تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 474 از 645 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تو هر زمانی که فکر کنن بتونن سر ملتو کلاه بزارن یه ترفندی بکار می برن اصلا ممکنه این روشهایی که گفتم و قبلا سر ملت آوردن سر شما نیارن هر روش بعد از مدتی کهنه میشه و بعد از زیاد شدن شاکی قبل از کشیده شدن کار به دادگاه کنار گذاشته میشه مدیر عامل پارس انلاین آقای عبدا... فاتح شخصیتا یه ادم کثیفه که فقط به سود خودش فکر می کنن راستشو بخای من توی دوتا از جلسات هیات مدیره لجنش بودم.
    در ضمن از تعریفی که از پارس انلاین کردی میشه حدث زد که تا حلا از جای دیگه سرویس نگرفتی
    در هر صورت من که راضیم. اینم نتیجه speedtest ام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان من چندین صفحه آخر این تاپیک رو خوندم .اما متوجه نشدم کدوم شرکت بهتره !
    حالا چند تا سوال ابتدایی میکنم :

من اینترنت نامحدود میخوام.سرعت دانلود حدود 10-12 برام کافیه.(فکر کنم 128 جواب بده).قطعی هم نداشته باشه.قیمتش هم ماکزیمم حدود ماهی 30 تومن باشه.
    از این صفحاتی که خوندم فکر کنم بیشتر دوستان از سپنتا تعریف کرده بودند.
    حالا نظر شما چیه؟

جریان مودم چیه ؟
    من از هر شرکتی بخوام اشتراک بگیرم باید مودم هم از خودشون بخرم یانه ؟
    اگه واقعا سي تومن مي‌خاي بدي فقط سپنتا.
    تورنت‌هاش محدود نيست مي‌توني حتي چند روز ولش كني بعد بياي مي‌بيني هنوز داره دانلود ميكنه
    دومين پيشنهاد من داتكه حدود 23 - 24 تومنه ولي بعضي وقتا قات مي‌زنه اما بازهم قابل قبوله
    به نظر من دور بقيه شركتها رو خط بكش اما اگه خاستي سراغ شركتهاي ارزون تر بري دور چند تا رو خط بكش اوليش آسيا تكه كه تورنتهاش توي بيشتر مناطق مخابراتي فيلتره و شما عملا اختيار زيادي توي دانلود نداري دو ميش پارس آنلاينه كه يكم از اسيا تك زرنگ تره و محدوديتها رو روي تورنتها به صورت نوساني و در مناطق مخابراتي شلوغتر اعمال مي‌كنن اين دو شركت ذاتا كلاه بردارن و اگه مشكلي عمده‌اي پيدا كني عملا بايد قيد سرويستو بزني

اما مودم. مارك مودم شما هيچ رابطه‌اي با شركتي كه سرويس ميگيري ندازه يعني همه مودمها روي همه شركتها كار مي‌كنن فقط يه تنظيمات نرم افزاري روي مودم وجود داره تنظيمات اونو با شركت ست مي‌كنه. اهان راستي بعضي از شركتهاي عوضي مثل پارس انلاين مودم رو با كابل كنسولش كانفيگ مي‌كنن كه اگه خاستي بري از يه شركت ديگه سرويس بگيري بايد منت‌شونو بكشي كه تنظيماتشونو از روي مودم بردارن. به هر حال شما الان با 40 - 50 تومن مي‌توني بهترين مودم asus رو بگيري اما اگه بخاي از شركتها سرويس بگيري با همون قيميت ماركهاي پايينتر رو بهت مي‌دن البته فكر كنم سپنتا مودمهاي خوبي داشته باشه ولي تا حالا كسي رو نديدم از سپنتا مودم گرفته باشه .
    Last edited by cyruspk; 06-04-2008 at 16:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

در هر صورت من که راضیم. اینم نتیجه speedtest ام.
    حلواي تن تناني، تا نخوري نداني.
    مگه فقط معيار كيفيت سرعته!!!
    وقتي ترافيك دانلود داري سرعت اصلا مهم نيست مي‌خاد با 1 مگ در ثانيه دانلود كنه يا 128k محدوديت كه تموم بشه عملا ديگه اينترنت بدرد شما نمي‌خوره.
    راستي شما با چه سرويسي اين سرعت دانلود رو داري.
    آهان راستي راضي بودن شما هيچ ربطي به بهترين بودن پارس انلاين نداره شما اين حرفو وقتي مي‌توني بزني كه بخواي چند شركتو با هم مقايسه كني
    Last edited by cyruspk; 06-04-2008 at 16:27.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

حلواي تن تناني، تا نخوري نداني.
    مگه فقط معيار كيفيت سرعته!!!
    وقتي ترافيك دانلود داري سرعت اصلا مهم نيست مي‌خاد با 1 مگ در ثانيه دانلود كنه يا 128k محدوديت كه تموم بشه عملا ديگه اينترنت بدرد شما نمي‌خوره.
    راستي شما با چه سرويسي اين سرعت دانلود رو داري.
    آهان راستي راضي بودن شما هيچ ربطي به بهترين بودن پارس انلاين نداره شما اين حرفو وقتي مي‌توني بزني كه بخواي چند شركتو با هم مقايسه كني
    بالای صفحه رو نگاه کن
    اون رای رو من به پارس انلاین ندادم که پس معلومه رضایتمندی زیاده ازش
    محدودیت از نظر حجم هم به این زودیا تموم نمیشه من تا حالا کلی فیلم گرفتم از اینترنت
    محدودیت ماهیانه هستش و تا بیای بجنبی ماه تموم شده و محدودیت از نو حساب میشه
    من که پسرخاله مدیر عامل پارس انلاین نیستم که ازش حمایت کنم
    فقط به عنوان کاربر adsl از خدماتش راضیم.
    ضمنا سرویس من 256 هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بالای صفحه رو نگاه کن
    اون رای رو من به پارس انلاین ندادم که پس معلومه رضایتمندی زیاده ازش
    محدودیت از نظر حجم هم به این زودیا تموم نمیشه من تا حالا کلی فیلم گرفتم از اینترنت
    محدودیت ماهیانه هستش و تا بیای بجنبی ماه تموم شده و محدودیت از نو حساب میشه
    من که پسرخاله مدیر عامل پارس انلاین نیستم که ازش حمایت کنم
    فقط به عنوان کاربر adsl از خدماتش راضیم.
    ضمنا سرویس من 256 هست.
    اون راي مال زمانيه تو تهران بجز يكي دو شركت هيچ جا ديگه سرويس نميدادن الان حداقل 2 ساله تعداد پارس انلاين تكون نخورده
    در ضمن اگه ترافيكش تموم نميشه بر مي‌گرده به استفاده شخصيتون چون اين ترافيك 20 گيگ سرويس 256 اش روي اگه از اينترنت كاملا استفاده كني توي 3 يا 4 روز تموم ميشه پس نبايد توي يك فروم نسبتا پر خواننده ملتو گمراه كني.
    Last edited by cyruspk; 06-04-2008 at 17:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

[quote=siamak_mu;2270181]جواب شما هم بالا داده شده خود به خود ولي در مورد +ADSL2 بگم كه مطمئن باش شاتل +ADSL2 هست چون افت سرعت نداره اين 14 كه ميگم واقعاً 14 هست و اين نيست كه هي بياد مثلاً 9-8-10-12.... و روي 14 ثابت دانلود ميكنه و 128 هم 28 دانلود ميكنه. حرف شما درسته كه ADSL2 وجود نداره ولي +ADSL2 وجود داره. [/quote

با سلام خدمت اساتید بزرگوار:تا اونجائیکه من شنیدم+ADSL2 درسرعت بالاتر از 1.5Mb/sقابل مقایسه باADSLمیباشد و آن هم نه با مراکز ما و زوج سیم مسی بلکه مراکز پیشرفته دیجتال واستفاده از فیبر نوری و از طریق ارسال بی سیم پس به تبلیغات شرکتها توجه نکنید من خودم اکثر شرکتها رو امتحان کردم الان رفتم سراغ لایزر سرویس 128 نامحدود بیسیم داره در نمایشگاه گرفتم بد نیست .80هزار تومان آنتنش شد ماهی 100هزار تومان هم اشتراک ولی هیچ نوسانی نداره.بنظر من اگه خواستید اینترنت بگیرید بجایISPها از ICPها بگیرید چون اونها هستند که پهنای باند رو بهISPها میدهند ولی گرونتره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اون راي مال زمانيه تو تهران بجز يكي دو شركت هيچ جا ديگه سرويس نميدادن الان حداقل 2 ساله تعداد پارس انلاين تكون نخورده
    در ضمن اگه ترافيكش تموم نميشه بر مي‌گرده به استفاده شخصيتون چون اين ترافيك 20 گيگ سرويس 256 اش روي اگه از اينترنت كاملا استفاده كني توي 3 يا 4 روز تموم ميشه پس نبايد توي يك فروم نسبتا پر خواننده ملتو گمراه كني.
    خوب اگه اینطوره یه تاپیک دیگه باز کنین
    در ضمن منظور شما از کامل استفاده کردن چیه؟
    یعنی کل یه ماه رو بدون قطعی دانلود کنی فقط؟
    کی یه همچین کاری می کنه؟

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

کی یه همچین کاری می کنه؟
    من

من حجم دانلودياتم از سرعتم خيلي بيشتره تقريباً مجبورم يه همچين كاري كنم

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب اگه اینطوره یه تاپیک دیگه باز کنین
    در ضمن منظور شما از کامل استفاده کردن چیه؟
    کی یه همچین کاری می کنه؟
    بجای زدن تاپیک باید درخواست بدیم ان رای گیری را حذف کنند.
    در ضمن خیلی ها هستند که بر عکس شما کلی کار می کنند.نمونه اش را در انجمن نرم افزار می تونید ببینی مثل کسانی که نرم افزار می سازند یا ان نرم افزار ها رو دریافت می کنند
    همچنین چون در ایران هنوز لینوکس جا نیوفتاده تمام کاربرانش مجبورن تمام نیازهاشون را از اینترنت بگیرند.(می تونی ببینی بیشتر منابع لینوکس تو اینترنت موجود است و مجانی است و همه دریافت می کنند)
    [QUOTE=bozorgmehr;2274827]

با سلام خدمت اساتید بزرگوار:تا اونجائیکه من شنیدم+ADSL2 درسرعت بالاتر از 1.5Mb/sقابل مقایسه باADSLمیباشد و آن هم نه با مراکز ما و زوج سیم مسی بلکه مراکز پیشرفته دیجتال واستفاده از فیبر نوری و از طریق ارسال بی سیم پس به تبلیغات شرکتها توجه نکنید من خودم اکثر شرکتها رو امتحان کردم الان رفتم سراغ لایزر سرویس 128 نامحدود بیسیم داره در نمایشگاه گرفتم بد نیست .80هزار تومان آنتنش شد ماهی 100هزار تومان هم اشتراک ولی هیچ نوسانی نداره.بنظر من اگه خواستید اینترنت بگیرید بجایISPها از ICPها بگیرید چون اونها هستند که پهنای باند رو بهISPها میدهند ولی گرونتره.
    بی سیم و فیبر نوری این وسط چی کاره است. adsl روی زوج سیم مسی کار میکنه
    Last edited by zed2; 06-04-2008 at 19:17.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من

من حجم دانلودياتم از سرعتم خيلي بيشتره تقريباً مجبورم يه همچين كاري كنم
    به به به به
    کامپیوتر عالی منهدم
    (به سبک مهران مدیری بخونین)
    یعنی یه ماهه کامپیوتر رو خاموش نکردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •