني.
مگه فقط معيار كيفيت سرعته!!!
وقتي ترافيك دانلود داري سرعت اصلا مهم نيست ميخاد با 1 مگ در ثانيه دانلود كنه يا 128k محدوديت كه تموم بشه عملا ديگه اينترنت بدرد شما نميخوره.
راستي شما با چه سرويسي اين سرعت دانلود رو داري.
آهان راستي راضي بودن شما هيچ ربطي به بهترين بودن پارس انلاين نداره شما اين حرفو وقتي ميتوني بزني كه بخواي چند شركتو با هم مقايسه كني
Last edited by cyruspk; 06-04-2008 at 16:27.
بالای صفحه رو نگاه کن
اون رای رو من به پارس انلاین ندادم که پس معلومه رضایتمندی زیاده ازش
محدودیت از نظر حجم هم به این زودیا تموم نمیشه من تا حالا کلی فیلم گرفتم از اینترنت
محدودیت ماهیانه هستش و تا بیای بجنبی ماه تموم شده و محدودیت از نو حساب میشه
من که پسرخاله مدیر عامل پارس انلاین نیستم که ازش حمایت کنم
فقط به عنوان کاربر adsl از خدماتش راضیم.
ضمنا سرویس من 256 هست.
اون راي مال زمانيه تو تهران بجز يكي دو شركت هيچ جا ديگه سرويس نميدادن الان حداقل 2 ساله تعداد پارس انلاين تكون نخورده
در ضمن اگه ترافيكش تموم نميشه بر ميگرده به استفاده شخصيتون چون اين ترافيك 20 گيگ سرويس 256 اش روي اگه از اينترنت كاملا استفاده كني توي 3 يا 4 روز تموم ميشه پس نبايد توي يك فروم نسبتا پر خواننده ملتو گمراه كني.
Last edited by cyruspk; 06-04-2008 at 17:37.
[quote=siamak_mu;2270181]جواب شما هم بالا داده شده خود به خود ولي در مورد +ADSL2 بگم كه مطمئن باش شاتل +ADSL2 هست چون افت سرعت نداره اين 14 كه ميگم واقعاً 14 هست و اين نيست كه هي بياد مثلاً 9-8-10-12.... و روي 14 ثابت دانلود ميكنه و 128 هم 28 دانلود ميكنه. حرف شما درسته كه ADSL2 وجود نداره ولي +ADSL2 وجود داره.[/quote
با سلام خدمت اساتید بزرگوار:تا اونجائیکه من شنیدم+ADSL2 درسرعت بالاتر از 1.5Mb/sقابل مقایسه باADSLمیباشد و آن هم نه با مراکز ما و زوج سیم مسی بلکه مراکز پیشرفته دیجتال واستفاده از فیبر نوری و از طریق ارسال بی سیم پس به تبلیغات شرکتها توجه نکنید من خودم اکثر شرکتها رو امتحان کردم الان رفتم سراغ لایزر سرویس 128 نامحدود بیسیم داره در نمایشگاه گرفتم بد نیست .80هزار تومان آنتنش شد ماهی 100هزار تومان هم اشتراک ولی هیچ نوسانی نداره.بنظر من اگه خواستید اینترنت بگیرید بجایISPها از ICPها بگیرید چون اونها هستند که پهنای باند رو بهISPها میدهند ولی گرونتره.
خوب اگه اینطوره یه تاپیک دیگه باز کنین
در ضمن منظور شما از کامل استفاده کردن چیه؟
یعنی کل یه ماه رو بدون قطعی دانلود کنی فقط؟
کی یه همچین کاری می کنه؟
من
من حجم دانلودياتم از سرعتم خيلي بيشتره تقريباً مجبورم يه همچين كاري كنم![]()
بجای زدن تاپیک باید درخواست بدیم ان رای گیری را حذف کنند.
در ضمن خیلی ها هستند که بر عکس شما کلی کار می کنند.نمونه اش را در انجمن نرم افزار می تونید ببینی مثل کسانی که نرم افزار می سازند یا ان نرم افزار ها رو دریافت می کنند
همچنین چون در ایران هنوز لینوکس جا نیوفتاده تمام کاربرانش مجبورن تمام نیازهاشون را از اینترنت بگیرند.(می تونی ببینی بیشتر منابع لینوکس تو اینترنت موجود است و مجانی است و همه دریافت می کنند)
[QUOTE=bozorgmehr;2274827]بی سیم و فیبر نوری این وسط چی کاره است. adsl روی زوج سیم مسی کار میکنه
Last edited by zed2; 06-04-2008 at 19:17.
به به به به
کامپیوتر عالی منهدم
(به سبک مهران مدیری بخونین)
یعنی یه ماهه کامپیوتر رو خاموش نکردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)