آقای A.P.R ما که هر چی سرچ کردیم چیزی دستگیرمون نشد شد ولی 1%
راستی اینم بگم توتابستو یک طوفان اومد تمام مزرعه منو خراب کرد![]()
آقای A.P.R ما که هر چی سرچ کردیم چیزی دستگیرمون نشد شد ولی 1%
راستی اینم بگم توتابستو یک طوفان اومد تمام مزرعه منو خراب کرد![]()
The weather is probably getting warming up there but down here is getting colder.ill be com soonسلام
بچه ها یه دموی دیدم مربوط به سال سوم که دکتر به الی می گه می خواد بره به شهر که تا حالا تو سایت ندیدم و تو لیست دموهامون نیست سعی می کنم برای شب براتون بزارم
سلام
یه دمو دیگه هم دیدم اینم فکر کنم جدیده ولی این به کنار این دوتا نامه برام اومده نتونستم درس معنی کنم کسی می تونه سریع معنی کنه:
See you then kai
Spring has sprung what a jow to see the animal and people coming outdoor
carter
بگم چی دیدم باورتون نمی شه
فقط می گین ایمان رضا کیه دیگه شایدم رفتم شهر
منتظر عکس باشین
اگه می دونستین چی دیدم از تایپک بیرون نمی رین
سلام
منتظر عجایب بدی هم باشین
شاید عروسی گری و کای![]()
سلام
اگه 101 یکی نه پس چندتا؟
گفتم دیگه حداکثر رو امتحان کنیم که دیگه شکی باقی نمونه
نه به دنیا نیومده 2 تابستون به دنیا میاد
اره بابا من می دونم سیس چی چی رو فقط زیاد از واژه اش خوشم نمی یاد اخه زمان ما از این جور چیزا نبوده قبطه می خورم
همون 101 خوبه ...
آخـــی ... اگه میدونستم اصلا" نمیگفتم سیس چی چی
سلام
بچه ها یه دموی دیدم مربوط به سال سوم که دکتر به الی می گه می خواد بره به شهر که تا حالا تو سایت ندیدم و تو لیست دموهامون نیست سعی می کنم برای شب براتون بزارمبگم چی دیدم باورتون نمی شه
فقط می گین ایمان رضا کیه دیگه شایدم رفتم شهر
منتظر عکس باشین
اگه می دونستین چی دیدم از تایپک بیرون نمی رین
وایییییی ...
چی دیدی ؟!!!
بدو بدو... ما قلبمون ضعیفه ایمان رضا ...
نمی تونم حدس بزنم که چی دیدی !!!!
راستی دموی عروسیه هیچکی رو ندیدی ؟!!!!
ببین من الان اینجا زنبیل گذاشتم ... جامو کسی نگیره ...
(این نامه ها احتمالا" به خاطر اینه که با کایی و کارتر دوست شدی ....)The weather is probably getting warming up there but down here is getting colder.ill be com soonسلام
یه دمو دیگه هم دیدم اینم فکر کنم جدیده ولی این به کنار این دوتا نامه برام اومده نتونستم درس معنی کنم کسی می تونه سریع معنی کنه:
See you then kai
Spring has sprung what a jow to see the animal and people coming outdoor
carter
اولیه که نامه ی کایی هستش ...
میگی به احتمال زیاد اونجا داره گرمتر میشه و اینجا داره سرد میشه ... به زودی میام اونجا...
نامه ی کارتر :
منظورش اینه که بهار داره میره و چقدر خوبه وقتی میبینی که حیوونا و مردم از خونه هاشون میان بیرون !!! (ترجمه به صورت تقریبی)
سلامحالا فکر کنین قسمتی هم هست به اسم دموهای بعد ازدواج دخترابازی رو دیگه نمی شه گفت که سه سال تموم می کنهحالا شب بیاین از اونر هم اون موقع کولاک می کنم مثلا فکر کنین دوتا دمو جدید و یه عکس خیلی خیلی جالب که تا حالا مطمئنم کمتر کسی دیده مگر اینکه رمز زده باشه ودر اخر یه دمو که دیدن زیاد نه ولی یعد از دمو گری می تونه یکی از بهترین دموها بشهاگه الان نمی زارم شرمنده اخه کارت روزانه فکر نکنم برسونه داره اعتبارش تموم میشه ولی کارت شبانه فکر کنم برسونه
سلام
منتظر عجایب بدی هم باشین
شاید عروسی گری و کای
گفتم بوی عروسی میادا !!!!!!
هنوز باورم نمیشه ....
چقدر هیجان انگیز بود این عکس .... دستت درد نکنه ... (بغض )
اصلاح ترجمه
منظورش اینه که بهار داره میاد و چقدر خوبه وقتی میبینی که حیوونا و مردم از خونه هاشون میان بیرون !!!
بچه ها شرمنده انقد تایپک رو شلوغ کردم ولی اتفاق های عجیب بازیم یهو باهم کاراشون رو شرو کردن ونمی شه اینارو تک تک بزاری اخه برای اولین بار داره تو تایپک گزاشته می شه مگرنه بقیه عکسای که گزاشتم چندتا رو با هم میکس کردم گزاشتم بگزریم
این دمو ربطی به این تصویر پایین نداره ولی به یه دمو دیگه ربط داره اون رو هم میکس کنم می زارمش
![]()
یکی از دمو های که قلش رو دادم: قرار ازدواج دکی و الی
سلامسلام
بچه ها این بازیش برای 360 نیومده؟؟
من شنیدم که برای pc میخواد بیاد ولی برای xbox رو نمی دونم ... اگر هم باشه هنوز که نیومده ...
اگر بخوان برای xbox هاروست مون بسازن باید گرافیکش خیلی خوب باشه !!!!
هیچی برای گفتن ندارم ... فقط این که کارت عالیه و حرف نداره ... واقعا" که تکی...یکی از دمو های که قلش رو دادم: قرار ازدواج دکی و الی![]()
ممنون از این همه روحیه ولی کمکای تو خیلی کمکم کرد واقعا دستت درد نکنه عروسک جان سیوت خودت هم زمانش خودش عالیه
اینم دومین دموی که قلش رو دادم:قرار ازدواج ماری و گری
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)