یعنی برا تمام سرویس ها در ساعات رایگان 1 تا 8 صبح فقط میتونیم به مقدار 2 گیگ در ماه دانلود کنیم . این که اصلا به درد نمیخوره ؟ اینطوری دیگه ساعات رایگان چه مفهومی داره ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یعنی برا تمام سرویس ها در ساعات رایگان 1 تا 8 صبح فقط میتونیم به مقدار 2 گیگ در ماه دانلود کنیم . این که اصلا به درد نمیخوره ؟ اینطوری دیگه ساعات رایگان چه مفهومی داره ؟
هیچی کشکککک...
در واقع شاتل نمیاد به کاربر بگه 2گیگ دانلود کن میگه 2گیگ دانلود رو ما تضمین می کنمی که سرعتهایی که در سایت گفته شده برای سرویسها همون سرعت رو به شما می دیم
ولی اگر از 2گیگ دانلود در 1ماه رد شدی سرویس 8مگ داشته باشی سرعتت بیاد روی 16کیلوبایت به ما ربطی نداره شما محدود شدی چون ما گفته بودیم....
سلام
سرعت دانلود 128 به قیمت 21000 تومنش بعد از تمام شدن 9 گیگ به چند میرسه؟؟؟
نمیشه گفت سر 9گیگ شما رو محدود می کنه این عدد هم متغییر هست گاهی 20 گیگ گاهی هم تا 40گیگ میره که بستگی مستقیم به مرکز مخابراتی شما داره
ولی بعد از محدود شدن سرعت میاد روی کف قرارداد سرویس شما
ممنون
پس الان 128 روی 100 تا 120 دانلود داره. وبعد از محدود شدن سرعت میاد روی 16 کیلوبایت برثانیه. درسته؟
سرعت باز کردن صفحاتش کلا چطوره؟
سرعت 128 بعد از محدودیت میشه 2 کیلو بایت!!!!!!!
بله
پینگ هم در حالت عادی نسبتاً قابل قبوله که در سرعت باز کردن سایتها این اعداد موثره
به نقل از توییتر رسمی شرکت شاتل(2بامداد شنبه):
متاسفاته لینک های اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت دچار اختلال و قطعی شدن و برخی شرکت های اینترنتی ساعاتی از امشب با اختلال مواجه خواهند بود
![]()
اینترنت شاتل از حدود ساعت 2 به بعد کلا قطع شده. من در شهر قم هستم! الان هم از اینترنت ایرانسل دارم استفاده می کنم! من متوجه نشدم! یعنی ایرانسل از لینک های اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت استفاده نمیکنه؟ فقط شاتل از اون استفاده می کنه؟
هم اکنون 333 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 333 مهمان)