آدم نمیتونه اعتماد کنه به کسی و گوشیش رو عوض کنه از کجا معلوم چه بلاهایی سرش نیاورده اینم از شانس منه
آدم نمیتونه اعتماد کنه به کسی و گوشیش رو عوض کنه از کجا معلوم چه بلاهایی سرش نیاورده اینم از شانس منه
سلام دوستان من گوشیم یه مشکلی پیدا کرده k810 از همه برنامه ها و بازی ها که تو مموری قرار دارن یه کپی درست شده که پاک نمیشه مستر ریست هم کمکی نکرد چی کار باید بکنم؟؟؟
یه بار برا منم همینطور شده بود دونه دونه انتقال دادمشون روی فون مموری بعد دونه دونه از روی فون مموری پاک کردم البته به سختی. امتحان کن ببین حل میشه یا نه
از قوانین انجمن که سوالتون رو چند بار و در تاپیک های مختلف نپرسید من جوابتونو دادم ولی باز هم می گم شما باید یک بار فول فلش کنید انشا.. درست میشه!
ممنون. تونستم برنامه ها رو هر جور شده پاک کنم تا الان که دیگه مشکلی نداشت. یعنی دیگه خراب نمیشه؟؟؟ اگه لازمه ببرم فلشش کنم؟؟؟
دوستان این دکمه ای استیل هندزفری کارش چیه ؟ در ضمن آیا واسه کا810 پچی هست که صدای بیپ رو موقع ضبط مکالمه برداره ؟ تو ی تاپیک سونی اریکسون یکی از دوستان دوتاپچ داد ولی متاسفانه جواب نداد
جواب دادن تلفن و قطع کردن هست وقتی هنذفری توی گوشتون هست و تلفن زنگ می زنه با فشار دادنش گوشی رو جواب میدی و در پایان مکالمه با زدنش قطع می کنی. در حالت عادی نمی تونی از تنظیمات گوشی اون صدای بیپ رو غیر فعال کنی و این کار با ریختن پچ امکان پذیر هست من به شخص این کار رو نکردم ولی بایستی توی کلوپ پچ به سوال شما جواب بدن مطرح کردید اونجا؟
با تشكر از فاروك عزيز
اضافه كنم با اين دكمه در حالت عادي ميشه از شماره گيري صوتي استفاده كرد(با نگه داشتنش)
يه پچي هست كه اگه بريزيش ميشه با دكمه هندزفري تو موزيك پلير ترك ها را عوض كرد(كانالهاي راديو را هم ميشه عوض كرد)
پچ حذف كردن صداي بيپ موقع صبت مكالمه هم تستش كردم كار ميكنه
البته من كا800 تست شده هست كا810 هم احتمالا كار كنه
ميتوني كلوپ پچ درخواست بدي
با سلام اگه من ک 800 که نو خریدم صداشو زیاد کنم خراب نمی شه
اول شما بايد با برنامه هك يعني Setool كار كرده باشيد و بدونيد كه سيد گوشيتون چنده اگه 53 بود كه دردسر هستش و اگه 52 بـــود كه با دانلود برنامه ستول و فايل صـــدا به راحتي صداي گوشيتون رو بالا ببريـــد
اينم اموزش برنامه Setool
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)