تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 752 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

تو رو جون من هر دفعه سوال میخوی بپرسی حتما این قسمت رو باید تکرار کنی !!

فکر کردم تا بحال Denon-AH-D2000 رو خریدی و استفاده کردی و...
    سلام دوست قدیمی ... نه شرایط آوردنش جور نشد ... میدونی که من از اینجا نمیخرم چیزی ... اینم که گفتم چون خودت میدونی کلا اینجا منبع و منشاء فروش جنس ای تقلبی با قیمت نجومی هست ... تاکید ام رو این بحث بود ...
    الان شرایط آوردنش جور شده گفتم با توجه به شرایط جدید یک بار دیگه بپرسم شاید نظر شما و بقیه متفاوت بود... بازم ممنون پس با این شرایط هم نظرت همونه ...
    راستی این denon 2000 تفاوت خاصی با denon 1100 میکنه ؟ چون قیمتها و متفاوته یک مقدار
    اما مشکل اصلی با این denon که دو دل هستم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگه پیچ دستش شل میشه و ممکن گم بشه ( عکس های صفحه ی 2 ) !!!! مشکل اینقدر بزرگ بوده که با عکس و جزئیات گذاشته .... چیکار کنم بنظرت ؟؟
    Last edited by dooste.man83; 17-11-2011 at 19:51.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من یه مدل فیلیپس قبلا داشتم حدود 30 بود قیمتش IEM بود و صداش خیلی خوب بود اصلا روی هیچ بخشی از صدا تاکید نداشت . متاسفانه مدلش رو یادم نمیاد اما فکر نمیکنم فیلیپس IEM زیر 30 تومن زیاد داشته باشه .

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

عجب این طرف sflo2 چینی رو وصل کرده به d2000
    والا من فرق خیلی زیادی ندیدم انگار صداشون کمی فرق کرده و D1100 برای استفاده قابل حمل کمی مناسب تر شده.
    تو نت بگیردی کلی چیز میشه پیدا کرد.
      محتوای مخفی: دنون 

(A16) Denon AH-D1100: Denon’s bass-heavy follow-up to the renowned D1001k model

Build Quality (9/10): The D1100 is fairly large for a portable headphone but remains lightweight due to the plastic and aluminum construction. Aluminum is used in the headband and earcups while the forks and trim are plastic. The D1100 does fold flat and the dual-sided cable is thick and sturdy but it somehow looks and feels less portable than the older D1001k and its sibling, the Creative Aurvana Live!. Still, the construction is very solid and the headphones feel anything but cheap. A very long extension cable and soft carrying pouch are included.

Comfort (9/10): The cups of the D1100 are fully circumaural, some of the deepest I’ve seen on a portable headphone. The pads are plush and very well-made and the moderate clamping force keeps the headphones well-sealed. Heat is an issue for moderate to long listening sessions as the cups are not vented. The wide ‘shoulders’ of the headphones and relatively large size may look strange in portable applications.

Isolation (8.5/10): The thick pleather pads and adjustable structure of the D1100 provide impressive isolation, easily on par with most of the DJ headphones in this lineup.

Sound (8.25/10): There is no getting around it – the D1100 is one for the bassheads. The low end is extremely powerful, enhanced not in depth – which is about average – but in impact and relative emphasis. The bass is on the boomy side, fat and hard-hitting. It remains strong quite high up, above the range occupied by the typical mid-range hump. Many would undoubtedly prefer extra bottom-end extension to such strong upper bass but it is what it is, at least without EQ. It sounds a bit loose next to fast-and-tight sets such as the ATH-ES10, Beyerdynamic DT1350, and Sennheiser HD25-1, all of which are faster and slightly more resolving than the Denons. The bass of the D1100 is not slow but it is heavy enough to be ever-present, sometimes intrusive. It can fatigue, even annoy those who prefer more balanced sound. That said, out of the similarly-priced portables I have on hand only the Klipsch Image One can match the D1100 in bass quantity, but it does so at the expense of speed and clarity. For the discerning basshead, then, the Denons may just be at the top of their game.

Surprisingly, the bass does not bleed up into the midrange too much – enough to give the midrange a characteristic warmth but not so much as to heavily affect the clarity. The midrange still sounds clear, detailed, and reasonably open. It has a smooth, liquid character to it but lacks the veiled warmth and sub-par resolution of the similarly-bassy Image One. In terms of emphasis, the mids sound recessed due to the dominant low end but are not distant in the overall soundscape. The Sennheiser HD25, which undoubtedly has better bass-midrange balance, still fails to sound as intimate as the D1100 can. Part of it comes down the more enveloping soundstage of the D1100 but part of it is due to the mids simply being more lush and full than those of the HD25 and other studio-oriented headphones.

The top end of the Denons is balanced well with the midrange and sufficiently present despite some roll-off at the very top. There is a bit of sparkle at the expense of some smoothness compared to something like the V-Moda M-80 and Phiaton MS400 but all in all the top end isn’t really noteworthy – not full of air and energy a-la HD25-1 and ATH-ES10 and not purposely non-fatiguing like that of the M-80. Tonally, that causes the D1100 to fall slightly on the dark side of neutral – not quite as much as the Klipsch Image One but clearly darker than the HD25 and AKG’s Q460. The presentation of the D1100 is fairly big, giving more front-to-rear and top-to-bottom space than the majority of portable headphones. The sonic space is deeper than it is wide, however, causing the layering to sound exaggerated and the overall sound to be somewhat cavernous. While the depth of the sound and the separation are very good, the derived sonic image isn’t as convincing as with some of the more conventional portables despite the superior layering. Not a great set for pinpoint accuracy, but those seeking a more cinematic experience will probably like the presentation.

Value (8/10). (MSRP: $199.00, Street Price: $199). The Denon AH-D1100 is a fully circumaural portable headphone that follows in the footsteps of the older Denon AH-D1001k/Creative Aurvana Live!. Happily, the construction is far more heavy-duty than that of the CAL! and yet the D1100 has made gains in portability isolation with the new flat-folding design, harder-clamping headband arms, and thicker imitation leather pads. The headphone also remains lightweight and comfortable aside from a tendency to heat up over time. The sound, however, takes a step into basshead heaven even when compared to the already consumer-friendly warm character of the older model. There are sets with deeper bass out there but the D1100 impresses with its punch and power. The low end can be intrusive, even annoying, and analytical listeners will not appreciate it but the D1100 do a good enough job keeping it all coherent and reasonably controlled. It’s an easy one to recommend for bass lovers looking for a go-anywhere near-full-size headphone.

Manufacturer Specs:
    Frequency Response: 5-37,000 Hz
    Impedance: 32 Ω
    Sensitivity: 101 dB SPL/1mW
    Cord: 4.27ft (1.3m) + 11.5ft (3.5m) extension; Straight Plug
    Space-Saving Mechanism: Flat-folding

یا خودت هست هر چی دوست داری بخر ولی بیتس 360 دلار نمی ارزه !

4. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نظرتون راجع به این مدل چیه همه نوع موسیقی گوش میدم این خوبه؟
    کد:

6. این کاربر از Mr.Vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نظرتون در مورد این چیه تا 150 ؟
    کد:
    متاسفانه تا به حال هدفونی از این برند، به شخصه تست نکردم اما معمولآ اغلب مدلهای این برند نسبت کیفیت به قیمت خوبی دارند.

به نظرتون بهترین مدل earphone که تا 25 تومن پیدا میشه چی هست؟ ( با samsung u5 می خوام استفاده کنم )
    تفاوت مدل های in ear مثل ep630 با مدل هایی مثل ep550 که روی گوش قرار می گیره در کیفیتشون چقدره؟ ( آخه می ترسم in ear ها گوشمو اذیت کنن ... )
    مهمترین تفاوتشون توی قدرت صدای بیس خواهد بود و از نظر فیزیکی هم که نیازی به توضیح نداره که چقدر متفاوت هستند مثلآ 630 دقیقآ توی کانال گوش نصب میشه و برای بعضی از افراد به خصوص اونهایی که پوست کانال گوششون حساس هست یا تعریق داره باعث شل شدن هدفون از گوش و در نتیجه افتادن اون میشه و هم اینکه باعث ناراحتی کاربر میشه و 550 هم برای کسانی که لاله گوششون خیلی به سر نزدیک و یا چسبیده هست، گیره ای که باید پشت گوش هدفون رو نگه داره معمولآ باعث ناراحتی میشه چون پوست پشت لاله گوش بسیار لطیف تر و آسیب پذیر تر از پوست بیرونی لاله گوش هست و برای کسایی که لاله گوش اونها به سمت خارج زاویه بیشتری نسبت به سر داره باعث افتاده هدفون میشه

به هر حال اگر صدای با:
    1. بیس قوی
    2. مید متوسط
    3. های خوب
    می خواهید 630 مناسبه

و اگه راحتی استفاده می خواهید مدل 550 مناسب تر

در آخر بهتره که قبل از خرید حداقل یک استایل از مدلهای انتخابی خودتون رو برای یک روز استفاده کنید البته نیازی نیست به کیفیت صدای اون دقت کنید

سلام به دوستان قدیمی و اساتید
    من دنبال یک هدفون هستم که دارای این ویژگی باشه :
    1- فول سایز باشه
    2- صدای فان داشته باشه ( مثلا سری های dj )
    3- هدفونش محکم و به نوعی نشکن باشه ( ترجیحا آلمینیومی به جای پلاستیک )
    4- سیمش قابل تعویض باشه و یک طرفه ( 2 طرفه چون زیاد حرکت میکنم پشت pc راحت نیستم)
    5- باس پر قدرت و عمیق داشته باشه
    6- صدای دقیق و صاف داشته باشه و با بلندی مناسب
    7- صداهای mid , high و ... مناسب باشه و فرکانسی محو نشه در هنگام پخش ( مثلا نویز کنسلینگ نداشته باشه )
    8- به هیچ عنوان نیاز به آمپلی فایر نداشته باشه یعنی حتی با mp3 پلیر هم قابل استفاده باشه ( زیر 32 اهم باشه )
    9- راحت باشه
    10 - قیمت بالای 400 دلار نره
    من چند سوال داشتم :
    1- فروشگاه بسیار معتبری تو کانادا پیدا کردم که همه جنس هاش رو برای مدت 2 روز 30 درصد تخفیف داده و الان dr dre pro رو میتونم با پول پست و مالیات و همه چی 350 دلار بخرم( کاملا اصل هست ) و هفته دیگه دستم باشه ( کسی رو دارم برام بیاره ) آیا خریدش با توجه به این قیمت درست هست ؟ و خصوصیات گفته شده رو داره؟

2- مدل های زیادی وجود دارن مثل اینها:

1. Ultrasone DJ1Pro
    2. Shure SRH-840
    3. Audio Technica M-50
    4. Shure SRJ750DJ
    5. AKG K181DJ
    6. Monster Beats pro
    7. Audio Technica ESW-9
    8. Sennheiser HD25-1 II
    9. Beyerdynamic T50p

10- Denon-AH-D1100
    11- Denon-AH-D2000
    12- Sennheiser-HD-280 pro
    13-
    Sennheiser HD 380 Pro

حالا بنظرتون بهترین انتخاب کدومه ؟ البته این مدل هارو دیگه باید به قیمت اصلش بخرم و تخفیف 30 درصدی نداره که به این هم توجه کنید
    ممنون از کمک همتون دوستان
    لیست انتخاب رو محدود به نهایتآ 3 گزینه کنید تا بهتر بشه نظر داد چون هر کدوم از این مدلهای توی لیست شما مزایا و معایبی دارند که نمیشه همه رو یکجا توضیح داد
    به هر حال با توجه به نیازتون:
    1. Audio Technica M50 که اینجا اصلش با قیمت مناسب موجوده
    2. Denon D2000 که باید سفارش خارج بدید
    3. HD280 که این مدل هم اصلش اینجا قابل تهیه هست

سلام دوست قدیمی ... نه شرایط آوردنش جور نشد ... میدونی که من از اینجا نمیخرم چیزی ... اینم که گفتم چون خودت میدونی کلا اینجا منبع و منشاء فروش جنس ای تقلبی با قیمت نجومی هست ... تاکید ام رو این بحث بود ...
    الان شرایط آوردنش جور شده گفتم با توجه به شرایط جدید یک بار دیگه بپرسم شاید نظر شما و بقیه متفاوت بود... بازم ممنون پس با این شرایط هم نظرت همونه ...
    راستی این denon 2000 تفاوت خاصی با denon 1100 میکنه ؟ چون قیمتها و متفاوته یک مقدار
    اما مشکل اصلی با این denon که دو دل هستم اینه
    کد:
    میگه پیچ دستش شل میشه و ممکن گم بشه ( عکس های صفحه ی 2 ) !!!! مشکل اینقدر بزرگ بوده که با عکس و جزئیات گذاشته .... چیکار کنم بنظرت ؟؟
    مشکل پیچ Cup هدفون D2000 یک مورد تقریبآ طبیعی هست و این ایراد قابل حل هست و بستگی به استفاده شما داره مثلآ اگه خیلی Cup هدفون رو می چرخونید احتمالآ این اتفاق زودتر خواهد افتاد چون چسب لاکی که برروی پیچ دسته هدفون زده شده شکسته شده و باعث پیچ خوردن پیچ و باز شدن اون میشه و شما می تونید دوباره اون رو سرجاش محکم کنید به هر حال این ایرادی هست که چندان مهم و غیر قابل حل نیست
    من یه مدل فیلیپس قبلا داشتم حدود 30 بود قیمتش IEM بود و صداش خیلی خوب بود اصلا روی هیچ بخشی از صدا تاکید نداشت . متاسفانه مدلش رو یادم نمیاد اما فکر نمیکنم فیلیپس IEM زیر 30 تومن زیاد داشته باشه .
    مشکل اینجاست که فلیپس هر چی هدفون چه توگوشی چه غیره، تولید کرده همه توی رنج قیمت همین 30 تومن هستند نهایتآ 10 تومن بالا پایین

شما هم موفق باشید.

8. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

متاسفانه تا به حال هدفونی از این برند، به شخصه تست نکردم اما معمولآ اغلب مدلهای این برند نسبت کیفیت به قیمت خوبی دارند.
    یه سوال؟ یه سری هدفونا که دی جی دارند مثلا همین rp dj 1200 اینها مخصوص اهنگ های الکترونیک هستن یا نه اسمشون اینطوریه و میشه همه نوع موسیقی گوش کرد

10. 2 کاربر از Mr.Vahid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مهمترین تفاوتشون توی قدرت صدای بیس خواهد بود و از نظر فیزیکی هم که نیازی به توضیح نداره که چقدر متفاوت هستند مثلآ 630 دقیقآ توی کانال گوش نصب میشه و برای بعضی از افراد به خصوص اونهایی که پوست کانال گوششون حساس هست یا تعریق داره باعث شل شدن هدفون از گوش و در نتیجه افتادن اون میشه و هم اینکه باعث ناراحتی کاربر میشه و 550 هم برای کسانی که لاله گوششون خیلی به سر نزدیک و یا چسبیده هست، گیره ای که باید پشت گوش هدفون رو نگه داره معمولآ باعث ناراحتی میشه چون پوست پشت لاله گوش بسیار لطیف تر و آسیب پذیر تر از پوست بیرونی لاله گوش هست و برای کسایی که لاله گوش اونها به سمت خارج زاویه بیشتری نسبت به سر داره باعث افتاده هدفون میشه

به هر حال اگر صدای با:
    1. بیس قوی
    2. مید متوسط
    3. های خوب
    می خواهید 630 مناسبه

و اگه راحتی استفاده می خواهید مدل 550 مناسب تر

در آخر بهتره که قبل از خرید حداقل یک استایل از مدلهای انتخابی خودتون رو برای یک روز استفاده کنید البته نیازی نیست به کیفیت صدای اون دقت کنید
    چند سوال دیگه: تو مشخصات 550 نوشته 32 اهم و 630 16 اهم ...، این مشکلی در بلندی صدا و مهم تر از اون در میزان استفاده از شارژ باتری ایجاد نمیکنه؟
    و این که کلا در این محدوده قیمت ( زیر 25 ) غیر از این دو مدل، چه مدل هایی رو پیشنهاد می کنید؟
    غیر از مشکل در فیکس شدن، مدل های in ear آیا برای شنوایی هم مضر هستند؟

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

لیست انتخاب رو محدود به نهایتآ 3 گزینه کنید تا بهتر بشه نظر داد چون هر کدوم از این مدلهای توی لیست شما مزایا و معایبی دارند که نمیشه همه رو یکجا توضیح داد
    به هر حال با توجه به نیازتون:
    1. Audio Technica M50 که اینجا اصلش با قیمت مناسب موجوده
    2. Denon D2000 که باید سفارش خارج بدید
    3. HD280 که این مدل هم اصلش اینجا قابل تهیه هست
    مشکل پیچ Cup هدفون D2000 یک مورد تقریبآ طبیعی هست و این ایراد قابل حل هست و بستگی به استفاده شما داره مثلآ اگه خیلی Cup هدفون رو می چرخونید احتمالآ این اتفاق زودتر خواهد افتاد چون چسب لاکی که برروی پیچ دسته هدفون زده شده شکسته شده و باعث پیچ خوردن پیچ و باز شدن اون میشه و شما می تونید دوباره اون رو سرجاش محکم کنید به هر حال این ایرادی هست که چندان مهم و غیر قابل حل نیست
    ممنون از پاسخ کاملتون دوست گرامی ... فقط این m50 رو از کجا میشه تهیه اش کرد اینجا ( تا جایی که میدونم تقلبی هم داره ) و حدود قیمتش رو هم اگر اطلاع دارید ممنون میشم بفرمایید
    و اینکه m50 بیس قوی داره یا خیر ؟ و نیاز به آمپ داره یا خیر ؟ با شکر
    Last edited by dooste.man83; 18-11-2011 at 11:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

غیر از مشکل در فیکس شدن، مدل های in ear آیا برای شنوایی هم مضر هستند؟
    شما اصولا با هر هدفونی چه In Ear چه On Ear از هر نوعی که فکر کنید اگه موسیقی رو با صدای بلند و به صورت مداوم گوش کنید باعث کاهش قدرت شنوایی و در درازمدت باعث آسیب های جدی به گوشتون میشه! همونطور که میدونید آستانه ی شنوایی انسان 120 دسی بله،من نمیگم هدفون های زیادی هستند که میتونند تا اون حد صدارو براتون پخش کنند بلکه حتی 110 دسی بل اصلا 105 دسی بل شما اگه به صورت مداوم مثلا 3-4 ساعت با این شدت موسیقی گوش کنید به پرده ی گوشتون آسیب جدی وارد میکنید! البته بعضی وقتا واسه تست قدرت نهایی یک هدفون لازمه صدارو تا آخرین حد بالا برد اما فقط چند ثانیه که دستتون بیاد که این هدفون از چه قدرتی برخورداره و بلافاصله باید صدارو کم کنید! بهترین حالت اینه که صدای پلیرتون رو در حدود 50 درصد بکنید و پس از مدتی هم به گوشتون استراحت بدید،اینجوری میتونید تا مدت ها با هدفون هاتون موسیقی گوش بدید بدون اینکه گوشتون آسیبی ببینه! این نکته رو هم بگم که اصولا بهتره به گوشتون عادت بدید با یک صدای متوسط(از لحاظ حجم صدا) به موسیقی گوش کنه چون هرچی ولوم بیشتر باشه بعد یه مدت ناخوداگاه ولوم را باید افزایش بدید که همونطور که گفتم در درازمدت میتونه آسیب های جدی به توانایی شنوایی آدم بزنه! این نکته رو هم اضافه کنم هدفون های In Ear بدلیل اینکه تا حدودی میتونن مثل هدفون های Noise Canceling صدارو براتون ایزوله کنند(بسته به نوع و کیفیت مدل میتونه ضعیف تر و یا قوی تر نویز محیط رو کم کنه به عنوان مثال هدفون کلیپش خودم(Image S4i) طبق گفته ی سازنده میتونه تا 16 دسیبل از نویز مخیط کم کنه) این مزیت رو دارند که میتونید با ولوم کمتری موسیقی دلخواهتون رو بشنوید که اون هم بستگی به خود یوزر داره که چه طور ازش استفاده کنه! طبیعتا همین مدل ها به نسبت مدل های معمولی(مثل اغلب هدفون هایی که تو بسته ی پلیرها موجوده) صدای بلندتری دارند که همونطور که گفتم میتونه به شنوایی بیشتر آسیب برسونه ولی خوب هرکسی با اینکه یه هدفون داخل لاله ی گوشش بشه راحت نیست که این نکته رو هم باید در نظر گرفت

14. 5 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

شما اصولا با هر هدفونی چه In Ear چه On Ear از هر نوعی که فکر کنید اگه موسیقی رو با صدای بلند و به صورت مداوم گوش کنید باعث کاهش قدرت شنوایی و در درازمدت باعث آسیب های جدی به گوشتون میشه! همونطور که میدونید آستانه ی شنوایی انسان 120 دسی بله،من نمیگم هدفون های زیادی هستند که میتونند تا اون حد صدارو براتون پخش کنند بلکه حتی 110 دسی بل اصلا 105 دسی بل شما اگه به صورت مداوم مثلا 3-4 ساعت با این شدت موسیقی گوش کنید به پرده ی گوشتون آسیب جدی وارد میکنید! البته بعضی وقتا واسه تست قدرت نهایی یک هدفون لازمه صدارو تا آخرین حد بالا برد اما فقط چند ثانیه که دستتون بیاد که این هدفون از چه قدرتی برخورداره و بلافاصله باید صدارو کم کنید! بهترین حالت اینه که صدای پلیرتون رو در حدود 50 درصد بکنید و پس از مدتی هم به گوشتون استراحت بدید،اینجوری میتونید تا مدت ها با هدفون هاتون موسیقی گوش بدید بدون اینکه گوشتون آسیبی ببینه! این نکته رو هم بگم که اصولا بهتره به گوشتون عادت بدید با یک صدای متوسط(از لحاظ حجم صدا) به موسیقی گوش کنه چون هرچی ولوم بیشتر باشه بعد یه مدت ناخوداگاه ولوم را باید افزایش بدید که همونطور که گفتم در درازمدت میتونه آسیب های جدی به توانایی شنوایی آدم بزنه! این نکته رو هم اضافه کنم هدفون های In Ear بدلیل اینکه تا حدودی میتونن مثل هدفون های Noise Canceling صدارو براتون ایزوله کنند(بسته به نوع و کیفیت مدل میتونه ضعیف تر و یا قوی تر نویز محیط رو کم کنه به عنوان مثال هدفون کلیپش خودم(Image S4i) طبق گفته ی سازنده میتونه تا 16 دسیبل از نویز مخیط کم کنه) این مزیت رو دارند که میتونید با ولوم کمتری موسیقی دلخواهتون رو بشنوید که اون هم بستگی به خود یوزر داره که چه طور ازش استفاده کنه! طبیعتا همین مدل ها به نسبت مدل های معمولی(مثل اغلب هدفون هایی که تو بسته ی پلیرها موجوده) صدای بلندتری دارند که همونطور که گفتم میتونه به شنوایی بیشتر آسیب برسونه ولی خوب هرکسی با اینکه یه هدفون داخل لاله ی گوشش بشه راحت نیست که این نکته رو هم باید در نظر گرفت
    the maximum exposure to noise is 40 hours per week at 85 to 90 dB
    انگار به زمان پخش و میزان دسیبل با هم مهم هستند.
    از 140 آسیب جدید خواهد دید و از 90 گوش آسیب خواهد دید.
    کد:

16. 7 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •