ما هم کاری از دستمون بر نمیاد اگه فقط از سرور خارجی محدود شده بودم با یه وی پی ان داخلی راهش مینداختم اما مشکل اینه که هم از سرور خارجی و هم داخلی محدود شده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ما هم کاری از دستمون بر نمیاد اگه فقط از سرور خارجی محدود شده بودم با یه وی پی ان داخلی راهش مینداختم اما مشکل اینه که هم از سرور خارجی و هم داخلی محدود شده
میخواستم یه شکایت در 195 پر کنم اما میدونم فایده ای نداره فردا درخواست جمع آوری میدم
سلام
من به دلیل اسباب کشی باید از یه شرکت جدید اینترنت بگیرم. 3 تا گزینه دارم:
1- پارس آنلاین
2- شاتل
3- مخابرات
حجم دانلود برام زیاد مهم نیست اما سرعت برام مهمه. مخابرات و شاتل به ترتیب 10 و 8 مگ ارائه می کنند. اما پارس آنلاین توی سایت خودش حداکثر 2 مگ ارائه میده.
اگه کسی تجربه ای از این سه تا شرکت داره ممنون میشم به مقایسه ای ازشون داشته باشه. خیلی تعریف از شاتل شنیدم که به بهونه های مختلف جایزه و حجم و .... میده.
یه سوال دیگه، شاتل وقتی سرعت 8مگ ازش میگیری سرعت 8 مگ را تضمین میکنه؟ یا اینکه مثلاً یک هشتم این سرعت را تضمین میکنه؟ بعد هم اینکه مثل بقیه شرکتها ته سرعتو باز میزاره یا نه؟ من الان از صبانت 128کیلو دارم. ولی در عمل 1 مگ به من داده و این سرعت هم همیشه ثابته. یعنی افتی نداره.
در ضمن مرکز مخابرات من: شهید لطیفی تهران و پبش شماره 2295 هستش.
ممنون
دوست من شما الان شکایت کنی می تونی پدرشونو در بیاری؛سرعتت باید 94 باشه...
من 4مگ دارم با سرعت 64، ول کنشون نیستم؛
حقتو بگیر....
دوست من لطفا از شاتل اینترنت نگیر،کافیه تو همین بخش یا تو گوگل درباره ی دزدی این شرکت سرچ کنی،راحت می فهمی چه دزدایی هستن این شاتلیا؛اگه فقط روزانه می خوای و با شبانه کاری نداری شاتل بگیر...
پارس آنلاین هر سرویسی از 128kb به بالا که بگیری(حجمی باید باشه نه نامحدود) رو 9mb واست می بندن؛ و با توجه به اینکه تهران هستی پارس آنلاین بگیر چون بیشتر کسایی که از این شرکت ناراضی شدن تازگیا ،واسه تهران نیستن؛من از دوستام و رفیقام که پارس آنلاین دارن می پرسیدم همشون راضی بودن؛
منم همیشه اینترنتامو 1 ماهو می گرفتم که یه غلطی کردمو این دفعه اومدم 3 ماهه گرفتم از شاتل![]()
آقایون من 3 روز از شکایتم تو سایت 195 گذشته ولی هنوز گزینه ی تجدید نظر نیومده!!!!! چراا؟!!!
هنوز اپراتور به شما جواب نداده و جواب شاتل نسبت به شما در سایت ثبت نشده که شما روش بخوای تجدید نظر بزنی
باید صبر کنی و منتظر تماس شاتل باشی
با من تماس گرفتن و نتونست جواب منو بده و کم آورد و منم بعد جر و بحث باهاش گوشیو قطع کردم....
تا چند روز مهلت داره شاتل که جوابو تو سایت 195 بده؟!
سلام تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این جدول رو دیدم آیا درسته واقعا سرعت دانلود در ساعات رایگان اینقدره ؟
نام سرویس سرعت از ساعت 1 تا 8 بامداد ECO 4096 سرعت دریافت از 1024 تا 1536 کیلو بیت بر ثانیه ECO 6144 سرعت دریافت از 1024 تا 2048 کیلو بیت برثانیه ECO 8192 سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه
برا سرویس های پایین تر مثلECO2048و یاECO1024سرعت دانلود در ساعات رایگان چنده ؟اینی که نوشته اید :
این نرخ ها و تعرفه ها فقط برا استان تهران هست یا نه سراسری هستش ؟
کم شدن حجم ترافیک رایگان شبانه شرکت شاتل از5 به 2گیگ در ماه ( با سرعت مناسب)
چرا تو سایت شاتل نزده ؟
Last edited by saber73; 08-08-2014 at 17:53.
بله (در صورت محدود نشدن سرعت سرویس شما)
زده دوست عزیز به زیر جدول تعرفه های 8مگ دقت بفرمایید.
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)