تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 4105 اولاول ... 3734234634694704714724734744754764774835235739731473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال:من در لب مرز سیستان و بلوچستان خدمت می کنم (یعنی منطقه عملیاتی) خودم هم اهل رفسنجان (استان کرمان) هستم شنیدم کسانی که 6 ماه لب مرز باشند می توانند به ستاد مرزبانی کشور در تهران مراجعه کنند و به دلیل تضعیف روحیه و منطقه عملیاتی و نامه شرایط دار (بهزیستی و کمیته امداد) درخواست انتقالی به شهر و استان خود را بکنند ؟ایا این صحت دارد یا نه؟لطفا سریع پاسخ دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان یک سوال:من در لب مرز سیستان و بلوچستان خدمت می کنم (یعنی منطقه عملیاتی) خودم هم اهل رفسنجان (استان کرمان) هستم شنیدم کسانی که 6 ماه لب مرز باشند می توانند به ستاد مرزبانی کشور در تهران مراجعه کنند و به دلیل تضعیف روحیه و منطقه عملیاتی و نامه شرایط دار (بهزیستی و کمیته امداد) درخواست انتقالی به شهر و استان خود را بکنند ؟ایا این صحت دارد یا نه؟لطفا سریع پاسخ دهید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    https

پيش فرض

دوستان من می خواستم گواهی اشتغال به تحصیل بگیریم گفتند باید آدرس کامل محل خدمت پدرم را بنویسم!!!
    کسی آدرس لشگر 8 نجف اشرف را داره؟ برای اصفهان است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم
    این روبان قرمز روی شلوار بعضی از سربازان ماله چیه ؟ آخه بعضی از سربازها این روبان رو ندارن اما بعضی ها آره
    ممنون از شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما توی کدوم شهری؟؟؟؟؟من اصفهانم.
    این چیزی رو که گفتی منم شنیدم ولی مطمئنی میشه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شماره یادم رفت
    09132706528

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم
    این روبان قرمز روی شلوار بعضی از سربازان ماله چیه ؟ آخه بعضی از سربازها این روبان رو ندارن اما بعضی ها آره
    ممنون از شما
    در دوران آموزشی سربازان لیسانس و بالاتر نوار قرمز و فوق دیپلم ها نوار نارنجی میزنند البته کسایی که دژبانند هم شلوارشون نوار قرمز داره ولی اونا بند سفید یا روکش سفید پوتین و کلاه مخصوص هم دارن.

8. 3 کاربر از reza8766 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم
    ممنون از شما
    اگر اتیکت مرکز آموزش رو داشت ، مدرک تحصیلی اون سرباز لیسانس یا بالاتر هست
    فوق دیپلم و پایین تر توی آموزشی روبان قرمز روی شلوارشون نمیزنن
    اگر در حال خدمت در یگان بود ، اون سرباز احتمالا دژبان تشریف داره

10. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    دوستان اموزش تکمیلی یسیج ما هم تموم شد کسی می دونه کارت سبزمون(اموزش تکمیلی)چه وقت(چند ماه) می دهند؟لطفا اگر کار دیگری داره بگید(برای پذیرش سپاه گرفتن و کفایت اموزشی)؟راستی الان چند ماه کسری به اموزش تکمیلی میدهند؟
    خیلی ممنون
    Last edited by ali1834; 15-09-2011 at 15:33.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

خب اول اینکه خوش اومدی ، امیدوارم این یک هفته زیاد سخت نگذشته باشه ، سختی اش همین بود ، جدی میگم ، دیگه بقیه اش رو عادت میکنی و برات راحت میگذره
    در مورد نگهبانی ما هم 23 نفر نگهبان داشتیم ، اون 30 تا اضافه رو چرت گفتن ، شاید منظورش گشتی بوده ، گشتی هم 9 روز یکبار به هر گروهان میفته یه 48-50 نفری گشتی میخورن دور تا دور پادگان رو نگهبانی میدن اون هم فقط شب ها ، گشتی خیلی بهتر از نگهبانی عادی هست ، حالا افتاد بهت میفهمی ، ما همیشه سر پست خواب بودیم یا میپیچوندیم میرفتیم تلفن میزدیم به این و اون !
    نگهبانی به طور نرمال باید 4 روز یکبار باشه ، ستاد که به شماها نیفتاده ؟ برای ما بدترین نگهبانی ستاد بود
    پوتینت رو هم که دزدیدن شانست بوده ، تو آموزشی این چیزا عادی هست ، خدا رو شکر ما زیاد دزد نداشتیم ! ولی بعضی وقت ها یه سری چیزها گم میشد ، حالا مال تو پوتین بوده یکی از بچه ها شب شلوارش رو کش میرن بدبخت بدون شلوار میشه !!!
    اسماعیلی آدم خیلی خوبی بود ، ظاهرش خشن و خشک هست ولی باهاش رفیق شدیم و اون روی خوبش برگشت !
    راستی این هفته جمعه نگهبان افتادی هفته بعد قاعدتا نباید باشی ، به منشی رکن 2 بگو که حواسش باشه هفته بعد نگهبان 5 شنبه جمعه نزاره ترو ، باز نگهبانی جمعه بهتر از 5 شنبه هست ، اونایی که 5 شنبه نگهبانن جمعه به هیچ کارشون نمیرسن

در مورد پذیرش ها ، برای ما ماه دوم به بعد میومدن برای پذیرش از سرباز ها ، معمولا هم بیشتر رشته های کامپیوتر رو میخواستن
    از عقیدتی سیاسی ، ستاد مشترک ، بنیاد تعاون و ... میان برای پذیرش
    سعی کن تو یکی از اینا خودت رو جا کنی
    اون نماینده که میاد ازت پذیرش کنه میخواد بهترین ها رو انتخاب کنه ، خلاصه اون موقع تا میتونی راضی اش کن حتی شده با خالی بندی ، مطمئن باش پات گیر نمیشه
    بهترین جا برای خدمت تو ارتش بنیاد تعاون هست ، لباس شخصی میری میای
    ارگان های دیگه هم خیلی خوبه ، دیگه بستگی به خودت و زبونت داره که چیکار بکنی و راضی اش کنی
    امیدوارم روز آخر که امریه میدن بهت تو یکی از این ارگان ها بیفتی که خیلی خوبه
    پس نوشت :

این پست را من بامداد جمعه گذشته نوشتم ولی چون خورد به ساعت بک آپ فوروم! کلا پوکید فوروم! صبحشم که بالا نیومد دیگه رفتم! برگشتم دیدم وااااااای فایرفاکس هم پریده! بعد Restre Season کردم دیدم ایول مطلب تایپ شده منو نگه داشته اdن هم یه سند باحال از من :

متنی که نوشته بودم :

ممنون پیام جان

ایول کلی خوشحال و امیدوار شدم ، نه خوب بود خدا راشکر من حیث المجموع از تصوراتم خیلی بهتر بود و خدا را شاکرم

ما هم 23 تا بودیم گفت چون نگهبانی مطلوب بود من معاون گروهبان نگهبان را به وظایف پاس بخش 2 اضافه کردم و اگر این روند باشه گروهبان نگهبان هم با پاس بخش 1 یکی میشه

آره همون گشتی بود! ایول فهمیدم چطوریا شد

هنوز قلقش دستم نیومده ولی من یه بار انبار هنگ بودم هر نیم ساعت 1ربع خواب بودم چه حالی داد انبار هنگ بغل بوفه ی میدان شرقیه

آره خودمم همین نظر را دارم یعنی هفته ای 2 بار! این هفته 90% نگهبانیها نظر شخصی فرمانده بود! چون تنها رفیقی که از قبل تقسیم شناختمش افتادیم تو یه گروهان ، اون شد منشی رکن 2 یعنی امور تنظیم نگهبانیها اونم بد شاکی بود میگفت حالا از هفته بعد میسپره دست خودم

نه ستاد خورد به گروهان 2 به ما بیرون گروهان 2تا خورده یکی انبار هنگ که خیلی خوبه! و یکی مقابل گردان الجواد که خیلی مزخرفه ، مثله اسلحه خانه 24 ساعته است!

پس باید حواسمو بیشتر جمع کنم ممنون از تذکر راستش بچه ها همه گل و عزیزند پیش من و این اتفاق نادر بود و احتمال خیلی چیزها هست که دیگه اصلا برام مهم نیست تما یه خیری تو بوده

آره خب بالاخره من هم رفتار هفته اولشو دیدم مسلما بهتر میشه امیدوارم همشون نرمتر بشند
    یکی از بچه هاشون تعریف میکرد که انقدر ما را اذیت کرد و دووند و اینها بهش گفتیم جناب سروان چرا این قدر سخت گیری میکنید؟ بقیه گروهانها را ببینید! گفته نیگاه کن من 2 تا ستاره بیشتر دارم پس یه فرقی هست (یعنی جواب از این باحالتر نشنیده بودم )

آره حواسم هست طرف رفیقمونه سفارش کردم

دقیقا همینطوره درسته 8 ساعت کمتر از بقیه تو مرخصیم ولی عوضش علافی دم دژبان را ندارم و یه هفته نگهبانی آخره هفته را هم دادم ، اصلا قابل قیاس نیست با پنج شنبه که طرف از جمعه ساعت 10 میتونه بره مرخصی تا 16 ! اگر خونش دوره که اصلا به 1ساعت تو خونه هم نمیرسه ولی من باشم میگیرم میرم بیرون یه وری میزنم روحیه ام عوض شه.

بابت توضیح و راهنماییت سپاسگزارم ، حواسمو جمع میکنم
    رزومه ام هم بد نیست ولی سعی میکنم اغراق کنم این حتما به نفعمه

من رشته ام حقوق هست فکر کنم به دردشون بخورم همیشه کامپیوتر و حقوق تو اولویت امریه و اینها هستند

همه تلاشمو میکنم و اینجا هم توضیح و گزارش میدم که انشاءالله مفید باشه و دوستان هم استفاده کنند.

ارادتمند همه دوستان
    تا هفته بعد خدانگهدارتان

(مطلب این هفته را هم تا چند ساعت دیگه مینویسم )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •