وقتی سرور داخلی و خارجی محدودت کنه،دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی و سرعتت رو یه مقداری فیکس میشه.....
ولی اگه داخلی محدود نشی،میشه این کارارو کرد،که الان دیگه برای جلوگیری از این کارا هر دو سرور داخل و خارج رو با هم محدود می کنه...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
وقتی سرور داخلی و خارجی محدودت کنه،دیگه هیچ کاری نمی تونی بکنی و سرعتت رو یه مقداری فیکس میشه.....
ولی اگه داخلی محدود نشی،میشه این کارارو کرد،که الان دیگه برای جلوگیری از این کارا هر دو سرور داخل و خارج رو با هم محدود می کنه...
نه دوست عزیز...ارت دارم و از سرور داخلی محدود نشدم...پشتیبانی هم گفته که محدود نمیشی(البته باورنمیکنم احتمالا راه اینم میبندن)
ببخشید این حرفو میزنما اما پشتیبانی گــُ.ــه خورده که همچین حرفی رو زده!
خود من الان چندین ماه هست که از خارجی محدودم، اگه بگم دو سه ماه دیگه میشه، 1 سال ... باور میکنید؟؟!
از ابتدای امسال یعنی فروردین ماه هم از داخلی محدود شدم و تا الان که در خدمت شمام، همچنان در زمره محدودها به سر میبرم!![]()
عملا نت من بعد از ساعت 1 میشه در حد Dial Up و کارهای خیلی جزئی که مربوط به نت میشه رو هم نمیتونم انجام بدم و مجبورم سیستم رو خاموش کنم و برم در حالی که خطم روی 7 مگ بسته شده!
شما اگر از داخلی محدود نشدی، راحت ترین کار این هست که فایل هاتو روی سرور ایران اکسپرس لیچ ریموت کنی و بعد دانلود کنی یا اگر حوصله این کارو نداری، یه اکانت iDownload (وی پـ.ـی ان ایران) بخری و با اون از سرورهای خارجی هم مثل داخلی دانلود کنی. (اگه خواستی این اکانت رو بخری یا اطلاعات بیشتری ازش بدست بیاری، یه سرچ تو گوگل بکنی، تاپیک فروشندش بالا میاد!)
سلام
حجم های اضافه شده دوره جاری به دوره بعد انتقال پیدا میکنه بعد از اتمام یک ماه؟
3 گیگ هدیه گرفتم مصرفش کنم یا که قابل انتقاله؟
Tapatalk 2
دوستان
پنل شاتل چرا باز نمیشه؟
باز میشه آقا همین الان تست کردم
منم گفتم که شر گفتهشما الان از وی پی ان ایرانی استفاده میکنی یا اگه محدود داخلی بشه این چیزا فایده نداره؟
سلام خدمت رفقا.رفقایی که محدود شدن میشه از این سایتی که گذاشتم با یه اکانت تست سرعت دانلودتون رو اندرازه بگیرید ببینید هیچ فرقی میکنه یانه؟ یکی از دوستان امتحان کرده بود میگفت سرعتم خوب شده.به هر حال امتحانش ضرر نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این L2TP هست کانکشنش بعید می دونم درست حسابی جواب بده...
ولی باز یه تست کنید بچه ها اینجا نتیجه رو بگید
سلام،
ترافیک هدیه منتقل میشه.
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)