تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 602 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان.
    من گوشی motorolla moto g خریدم ولی هدفون توی قوطیش in ear نیست و این قضیه منو اذیت میکنه چون من ورزش میکنم و هدفون هی از تو گوشم میوفته.میخوام یه چیزی بهم پیشنهاد بدید که in ear باشه وسیماش قرو قاطی نباشن و موقع ورزش اذیت نکن.البته صداش هم برام مهمه ولی نه خیلی .چون هدفون گوشی galaxy nexus که هدفون متوسطی بود میتونست منو راضی نگه داره.راستی همه جور اهنگی گوش میدم پس مخصوص یه سبک خاص نباشه هدفونی که پیشنهاد میدید.توی این چند صفحه اخر فک کنم به یکی از دوستان هدفون panasonic hje 350 پیشنهاد دادید.منم دیدمش خیلی تعریف میکنن همه جا ولی یه چیزی که نتونستم بهمم این بود که کلید pause/stop و یه mic داره یا نه؟چون این دو امکانات رو من حتما میخوام.اگه میدونید لطفا اطلاع بدید.قیمت هم همین پاناسونیک 80 بود فک کنم همین دوروبر خوبه زیادتر از 80 برای کاربر عادی صرف نمیکنه.
    راستی هدفون XIAOMI 2nd Piston

رو هم فکر کنم بتونم حدودای 70 بخرم.فقط احیانا نمیدونید چطور از اصل بودنش مطمئن بشم؟چون همه جا رنگش طلایی هست و قیمت 25 دلار ولی اینی که من پیدا کردم رنگ نقره ولی 13.5 دلار با تخفیف 40 درصد.(قیمت اولیه 22.5 دلار)به نظرتون اصله؟

پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
    Last edited by hosein ati; 12-05-2014 at 00:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام
    من یه هدفون میخوام برای گوشی آیفون 5s .بیشتر هم آهنگ های پاپ r&b ایرانی گوش میکنم بیس و بلندی صدا و کیفیت هم برام مهمه .اگه نیاز باشه هم میتونم یه آمپ جیبی هم بگیرم .تا حدود 1,500,000 هم میتونم هزینه کنم.اگه امکانش هست یه داخل گوشی و یه مدل روی گوشی معرفی کنید.
    ممنون

داره خودمونی میشه A E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

راستی هدفون XIAOMI 2nd Piston

رو هم فکر کنم بتونم حدودای 70 بخرم.فقط احیانا نمیدونید چطور از اصل بودنش مطمئن بشم؟چون همه جا رنگش طلایی هست و قیمت 25 دلار ولی اینی که من پیدا کردم رنگ نقره ولی 13.5 دلار با تخفیف 40 درصد.(قیمت اولیه 22.5 دلار)به نظرتون اصله؟

پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
    مدل نقره ای نسل اول این هدفون هست و قیمت پایین تری داره ، و البته کیفیت صدای کمتر
    نسل اولش فکر نمیکنم تقلبی داشته باشه ، ولی از مدل طلایی شرکت های زیادی کپی زدن . نه تنها چینی ها بلکه دو تا شرکت کره ای و آلمانی هم از روی این مدل تقلبیشو ساختن که شباهت بالای 90 درصد دارن
    با یه سرچ تو گوگل خیلی راحت میتونید عکس های مقایسه ای رو پیدا کنید ولی تشخیص قبل از خرید غیر ممکنه
    بهترین راه اینه که از فروشگاه معتبر سفارش بدید

4. این کاربر از A E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت کمک.
    پس من خیالم راحت باشه که طلایی حتما نسل دوم هست و بهتره از نقره ای ؟طلایی نسل اول داره یا نسل اول فقط نقره ای هست؟
    فروشگاه معتبری میشناسید بهم معرفی کنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    راهنمایی میخواستم ازتون.
    1.کیفیت هدفون بهتره یا ایرفون؟
    2.هر کدوم که بهتره تا سقف 300تومن چند مدل معرفی کنید بیشتر پاپ گوش میدم بیس خوب و وضوح و تفکییک صدای بالا داشته باشه.
    میخواستم ببینم مدل w273 سونی که ضد اب هست و ورزشی هست هم پلیر هست هم ایرفون کیفیت صداش خوبه ارزش خرید داره اخه بیشتر سر کار اموزش زبان گوش میدم هر چی سیم کمتر باشه راحتترم اگه خریده این مدل پول حروم کردنه ترجیح میدم یه هدفون با کیفیت خوب بگیرم.
    3.همه هدفون ها با امپیلی مشکل ندارن؟ یا مدلهای خاصی باید به امپیلی وصل کرد برای خرید یه امپیلی که سرش به تنش بیارزه چقدر باید هزینه کرد و مدلش هم بگید البته میخوام با نت 2 موسیقی گوش کنم.
    حالا که اینهمه سوال کردم لطفا پلیره خوب هم معرفی کنید که خوب باشه یعنی حداقل چقدر باید هزینه کرد واسه پلیر که ارطش داشته باشه
    4.مدلهای معرفی شده رو از کجا باید تهیه کرد در تهران؟ و ایا اجازه تست میدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    راهنمایی میخواستم ازتون.
    1.کیفیت هدفون بهتره یا ایرفون؟
    2.هر کدوم که بهتره تا سقف 300تومن چند مدل معرفی کنید بیشتر پاپ گوش میدم بیس خوب و وضوح و تفکییک صدای بالا داشته باشه.
    میخواستم ببینم مدل w273 سونی که ضد اب هست و ورزشی هست هم پلیر هست هم ایرفون کیفیت صداش خوبه ارزش خرید داره اخه بیشتر سر کار اموزش زبان گوش میدم هر چی سیم کمتر باشه راحتترم اگه خریده این مدل پول حروم کردنه ترجیح میدم یه هدفون با کیفیت خوب بگیرم.
    3.همه هدفون ها با امپیلی مشکل ندارن؟ یا مدلهای خاصی باید به امپیلی وصل کرد برای خرید یه امپیلی که سرش به تنش بیارزه چقدر باید هزینه کرد و مدلش هم بگید البته میخوام با نت 2 موسیقی گوش کنم.
    حالا که اینهمه سوال کردم لطفا پلیره خوب هم معرفی کنید که خوب باشه یعنی حداقل چقدر باید هزینه کرد واسه پلیر که ارطش داشته باشه
    4.مدلهای معرفی شده رو از کجا باید تهیه کرد در تهران؟ و ایا اجازه تست میدن؟

داره خودمونی میشه amir00611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام هدست فیک بیتس بهتر است یا مدل دیگه ای مثل فیلیپس تو رنج 400 تومن
    برای اهنگ گوش دادن

داره خودمونی میشه amir00611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام هدست فیک بیتس بهتر است یا مدل دیگه ای مثل فیلیپس تو رنج 400 تومن
    برای اهنگ گوش دادن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

من دسترسی نزدیک به هندسفری panasonic hje 12 دارم ... ایا ارزش خرید داره؟ موزیک هیپ هاپ گوش میکنم .. مرسی ...

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان میشه یه مدل (اگه ۲ تا هم شد عیب نداره) هدفون بهم معرفی کنید با درنظر گرفتن این موارد:

۱- بودجه ۷۰ تومن هست. بیشتر نمیخوام خرج کنم چون نمیصرفه و جدیدا خیلی هم وقت نمیکنم موزیک گوش کنم
    ۲- هدفونی باشه که زود خسته نکنه گوش رو. هدفونای کیفیت پایین بعد ۱۰ دقیقه مغز ادمو هم میزنه.
    ۳- بیشتر (95%) اهنگای ترنس گوش میکنم. پس بیسش مهمه.
    ۴- اگه هدفون on ear باشه بهتره .
    خیلی وقت نمیکنم موسیقی گوش کنم ولی میخوام همون وقت کم رو از صداش لذت ببرم
    خودم گشتم یه سر تو سایتای فروش انلاین. هرکس یه چیزی گفته. ممنون میشم منو از سر در گمی درارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •