دوستان خواهشا يكي به من بگه چرا مرحله ي black project من اينجوري اجرا ميشهاينم سيوهام
هيچكس نيست به سوال من پاسخ بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان خواهشا يكي به من بگه چرا مرحله ي black project من اينجوري اجرا ميشهاينم سيوهام
هيچكس نيست به سوال من پاسخ بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ببین دوست من gta san andreas مال خیلی وقت پیشه و اکثر افراد طرفدار این بازی ، بازی رو تموم کردن .هيچكس نيست به سوال من پاسخ بده![]()
ولی خوب وقتی که میبینیم بازی رو تموم کردیم و هارد رو بی خودی اشغال کرده اونو پاکش می کنیم .
بذار من این بازی به دستم برسه حتماً کمکت می کنم .
مؤفّق باشی .
حرف شما كاملا درست است بهمين دليل من از اين مرحله (و مشكل آن) يه فيلم گرفتم اگه ميشه اين فيلمو ببينيد و بمن بگيد مشكلش چيه (در ضمن براي شنيدن صدا بايد volume تا آخر باشد)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فیلم رو کاملاً دیدم امّا تا حالا من همچین مشکلی نداشتم .حرف شما كاملا درست است بهمين دليل من از اين مرحله (و مشكل آن) يه فيلم گرفتم اگه ميشه اين فيلمو ببينيد و بمن بگيد مشكلش چيه (در ضمن براي شنيدن صدا بايد volume تا آخر باشد)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاید این مرحله به چیز های خاصی احتیاج داره ( مثلاً اندام باحال D: )
ولی من تا حالا همچین مشکلی نداشتم .
یه راهنما بود توی یه وبلاگ به اسم farshid gta تو گوگل سرچ کن حتماً پیدا می کنی حجمش هم 4-5 مگ بود .
شاید اون بتونه یه کمکی بهت بکنه .
مؤفّق باشی
اونو داشتم ولي تو اونم چيزي گفته نشده
من SAVE مرحله ي stowaway را دانلود كردم ولي متاسفانه چون در تاريخ 2005/08/12 modified شده روي كامپيوتر من اجرا نميشه
حالا كسي برنامه اي داره كه اينmodified را تغيير بدم يا سيوي داره كه تاريخ آن 2009/7/13 باشه (سيو مربوط به مرحله ي stowaway باشه)؟؟؟؟؟
دوستان تو مرحله madd dogg که یارو داره خودشو از پشت بام می اندازه پایین چه کار باید کرد ؟
ممنون
یه وانت اون نزدیکی ها هست باید بری اونو برداری بیای جایی که قراره mad dog فرود بیاد...بعد باید طوری ماشین رو چپ و رایت ببری تا وقتی maddog میوفته دقیقا توی وانت فرود بیاد بعدش ببریش بیمارستان.(بدون اینکه ماشین رو جایی بزنی)
تا می خام برم سوار شم mission failed میشه
همون وانته که پشتش کارتونه ؟![]()
چرا كسي جوااااااب منو توي صفحه 473 نميدههههه ؟؟؟
منتظرم
سلام
میشه یه عزیزی یه سیوی رو برام بذاره که 3 تا شهر توش باز باشه؟
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)