حسابتو شارژ کن.چون سر اون حجم باقی مونده قطع میشه
این طرح کمپین شما پیش پرداخته یا پولش رو قبض میاد؟
حسابتو شارژ کن.چون سر اون حجم باقی مونده قطع میشه
این طرح کمپین شما پیش پرداخته یا پولش رو قبض میاد؟
Last edited by A . M; 07-09-2013 at 12:47.
نه بابا تازه شارژ کردم یه عالمه پول بی زبونو ریختم تو شکم حرومخورشون
اعصابم بخدا داغونه.اون از دانلود شبانه و افزایش قیمتاشون اینم حالا اضافه شد!از دیروز تا حالا 50 بار زنگیدم خاک بر سر خرشون آخه الدنگ اگه مشکل نمیفهمی چرا جواب بیخود میدی میگم از ساعت 12 تا 8 شب قطع و وصلی دارم مودم ریست کردم از سیستم جدا کردم از اول خط امتحان کردم پورتمو چند بار ریست کردین مشکل من حل نشده باز احمق میاد میگه مشکل از اتصالات داخلیه!
خوب چی بگم ، میگم این چطور مشکل داخلیه که صبح درسته یهو از 12 به بعد خراب میشه بعد میگه خوب من به بخش فنی میفرستم پورتتون رو ریست کنن میگم بابا از دیروز تا حالا 4 بار ریست شده مشکل این نیست میگه شما 2 ساعت دیگه زنگ بزن تف به روحت اینترنت که ازت خیری ندیدیم![]()
در اینجور مواقع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد و بازدید از تاپییک نویز خط رو پیشنهاد میده![]()
دوستان شبانه ها برگشته یا نه؟ و اینکه اگه برگشته رو طرحهای قبلی هم هست یا فقط جدیدایی که تمدید کردن؟
سلام دوست عزیز منم چند روز بود مشکل داشتم , چراغ ADSL خاموش میشد و بعد از 20 دقیقه چند دقیقه ای ثابت میشد و دوباره خاموش میشد و اینترنت قطع , چند روز این مشکل و داشتم که دیگه دیوونه شده بودم
هزار بار تماس گرفتم , سیم کشی رو عوض کردم و مودم دیگه امتحان کردم اما فایده ای نداشت , تا اینکه دوباره
تماس گرفتم با پشتیبانی یه ادم با معرفت جواب داد و گفت برات اعلام خرابی میکنم تا خط و ریست کنن و واست پیگیری میکنم
و مشکل من بعد از چند ساعت حل هست , اصلا فکرشو نمیکردم درست شه , آخه هزار بار تماس گرفتم همشون میگفتن اعلام خرابی کردیم ( احتمال این که حواسشون نباشه و اعلام خرابی نکنن زیاده )
این تاپیک هم که دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اداره میکنه خیلی خوبه یه سری بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه الان ثبت نام کنی میگن نداره ولی قدیمیا فعلا همشون داره اینجور بوش میاد قراره همینارم وردارن.بهتره هرشب چک کنی تجربه نشون داده کثافتا یهو ورمیدارن چندین گیگ از کاربرا میدزدن.
اینطور که پیداست اکثر دوستان ته حسابشون چند مگ بیشتر نیست بعد شبا دو سه گیگ دانلود میکننمخابرات هم ماه اضافه رو هم واسه همین گرون کرده . این دزدا هیچ جور سرشون کلاه نمیره
![]()
![]()
Last edited by A . M; 07-09-2013 at 20:35.
آره دیگه سر رئیس کل دزدان رو که نمیشه کلاه گذاشت، متاسفانه بعضی از دوستان هم کم لطفی می کنن 100 مگ ته حسابشون نگه میدارن بعد هر شب هم میخوان 4 گیگ دانلود کنن تازه میان از اینکه هر 100 مگ یه بار قطع میشه شاکی هم میشن! بنظر منم بهتر بود که مخابرات بجای اینکه قیمت شارژ زمانی رو بی خبر و ناگهانی سه برابر کنه به هر کسی به اندازه اعتبار حجمی که داشت اجازه دانلود شبانه رو میداد، ما هم مجبور نبودیم برای هر ماه شارژ زمانی 13000 تومن بدیم و سرعت دانلود شبانه مون هم با بقیه یکی باشه! هیچ کار دیگه هم نمیتونی بکنی نه میشه طرح رو عوض کرد چون دیگه شبانه ای در کار نیست، نه به خاطر فیبر نوری میشه از جای دیگه سرویس گرفت، وایمکس هم که بدتر از مخابرات تازه هزینه مودم و... هم هست! خلاصه اگه به شاکی بودن باشه ما از همه بیشتر باید بیام اینجا غر بزنیم!
جالبه!
بجای اینکه کاربران، مخابرات خراسان رضوی رو بخاطر تصمیمات نادرست و غیر منطقی و سلیقهای سرزنش کنند، دارند هم دیگر رو بخاطر دانلود زیاد سرزنش میکنند!
واقعا جای تاسف داره! بقول قدما: شتر را گم کرده، پی افسارش میگردیم...
خب چرا بلند نمیشید و اعتراض نمیکنید؟
من که حتی همشهری شما هم نیستم اعتراض کردم! شما که بصورت مستمر انجا زندگی میکنید چرا اعتراض نمیکنید؟
رسما مثل اینکه من نه سر پیازم و نه ته پیاز برای من این وسط صدق میکنه!
واقعا برام عجیبه!
چرا به تنظیم مقررات شکایت نمیکنید؟
چرا به روزنامهها اطلاع نمیدید؟
آخه چرا هیچ چی نمیگید؟
چرا به گوش رگولاتوری نمیرسونید؟
شاید بد نباشه مجدد پست خودم رو نقل قول کنم، بلکه دوستان یه تکونی خوردند:
Last edited by A R A S H; 07-09-2013 at 22:49.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)