من ارت1 دارم و کلا24ساعته از سرور خارجی محدود شدم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من ارت1 دارم و کلا24ساعته از سرور خارجی محدود شدم
والا اولش به ما هم گفتن از داخلی محدود نمیشی بعد هم که محدود شدیم گفتن کاری از دست ما برنمیاد 3 هفته شبها حتی مودم را روشن نکن تا محدودیت برطرف بشه یا دوباره پول بده تغییر سرویس بده از این شاتل دزدتر پیدا نمیشه
علاوه بر دزدی ، باج گیری هم از ملت می کنن...
من اگه شاتل شبانه محدود نمیکرد همیشه از همین شاتل سرویس میگرفتم چون پارس انلاین که کمبود پهنای باند داره صبانت هم ترافیک خوره داره (صبانت ترافیک را غیر واقعی کم میکنه 100 مگ دانلود کنی 150 مگ کم میکنه یا مثلا شب زده باقیمانده ترافیک 100 مگ کامپیوتر را که خاموش میکنی صبح روشن میکنی زده اتمام ترافیک حالا چه بر سر اون 100 مگ اومده خدا میدونه )
دیروز درخواست جمع آوری دادم الان زنگ زدم میگم چیکار کردید یارو میگه 7 تا 10 روز طول میکشه درخواست تایید بشه بعد بفرستیم مخابرات ( فکر کنم شاتل درخواست جمع آوری را میفرسته 1+5 تایید بشه )
داداش شکایت کن 195
قانونن تا 72 ساعت کاری باید طول بکشه
شکایت کن
شکایت کردن کاره 5 دقیقس ، تو که قراره 10 روز صبر کنی این 5 دقیقه هم روش، وواسه من خیلی تاثیر داشته شکایت
از ما گفتن بود
Last edited by rar; 10-08-2014 at 17:26.
من که تا الان 4 بار شکایت کردم الانم دوباره یه شکایت پر کردم حالشو ببرن![]()
شکایت! به نظر من آب تو هاون کوبیدنه.
من از زمان دایل آپ تا الان هر چی سرویس دهنده است تست کردم. من یه بار سخت پی شکایتمو گرفتم . یه سریال دویست قسمتی میشه از ماجرای شکایت من ساخت.
صد و نود پنج و شیش هفت ... همه آخرش ختم میشه به تنظیم مقررات اونجا هم بهت میگن تو که تو قرار دادت نوشته 128 اشتراکی که با احتساب ضریب اشتراک یک به هشت سرعت دانلودت میشه دو کیلو بایت برو روتو کم کن که خیلی بالاتر از قراردادت داری میکشی.
پنجاه تا سرویس دهنده رو تست کردم هر جا رفتم آسمون همین رنگ بود.سگ به این زندگی که نمیشه از این کشور فرار کرد.
به نظر من مشکل از سرویس دهنده های اینترنتی نیست. شما اگه یه شرکت اینترنتی داشتی مثلا به اسم "افسار کرده کاشانه"، و قانون کشورت بهت اجازه میداد که سر مردم کلاه بذاری، اینکارو نمیکردی؟
وقتی کلاهبرداری کاملا مطابق با قانون باشه آدم شکایتشو باید پیش خدا ببره
سلام دوستان
میشه بگید که برای دور زدن شاتل از محدود کردن ساعت رایگان شبانه از چه سایت هایی و مخصوصا از چه اپلود سنتر هایی میشه دان کرد؟
مثلا از اکسپریس لیچ هم میشه دان کرد و محدود نشد؟
گمون نکنم با اکسپرس اوکی بشه از دوستان کسی تجربشو داشته؟
هم اکنون 360 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 360 مهمان)