تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 720 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با سلام بر اساتید

احتمالا این سوال بد تکراریه ! شایدم تو مخی ولی بریدم دیگه گفتم مددی بجویم شاید فرجی شد.

من یه 50 اس تی 30 دارم که هنوز چند ساعت هم کار نکردم باهاش.
    دورادور مواردی به چشمم خورد مثل اینکه باید 100 ساعت روی یه حالت باشه بعد تازه می تونی بری روی دامامیکو این حرفا.هر چی هم سرچ کردم به تنظیماتی رسیدم که اصلا ربطی به دستگاه بنده نداره مثلا گفته برایتنس 70 در حالیکه دستگاه من نهش 50 تاس! ظاهرا مدل آسیایی و این قضایاس.
    خلاصه آقا کمک! چی کار باید بکنم؟ حقیقت چیه؟ الان باید تنظیم چی باشه؟بعد 100 ساعت چی می شه؟
    مرسی از حوصله شما

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سلام بر اساتید

احتمالا این سوال بد تکراریه ! شایدم تو مخی ولی بریدم دیگه گفتم مددی بجویم شاید فرجی شد.

من یه 50 اس تی 30 دارم که هنوز چند ساعت هم کار نکردم باهاش.
    دورادور مواردی به چشمم خورد مثل اینکه باید 100 ساعت روی یه حالت باشه بعد تازه می تونی بری روی دامامیکو این حرفا.هر چی هم سرچ کردم به تنظیماتی رسیدم که اصلا ربطی به دستگاه بنده نداره مثلا گفته برایتنس 70 در حالیکه دستگاه من نهش 50 تاس! ظاهرا مدل آسیایی و این قضایاس.
    خلاصه آقا کمک! چی کار باید بکنم؟ حقیقت چیه؟ الان باید تنظیم چی باشه؟بعد 100 ساعت چی می شه؟
    مرسی از حوصله شما
    خیلی از تنظیمات در اینترنت با توجه به پارامترهای مدلهای اروپایی و آمریکایی هستن که با مدلهای خاورمیانه متفاوتند.
    100 ساعت اول پیشنهاد میشه برای جلوگیری از IR (اثرات موقتی تصویر) و به اصلاح آب بندی شدن فسفر پیکسلها تصویر رو روی مدهای کم نور قرار بدین.

3. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    st30 من فقط فایل های mkv رو پخش می کنه ( نه dat نه mpeg )
    دوستان تست کردن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ها گول v20 مدل های اروپایی و غیره و خوردن در صورتی که مدل ایرانیش به حق هیچ پوخی نبود و هیچ امکانات خاصی هم نداشت حتی الان که توی این فروم دیدم ظاهرا برای اکثر مدل ها پچ نرم افزاری اومده جز این مدل کذایی!

6. 4 کاربر از mohsen_21p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

خیلی ها گول v20 مدل های اروپایی و غیره و خوردن در صورتی که مدل ایرانیش به حق هیچ پوخی نبود و هیچ امکانات خاصی هم نداشت حتی الان که توی این فروم دیدم ظاهرا برای اکثر مدل ها پچ نرم افزاری اومده جز این مدل کذایی!
    والا من به شخصه برای امکانات تلویزیونو نخریدم الویتم کیفیت تصویر بوده و هست که واقعا از این نظر منو راضی کرده امکاناتم با یک wdtv براحتی جبران کردم ولی در کل قبول دارم اصلا ساپورتی روی کل محصولات پاناسونیک ایران وجود نداره

8. 4 کاربر از saegheh67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خیلی از تنظیمات در اینترنت با توجه به پارامترهای مدلهای اروپایی و آمریکایی هستن که با مدلهای خاورمیانه متفاوتند.
    100 ساعت اول پیشنهاد میشه برای جلوگیری از IR (اثرات موقتی تصویر) و به اصلاح آب بندی شدن فسفر پیکسلها تصویر رو روی مدهای کم نور قرار بدین.

اول اینکه ممنون از جوابتون
    مد های کم نور یعنی استاندارد؟ یا حتی پایین تر؟
    و مهمتر اینکه پس از 100 ساعت استفاده چه تنظیمی باید باشه؟منظورم اینه که می دونم که داینامیک رو هیچ کس کاملا قبول نداره و از ساده ترین بخشش مثلا برایتنس گرفته تا نویز ریداکشنش رو دست کاری و به اصطلاح سلیقه ای تنظیم می کنند.اون ها رو چه کار باید بکنم؟

باز هم ممنون

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

درود
    st30 من فقط فایل های mkv رو پخش می کنه ( نه dat نه mpeg )
    دوستان تست کردن ؟
    به دفترچه پنلتون مراجعه کنید فرمتهایی که توسط دستگاه پخش میشه و شرایط پخش فرمتهای مختلف شرح داده شده.

اول اینکه ممنون از جوابتون
    مد های کم نور یعنی استاندارد؟ یا حتی پایین تر؟
    و مهمتر اینکه پس از 100 ساعت استفاده چه تنظیمی باید باشه؟منظورم اینه که می دونم که داینامیک رو هیچ کس کاملا قبول نداره و از ساده ترین بخشش مثلا برایتنس گرفته تا نویز ریداکشنش رو دست کاری و به اصطلاح سلیقه ای تنظیم می کنند.اون ها رو چه کار باید بکنم؟

باز هم ممنون
    بیشتر اون تنظیمات برای فیلمهای اوریجینال بلو - ری و در اغلب مواقع برای دیدن این فیلمها در محیط کم نور تنظیم شدن حتی بعضی از این تنطیمات ممکنه با توجه به خصوصیات ضبط تصویر در فیلمهای مختلف تغییر کنه روی سیگنالهای SD که کم جرئیات هستن و اشباع رنگ نامناسب دارن کالیبره کردن تصویر بیهوده هست و تنظیمات بیشتر مطابق با سلیقه هست برای فیلمهای اوریجینال full HD و کیفیت بالا مد سینما برای شبیه سازی سالن سینما و ارائه تصویر سینمایی ساخته شده میتونید با کمی تغییرات مثل بالا بردن برایتنس و کم و زیاد کردن کنتراست جزئیات رو در تصویر بیشتر و یا کمتر کنید اگر به رنگهای شدید علاقه دارید و جرئیات تصویر براتون مهم نیست مد داینامیک میتونه خوب باشه روی مد داینامیک هم با تغییر دادن برایتنس و کنتراست و یا مولفه گاما میتونید میزان جرئیات در تصویر رو مرئی تر کنید.

11. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت saeed pana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    قشم

2

سلام دوستان
    میخواستم بدونم کدام سری vt30 زیرنویس فارسی دارد

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم کدام سری vt30 زیرنویس فارسی دارد
    هیچکدام فارسی ساپورت نمیکنه.

14. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام

این موضوع از ارتباطی به مدل V20 و X و Y و ... ندارد!!!

کلیه مدلهای سری R چه قدیم و چه جدید که ویژه ایران مونتاژ شده ، اصلا از سوی پاناسونیک ساپورت نرم افزاری نمیشود. شما اصلا تلویزیون پاناسونیک دارید که در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشید!؟

16. 2 کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •