تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 1805 اولاول ... 3734234634694704714724734744754764774835235739731473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم چند روزيه سرعت دانلودم عالي شده از سايتاي داخل با 120 تا دانلود ميكنم .طرحم كمپين آشناي اول 256
    منم همين مشكل شما رو عينا دارم .چيكار بايد بكنم.با اينكه سرعت دانلودم خوب شده بازم عملا نميتونم خيلي دانلود كنم چون هي قطع ميشه.
    حسابتو شارژ کن.چون سر اون حجم باقی مونده قطع میشه

این طرح کمپین شما پیش پرداخته یا پولش رو قبض میاد؟
    Last edited by A . M; 07-09-2013 at 12:47.

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگه ته حسابت حجم کم باشه قطع و وصل میشه
    نه بابا تازه شارژ کردم یه عالمه پول بی زبونو ریختم تو شکم حرومخورشون

داره خودمونی میشه atlas ap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اعصابم بخدا داغونه.اون از دانلود شبانه و افزایش قیمتاشون اینم حالا اضافه شد!از دیروز تا حالا 50 بار زنگیدم خاک بر سر خرشون آخه الدنگ اگه مشکل نمیفهمی چرا جواب بیخود میدی میگم از ساعت 12 تا 8 شب قطع و وصلی دارم مودم ریست کردم از سیستم جدا کردم از اول خط امتحان کردم پورتمو چند بار ریست کردین مشکل من حل نشده باز احمق میاد میگه مشکل از اتصالات داخلیه!
    خوب چی بگم ، میگم این چطور مشکل داخلیه که صبح درسته یهو از 12 به بعد خراب میشه بعد میگه خوب من به بخش فنی میفرستم پورتتون رو ریست کنن میگم بابا از دیروز تا حالا 4 بار ریست شده مشکل این نیست میگه شما 2 ساعت دیگه زنگ بزن تف به روحت اینترنت که ازت خیری ندیدیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اعصابم بخدا داغونه.اون از دانلود شبانه و افزایش قیمتاشون اینم حالا اضافه شد!از دیروز تا حالا 50 بار زنگیدم خاک بر سر خرشون آخه الدنگ اگه مشکل نمیفهمی چرا جواب بیخود میدی میگم از ساعت 12 تا 8 شب قطع و وصلی دارم مودم ریست کردم از سیستم جدا کردم از اول خط امتحان کردم پورتمو چند بار ریست کردین مشکل من حل نشده باز احمق میاد میگه مشکل از اتصالات داخلیه!
    خوب چی بگم ، میگم این چطور مشکل داخلیه که صبح درسته یهو از 12 به بعد خراب میشه بعد میگه خوب من به بخش فنی میفرستم پورتتون رو ریست کنن میگم بابا از دیروز تا حالا 4 بار ریست شده مشکل این نیست میگه شما 2 ساعت دیگه زنگ بزن تف به روحت اینترنت که ازت خیری ندیدیم
    در اینجور مواقع
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد و بازدید از تاپییک نویز خط رو پیشنهاد میده

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان شبانه ها برگشته یا نه؟ و اینکه اگه برگشته رو طرحهای قبلی هم هست یا فقط جدیدایی که تمدید کردن؟

داره خودمونی میشه Hugh Jackman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم چند روز بود مشکل داشتم , چراغ ADSL خاموش میشد و بعد از 20 دقیقه چند دقیقه ای ثابت میشد و دوباره خاموش میشد و اینترنت قطع , چند روز این مشکل و داشتم که دیگه دیوونه شده بودم

هزار بار تماس گرفتم , سیم کشی رو عوض کردم و مودم دیگه امتحان کردم اما فایده ای نداشت , تا اینکه دوباره

تماس گرفتم با پشتیبانی یه ادم با معرفت جواب داد و گفت برات اعلام خرابی میکنم تا خط و ریست کنن و واست پیگیری میکنم

و مشکل من بعد از چند ساعت حل هست , اصلا فکرشو نمیکردم درست شه , آخه هزار بار تماس گرفتم همشون میگفتن اعلام خرابی کردیم ( احتمال این که حواسشون نباشه و اعلام خرابی نکنن زیاده )

این تاپیک هم که دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اداره میکنه خیلی خوبه یه سری بزن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان شبانه ها برگشته یا نه؟ و اینکه اگه برگشته رو طرحهای قبلی هم هست یا فقط جدیدایی که تمدید کردن؟
    اگه الان ثبت نام کنی میگن نداره ولی قدیمیا فعلا همشون داره اینجور بوش میاد قراره همینارم وردارن.بهتره هرشب چک کنی تجربه نشون داده کثافتا یهو ورمیدارن چندین گیگ از کاربرا میدزدن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینطور که پیداست اکثر دوستان ته حسابشون چند مگ بیشتر نیست بعد شبا دو سه گیگ دانلود میکنن مخابرات هم ماه اضافه رو هم واسه همین گرون کرده . این دزدا هیچ جور سرشون کلاه نمیره
    Last edited by A . M; 07-09-2013 at 20:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره دیگه سر رئیس کل دزدان رو که نمیشه کلاه گذاشت، متاسفانه بعضی از دوستان هم کم لطفی می کنن 100 مگ ته حسابشون نگه میدارن بعد هر شب هم میخوان 4 گیگ دانلود کنن تازه میان از اینکه هر 100 مگ یه بار قطع میشه شاکی هم میشن! بنظر منم بهتر بود که مخابرات بجای اینکه قیمت شارژ زمانی رو بی خبر و ناگهانی سه برابر کنه به هر کسی به اندازه اعتبار حجمی که داشت اجازه دانلود شبانه رو میداد، ما هم مجبور نبودیم برای هر ماه شارژ زمانی 13000 تومن بدیم و سرعت دانلود شبانه مون هم با بقیه یکی باشه! هیچ کار دیگه هم نمیتونی بکنی نه میشه طرح رو عوض کرد چون دیگه شبانه ای در کار نیست، نه به خاطر فیبر نوری میشه از جای دیگه سرویس گرفت، وایمکس هم که بدتر از مخابرات تازه هزینه مودم و... هم هست! خلاصه اگه به شاکی بودن باشه ما از همه بیشتر باید بیام اینجا غر بزنیم!

10. این کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جالبه!

بجای اینکه کاربران، مخابرات خراسان رضوی رو بخاطر تصمیمات نادرست و غیر منطقی و سلیقه‌ای سرزنش کنند، دارند هم دیگر رو بخاطر دانلود زیاد سرزنش می‌کنند!

واقعا جای تاسف داره! بقول قدما: شتر را گم کرده، پی افسارش می‌گردیم...

خب چرا بلند نمی‌شید و اعتراض نمی‌کنید؟

من که حتی همشهری شما هم نیستم اعتراض کردم! شما که بصورت مستمر انجا زندگی می‌کنید چرا اعتراض نمی‌کنید؟

رسما مثل اینکه من نه سر پیازم و نه ته پیاز برای من این وسط صدق می‌کنه!

واقعا برام عجیبه!

چرا به تنظیم مقررات شکایت نمی‌کنید؟

چرا به روزنامه‌ها اطلاع نمی‌دید؟

آخه چرا هیچ چی نمی‌گید؟

چرا به گوش رگولاتوری نمی‌رسونید؟

شاید بد نباشه مجدد پست خودم رو نقل قول کنم، بلکه دوستان یه تکونی خوردند:

دوستانی که در خراسان هستند، آیا می‌دونستید فقط مخابرات مشهد (شاید کل خراسان رضوی) اینترنت نامحدود ارائه نمی‌ده؟
    من تصمیم به گرفتن سرویس نامحدود ADSL داشتم و متوجه شدم هیچ طرح نامحدودی در لیست مخابرات خراسان رضوی وجود نداره!

با مدیران شرکت مخابراتن خراسان رضوی صحبت کردم و متوجه شدم که فکر می‌کنند کاربران از این قضیه راضی هستند ...

من نمی‌دونم آیا از اینترنت محدود راضی هستید یا نه ولی اگر مثل تهران اینترنت نامحدود رو تجربه کرده باشید، هیچ وقت اینترنت محدود رو نمی‌خرید

جالبه که در صحبتی که با آقای نایبیان داشتم، ایشان از وجود طرح نامحدود 1024 با هزینه ماهانه 73 هزار تومنی و طرح نامحدود 512 و هزینه ماهانه 41 هزار تومنی خبر دادند و گفتند که به تازگی حذف شده...

اگر شما هم متمایل به ارائه مجدد طرح‌های نامحدود هستید، با شماره‌های زیر تماس بگیرید و درخواست‌هاتون رو مطرح کنید.

این دوستان گمان می‌کنند کسی راغب به طرح‌های نامحدود نبوده برای همین بر خلاف تمام استان‌های کل کشور! طرح نامحدودشون رو برداشتند.

اگر مشهد تشریف ندارید، به شماره‌های زیر 0511 هم اضافه کنید:

عليرضا نايبيان معاون بازاریابی و فروش 8547777

هاشم بختياري كارشناس و مسئول روابط عمومي 8410000

محمدحسن زماني عصمتي رئيس اداره بازرسي و رسيدگي به شكايات 8119511

Last edited by A R A S H; 07-09-2013 at 22:49.

12. 3 کاربر از A R A S H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •