سلام
اصلاً تیک نزنین
اگر کارمند بانک گفت اجباریه اونوقت تیک بزنین
سلام
اصلاً تیک نزنین
اگر کارمند بانک گفت اجباریه اونوقت تیک بزنین
دوستان حساب لوتوس بانک پارسیان معتبره؟ یه وقت پولمون رو بر ندارن در برن![]()
سکه مالیات بر ارزش افزوده ندارد
ساده ترین روش محاسبه قیمت سکه به این صورت است
قیمت اونس جهانی * قیمت دلار / 4.2497
معمولا یه مقدار هم برای حق ضرب سکه گرفته میشه که به نظر من اشتباه هست
قیمت این لحظه اونس 1178
قیمت دلار 3890
1178 * 3890 / 4.2497 = 1.078.000
این جوری نگا کنیم همه بانکها خطرین.
اگر این مسایل اذیتتون میکنه پیشنهاد میکنم در همون معمولی بزارین
صندوقهای بانکها از سالهای 86 87 89 91 شروع به کار کردن و مشکلی هم برای بانکها به خصوص برای صندوق با درامد ثابت پیش نیومده.
- - - Updated - - -
قبلا هم گفتم سکه حداقل 50 تومن حباب داره هر طور حساب کنین
در ایران هم اون فرمول ها اصلا جواب نمیده. روزی که باید دلار بره بالا میاد پایین روزی که باید طلا ارزون بشه گرون میشه و ....
اونچیزی که مالیات بر ارزش افزوده نداره معامله سکه هست. مالیات روی قیمت سکه محاسبه شده وقتی به بازار عرضه میشه.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
فرمول برای بدست اومدن ارزش واقعی کالا هست و الی بارها از همین رانت اقایون ضربه خوردم![]()
مگر میشه دولت مالیات نگیرهبرای عرضه مالیات دریافت میکنه اما در معاملات بازاری مالیات حساب نمیشه
خب وقتی موقع عرضه مالیات حساب میشه یعنی باید روی قیمتش محاسبه بشه...
آره پایین پشت چکا مینویسه در صورت عدم کفایت موجودی بعد دو گزینه داره می نویسه چک را با برگشتی یا بدون برگشتی عودت فرمایید
خب شما وقتی چک رو در اختیار کس دیگه ای قرار میدید به اون فرد وکالت میدید که چک رو بجای شما نقد کنه.
اون دو گزینه میگه اگر فرد رفت بانک چک رو نقد کنه و حساب فرد موجودی نداشت بانک بهش گواهی عدم کفایت موجودی بده که فرد با اون شکایت کنه از صاحب حساب یا نه این فقط شمائید که حق دارید گواهی عدم موجودی رو بگیرید. ربطی به اعتماد شما به کسی نداره. مسئله اینه که بین شما و کسی که چک رو بهش میدید چه قراری گذاشتید. مثلا ممکنه من چک رو بدم به رفیقم که بگم بره برام نقد کنه، اینجا که اجازه نمیدم اگر نقد نشد رفیقم بتونه از صاحب حساب شکایت کنه!. ولی یوقتی هست من از روی یه معامله ای چک رو در اختیار فرد دیگه ای قرار میدم اونوقت اون با اون فرد قرار میذارم که اگر چک بلامحل بود خودش بره شکایت کنه یا بیاد یقه منو بگیره.
باز هم با یه فرد که حقوق خونده و میدونه بهتره صحبت کنید (سایت های مشاور حقوقی زیادن به این سوالات پاسخ میدن). چیزی که من میدونم در این حده...
من خلاصه جواب شما را بدم د حد دانسته های خودم
بانکها در ایران معمولا کسی چک را میاره بانک صاحب اصلی چک مدنظر میگره(یعنی کسی که چک دستشه و میره شعبه)برای نقد کردن
حالا در شعبه ممکنه هر اتفاقی بیافته.مثلا
کسی که چک دستش هست بنابر رفتار کارمند شعبه ممکنه چک را برگشت بزنه.حالا بنا بر هر دلیلی.
یا با کسی در شعبه هم سخن بشه که او را متقاعد کنه اگز چک عدم موجودی داشت فورا برگشت بزنه
و یا ....
مهم اون مورد بالایی هست.کسی که چک پیشش هم صاحب چک هست(در عرف بانکداری در ایران)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)