تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 507 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام

تجربه ای برای خریداران موبایل

دیگه هر کی میخواد گوشی بخرد ، در یوتوب و شبکه های اجتماعی ودیو ها بررسی آن گوشی را می بیند . نکته ای که به اون برخورد کردم .اینکه که یوتوبرهای چینی به طور سازمان یافته گوشی های غیر چینی را در ودیوهایشان بدگویی می کنند و از گوشی های ساخت چین حمایت می کنند .گفتم حواستون باشه گول بررسی های موبایل در یوتوب رو نخورید و با دیدن تعداد ودیو های زیاد جمع بندی کنید و نه صرفاً بر اساس یک ودیو .
    به نظر من از یه زمانی مردم ما باید به این نتیجه برسن که جنس چینی تهیه نکنن، دلیلش هم این هست که اولویت اول چین بدست گرفتن بازارهای مختلف هست و هرجا به این موقعیت دست پیدا کنه دریغ نمیکنه از فرو کردن جنس بنجل و در اصل ما با خریدن جنس های آشغال چینی داریم قدرت بیشتری به وارد کننده و تولید کننده این جنس های آشغال میدیم.

2. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

به نظر من از یه زمانی مردم ما باید به این نتیجه برسن که جنس چینی تهیه نکنن، دلیلش هم این هست که اولویت اول چین بدست گرفتن بازارهای مختلف هست و هرجا به این موقعیت دست پیدا کنه دریغ نمیکنه از فرو کردن جنس بنجل و در اصل ما با خریدن جنس های آشغال چینی داریم قدرت بیشتری به وارد کننده و تولید کننده این جنس های آشغال میدیم.
    ببین دوست عزیز جنس چینی درجه بندی داره و اجناس درجه یک تا سه که کل جهان صادر میشه
    کسی که این اجناس وارد میکنن تاجر های ایرانی هستن با خرید اجناس درجه ۶ چینی و ریختن تو بازار ایران به قیمت سوبل پول پارو میکنن
    بعد ما یک کشور جهان سوم هستیم و مردم توان خرید اجناس باکیفیت اصلا ندارن!! مخصوصا با درامد ریال .
    هدفون چینی درجه استاندارد 2میلیون تومنه بعد فیکش درجه ۶اون ۵۰هزارتومنه!تاجر ایرانی بدلیل واردات میلیونی 5هزازتومنم براش نیفتاده!
    بعد 60درصد کارخانه هاش دست کشور های خارجی هست ...
    زندگی ایرانی اینجوریه که خرج اروپایی باید داشته باشی ولی درامدت مثل کارگر چینیبرا همین تولید داخل همش ضرر زیان هست

4. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام

نمیدونم این تجربمو چطوری توضیح بدم . شغل خوب و بی دردسری داشتم . حقوق کمی داشتم ولی راضی بودم .تا حالا دیدید هر کاری میکنید مردم حرف خودشون رو

میزنن . من ساده گول خوردم . یک سری افراد شاید بعضی هاشون حسود میومدن میگفتن حقوقت اینقدر است ؟!!!!!! من اینقدر حقوق میگیرم . من فلان مزایا رو دارم

و و و ... اینقدر گفتن منم رفتم دنبال کار دیگه و به مشکل برخوردم من از آشنایان و مخصوصاً دوستان ضربه بدی خوردم . و در واقع من شغل خوبمو از دست دادم

میخواستم بگم راه خودتون رو برید . به هیچ وجه اگر شغل خوبی دارید و راضی هستید از دستش ندید . گول ظواهر و دوستان به ظاهر دوست را نخورید !!!!
    Last edited by mojt90; 29-08-2020 at 20:06.

6. 9 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببین دوست عزیز جنس چینی درجه بندی داره و اجناس درجه یک تا سه که کل جهان صادر میشه
    کسی که این اجناس وارد میکنن تاجر های ایرانی هستن با خرید اجناس درجه ۶ چینی و ریختن تو بازار ایران به قیمت سوبل پول پارو میکنن
    بعد ما یک کشور جهان سوم هستیم و مردم توان خرید اجناس باکیفیت اصلا ندارن!! مخصوصا با درامد ریال .
    هدفون چینی درجه استاندارد 2میلیون تومنه بعد فیکش درجه ۶اون ۵۰هزارتومنه!تاجر ایرانی بدلیل واردات میلیونی 5هزازتومنم براش نیفتاده!
    بعد 60درصد کارخانه هاش دست کشور های خارجی هست ...
    زندگی ایرانی اینجوریه که خرج اروپایی باید داشته باشی ولی درامدت مثل کارگر چینیبرا همین تولید داخل همش ضرر زیان هست
    خب اگر هرکس به جای اینکه یه هدفون چینی 50 تومنی بخره دوماه بعد هم خراب بشه پس انداز کنه مدتی بعد جنس بهتر بخره بهتر نیست؟ ماها اکثرا دنبال جنس ارزونتر میریم و همین باعث میشه واردکننده آشغال وارد کنه، اگر نخریم اونم میره جنس بهتر وارد میکنه. البته پائین اومدن ارزش پول هم رو این قضیه خیلی تاثیر گذاشته.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

خب اگر هرکس به جای اینکه یه هدفون چینی 50 تومنی بخره دوماه بعد هم خراب بشه پس انداز کنه مدتی بعد جنس بهتر بخره بهتر نیست؟ ماها اکثرا دنبال جنس ارزونتر میریم و همین باعث میشه واردکننده آشغال وارد کنه، اگر نخریم اونم میره جنس بهتر وارد میکنه. البته پائین اومدن ارزش پول هم رو این قضیه خیلی تاثیر گذاشته.
    مسئله فعلی کیفیت نیست.اقا باشه دومیلیون هدفون خرید موس و کیبورد و گوشی ووووووووووووووووو خوراک چیکار کنه؟از جمعیت 80میلیونی چند نفر میتونن بخرن؟ پس انداز کردن مرد خدابیامرزدش مثل جوک میمونه من خودم کالایی رو میخواستم 14تومن بود دوماه پس انداز کردم یک شبه شد 50تومن!مجبورشدم چینی 8تومنی استفاده کنم قبلا 2تومن بود!چرا چون هرچی بدوم باید بدوم این براکشور هایی معنا داره که اقتصادشون ثابت هست نه ایران.من دوست دارم تو کلمبیا با خنده میگه قیمت اجناس قرن هاس تغییری نداشته من نمیتونم ادعا کنم قانون کپی رایت و با کیفیت پس انداز میخوام در صورتی که در کشور من روزانه زندگی ها رشته و پنبه میشن.
    Last edited by امید رض; 30-08-2020 at 00:36.

9. 6 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مسئله فعلی کیفیت نیست.اقا باشه دومیلیون هدفون خرید موس و کیبورد و گوشی ووووووووووووووووو خوراک چیکار کنه؟از جمعیت 80میلیونی چند نفر میتونن بخرن؟ پس انداز کردن مرد خدابیامرزدش مثل جوک میمونه من خودم کالایی رو میخواستم 14تومن بود دوماه پس انداز کردم یک شبه شد 50تومن!مجبورشدم چینی 8تومنی استفاده کنم قبلا 2تومن بود!چرا چون هرچی بدوم باید بدوم این براکشور هایی معنا داره که اقتصادشون ثابت هست نه ایران.من دوست دارم تو کلمبیا با خنده میگه قیمت اجناس قرن هاس تغییری نداشته من نمیتونم ادعا کنم قانون کپی رایت و با کیفیت پس انداز میخوام در صورتی که در کشور من روزانه زندگی ها رشته و پنبه میشن.
    الان بحث ما خریدن جنس بنجل هست به خوراک چه ربطی داره؟ نظر من این هست که به جای خریدن جنس ارزون قیمت و بی کیفیت تا جای ممکن بهتر هست که جنس با کیفیت بهتر و قیمت بالاتر گرفته بشه. در ضمن در زمانی که ارزش پول کشورمون روز به روز کاهش پیدا میکنه بهترین راه برای حفظ ارزش پول تبدیل کردنش به ارز و فلزات ارزشمند هست.
    Last edited by J@viD; 31-08-2020 at 13:30.

11. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

الان بحث ما خریدن جنس بنجل هست به خوراک چه ربطی داره؟ نظر من این هست که به جای خریدن جنس ارزون قیمت و بی کیفیت تا جای ممکن بهتر هست که جنس با کیفیت بهتر و قیمت بالاتر گرفته بشه. در ضمن در زمانی که ارزش پول کشورمون روز به روز کاهش پیدا میکنه بهترین راه برای حفظ ارزش پول تبدیل کردنش به ارز و فلزات ارزشمند هست.
    من دیگه واقعا توضیحات رو دادم
    این راه شما برا حفظ ارزش پول هزاران ضربه رو به کشور میزنه یک خیانته دلار 23 تومن میخری کجا ارزش پولت حفظ میشه؟ درصورتی که هزاران قلم جنست بعدش 23تومن میشه...
    بهتره مردم این پولی که دارن همه تو اقتصاد و تولید در داخل کشور سرمایه گذاری کنن..هرچی ارز اوری درکشور باشه هرچی سرمایه گذاری تئ اقتصاد و صنعت باشه دلار ارزش خودش رو از دست میده اندازه دستمال کاغذی با گردش پول در اقتصاد کشور
    نصف اینایی که ارز میخرن و خیانت به مردم و مملکت میکنن سرمایه گذاری تو ترکیه و کانادا میکنن یعنی ارز کم نابودی مردم ایران و گردن ترکیه و کانادا کلفت شدن
    Last edited by امید رض; 31-08-2020 at 14:49.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من دیگه واقعا توضیحات رو دادم
    این راه شما برا حفظ ارزش پول هزاران ضربه رو به کشور میزنه یک خیانته دلار 23 تومن میخری کجا ارزش پولت حفظ میشه؟ درصورتی که هزاران قلم جنست بعدش 23تومن میشه...
    بهتره مردم این پولی که دارن همه تو اقتصاد و تولید در داخل کشور سرمایه گذاری کنن..هرچی ارز اوری درکشور باشه هرچی سرمایه گذاری تئ اقتصاد و صنعت باشه دلار ارزش خودش رو از دست میده اندازه دستمال کاغذی با گردش پول در اقتصاد کشور
    نصف اینایی که ارز میخرن و خیانت به مردم و مملکت میکنن سرمایه گذاری تو ترکیه و کانادا میکنن یعنی ارز کم نابودی مردم ایران و گردن ترکیه و کانادا کلفت شدن
    الان شما با پولت بری طلا یا نقره بخری چه ضربه ای به کشور میزنه؟
    این حرف هایی که شما میزنی به موضوع اصلی صحبت ما هیچ ارتباطی نداره. حرف من این بود که با خریدن جنس بنجل ما خودمون به وارد شدن بیشتر اینجور اجناس کمک می کنیم. حرف شما این بود که تورم بالاس و تا بخوای جنس مورد نظرت رو بخری قیمتش گرونتر میشه. منم پیشنهاد دادم برای اینکه ارزش پول شما حفظ بشه میتونی ارز و فلزات ارزشمند تهیه کنی. حالا اگر شب خوابیدی صبح بلند شدی ارزش داراییت یک سوم نمیشه.

14. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

الان شما با پولت بری طلا یا نقره بخری چه ضربه ای به کشور میزنه؟
    این حرف هایی که شما میزنی به موضوع اصلی صحبت ما هیچ ارتباطی نداره. حرف من این بود که با خریدن جنس بنجل ما خودمون به وارد شدن بیشتر اینجور اجناس کمک می کنیم. حرف شما این بود که تورم بالاس و تا بخوای جنس مورد نظرت رو بخری قیمتش گرونتر میشه. منم پیشنهاد دادم برای اینکه ارزش پول شما حفظ بشه میتونی ارز و فلزات ارزشمند تهیه کنی. حالا اگر شب خوابیدی صبح بلند شدی ارزش داراییت یک سوم نمیشه.
    من نمیخوام با حرف شما مخالفت کنم دوست گرامی . ولی فروش ارز و فلزات گرانبها به چه صورته ؟ مخصوصا اگه شهرستان باشی .. سکه و دلار قبلا خریده باشی چه جوری میتونی بفروشی که قیمت خوب ازت وردارن ؟

در مورد بنجل هم حق 100 درصد با شماست . نمونه کار چینی مترو برقی پر سر و صدا کوچک و مسخره تهران است که در شاید بدترین مترو دنیا باشه و از متروی مسکو هم بدتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

هیچ وقت تو انتقام عجله نکنید .

اگر خدایی وجود نداشته باشد که ندارد .. تقدیر یا همون کارما وجود دارد. مثل اون ضرب المثل انگلیسی What goes around comes around

خود شخص بنده خیلی از کسایی که به ناحق تو زندگی بهم ظلم کردن الان گوشه قبرستون خوابیدن لا لا

یه کابوس همیشه موقعی تموم میشه که هیشکی انتظارشو نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •