سلام
ازتون ممنونم saeid_ronaldo عزيز
براي من هم هفته ي خيلي خوبي بود و از اين كه اين فرصت رو در اختيار من گذاشتين كه بيشتر با دوستاي خيلي خوبم در انجمن ارتباط داشته باشم، تشكر مي كنم ازتون.
براي من هم اين هفته خيلي خاطره انگيز شد!
همينطور از همه ي دوستان گلي كه وقت گذاشتن و اينجا پرسش هاي خودشون رو مطرح كردن يا وقتي كه گذاشتن و پاسخ هاي بنده رو خوندن هم صميمانه تشكر مي كنم.
اين هم امضاي من هست توي paint (چقدر سخت بود!!)
و اين هم هديه هاي انتخابي بنده هست براي دوستاي خوبم:
يه دونه اسكرين سيور ساده از فيلم Resident Evil II كه حدود 2-3 سال پيش با xara 3D ساختم و هنوز هم محافظ صفحه محبوب خودم هست! اميدوارم شما هم خوشتون بياد. بعد از دانلود بايد به دسكتاپ اضافه و يه كليد ميون بر هم براش تعريف كنيد و در مواقع بيكار بودن اونو استفاده كنيد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين فايل هم يه مجموعه حدود 100 تايي والپيپر براي موبايل هست كه به مرور جمع آوري كردم اميدوارم براتون جالب باشه:
همينطور اين فايل يه همنوازي دف و تنبور هست از آلبوم "مطرب مهتاب رو" كه بازم اميدوارم لذت ببريد.
و در نهايت اين لينك هم چند تا عكس از چند گونه گياه گلدار هست كه به نظرم زيبا اومد و تقديم به همه دوستان اينجا قرار مي دم. در اين مورد هم اميدوارم كه لذت ببريد!!
در پايان يك بار ديگه از همه عزيزاني كه اينجا اومدن و وقت گذاشتن و از مسئولين اين تاپيك هم تشكر مي كنم و براي همگي آرزوي موفقيت، شادكامي، تندرستي و سربلندي در همه ي مراحل و اوقات زندگيشون رو دارم.
براي فال هم نيت كردم!!
( تا به حال آنلاين برا فال حافظ نيت نكرده بودم! خيلي جالب بود!)
كامياب و سرفراز باشيد
ديانلا![]()