ADM PRO
خیلی توپه
ADM PRO
خیلی توپه
Adm قابلیت تعیین کردن زمان داره تا سر ساعت شروع به دانلود و سر ساعت دانلود رو ایست می کنه فقط موقع برنامه ریزی زبان گوشی رو انگلیسی کنید .زمان ها رو که زدید زبان رو فارسی کنید. اینم لینک فیلم کیلو بایتی برای آموزشش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانی که بندرعباس هستن اگه امکان داره از اسکله اعلام وضعیت کنن
Last edited by a.mostafa; 16-10-2014 at 19:45.
راستش منم همینو نصب کردم دیشب اما یک عیب بزرگ داره فرض کنید یک دانلود نیمه کاره از دیشب مونده در اینترنت دانلود منیجر وقتی دوباره میخوای اینو دانلود کنی میپرسه میخواهید دانلود نیمه کارتونو با این لینک جدید ادامه بدید؟؟؟ وقتی مینویسی بله از ادامه دیشب بقیشو میگیری اما تو این چنین قابلیتی نیست باید لینک رو دستی تایپ کرد به هر حال سوال اصلی من راجع به سرعت بود چطور میتونم به سرعت بالای شماها برسم؟؟
منم از این برنامه استفاده میکردم دوستان کار خاصی نمیکنن من با همین برنامه در ثانیه 1 مگ میگرفتم . شما برو تو تنظیماتش قسمت downloading اونجا همرو بذار ماکزیمم .
سرعت دانلود بستگی به منطقه داره!
سلام
من گوشی قدیمی دارم و فکر نمیکنم اون گوشی اصلا بشه اینترنت راه انداخت.
به همین خاطر رفتم یک مودم دیلینک 3جی گرفتم.
بسته رو فعال کردم
اس ام اس فعال شدنش هم اومد
بعد سیم کارت رو تو مودم یو اس بی گذاشتم و وصل پی سی کردم. تا وصل کردم شروع به نصب کرد و یک صفحه کانکت اومد.
ولی هر چی کانکت میزنم میزنه dial up failed![]()
سرعت که دوستان گفتن بستگی به منطقه داره اما اگر مثلا اسپید تست میگیری میزنه 6 مگ ولی سرعت دانلود مثل الان حدود 110 ک هست نشون دهنده پایین بودن سرعت
سروریه که داری ازش دان میکنی . اما
یه نکته بشما و باقی دوستان : دانلود روی خود گوشی بسرعت عمر مفید نند گوشی رو رو پایین میاره منظور همون حافظه داخلی هست یا کارت حافظه ای که انداختید روش
چون حافظه فلش دارای تعداد محدودی عمر خواندن و نوشتن روی هر خانه حافظه است ( نوع مرغوبش هزار تا سه هزار بار که اینجا ایرانه و فلشها درجه سه و عمر خیلی کمتر)
ما اینجا بارها مارکهای مختلف فلش رو تست کردیم که در طول یکی دو روز براحتی به پایان عمرشون میرسن فقط باین خاطر که مثلا بعنوان سواپ فایل ویندوز ازش استفاده شده
و تعداد رایت زیاد روش صورت گرفته در طول یکروز....
بنابراین من توصیه میکنم در صورتیکه کامپیوتریا لپتاپ دارید حتما اینترنت گوشیرو براحتی با کابل باونها منتقل کنید بگذارید تورنت و لینک مستقیم تونو اونا بگیرن . اینجوری سرعت
دانلودتون هم بهتر میشه .
بله
SONY XPERIA Z2
شات بالا
دیروز فرودگاه مشهد بودم
حتی اونجا هم 3g ایرانسل رویت نشد
آقا مشکل از چیه؟! من هنوز توی مشهد سعادت نصیبم نشده و مطلقا 3g ایرانسل رو هنوز ندیدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)