لانویت بهتره
البته اگر اینتنس 2007 گیر بیاری حتی تو تابستون هم میشه استفاده کرد. من که تو تابستون اهواز زدم اذیت نکرد![]()
لانویت بهتره
البته اگر اینتنس 2007 گیر بیاری حتی تو تابستون هم میشه استفاده کرد. من که تو تابستون اهواز زدم اذیت نکرد![]()
فکر نکنم 2007گیرم بیاد
حالا به نظرتون لانویت تویلت خوش بوتره یا پرفیوم؟چون شنیدم رایحه هاشون متفاوته
موندگاری تویلت در حد چند ساعته؟تو رطوبت بالای 80درصد!
ببخشید سوالات زیاد شد![]()
Last edited by habibkhafan; 28-02-2012 at 00:57.
بویه هل+فلفل+دارچین
کاملا بوی متفاوتی دارن. من خودم بعد از سبک و سنگین کردن یک 60 میل پرفیوم خریدم. نوع تولیت رایحه ایی خفیف چوبی داره که در نوع پرفیوم به نظر من حذف شده ولی مدل پرفیوم بسیار شیک تر و مناسب مجالس میباشد. نوع پرفیوم که من دارم موندگاری خیلی خوبی داره ولی از اون بو ها هست که خودت زود بش عادت میکنی وگر نه بالای 8-10 ساعت پخش بو داره. منم اول نمیدونستم با با بازخورد های این چنین مواجه شدم و بسیار خوشنود. ولی الان فکر کنم همن 60 میل نزدیک 100 شده باشه![]()
ممنونم فرید جان
والا من اون جنیفر لوپزه رو دو روز پشت سر هم رفتم تست کردم ولی نمیدونم چرا احساس کردم مثل پلو بلک خودمه نخریدمش
الان گفتم یه لانویت بگیرم برا عید ولی با این فیمت فضایی ادم جرات نمیکنه بره طرفش
خرج این ادکلن ها هر روز داره بیشتر میشه اخر سر ورشکست میشیم![]()
حبیب جون راکی مینتین رو تست کردی؟
ممنون دوستان
ماشاالله چقدر پستا زیاده و جوابا زیاد تر
خوب میشه لطف کنید و لینک ادکلن یاتاقان رو بهم بدید؟
قیمتش چقده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه متاسفانه یه چند جا سر زدم تست نداشتن دیگه پیگیرش نشدم(یادم رفت کلا الان گفتی یادم اومد)
اینو هم فردا تست میکنم حتماحتی شده به زور متوسل بشم
خودت داریش دیگه علی جونپخش بوش خوبه؟تو بهار بزنم مردمو خفه نمیکنه که؟
کلا تو شهرستان ها این کارا کم گیر میاد ادکلن فروشا هم اینجا کلا اعصاب ندارن![]()
Last edited by habibkhafan; 01-03-2012 at 19:34. دليل: ادغام
پخش بوش به نظرم مثله فارنهایت و سی کی وان هست.از اونا راضی هستی؟
بوش بسیار ملایم و باحاله و اصلا اذیت تو کارش نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)