تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 827 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه پاسپورتی 1 ترا بگیرم نظرتون رو راجب هارد سونی می خواستم الان بیشتر نظرم روی my passport western هست می خواستم بدونم سونی از هارد های کدوم شرکت استفاده می کنه و کیفیتش چجوریه ?
    و یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه هارد رو بیشتر برای فیلم دیدن روی LED TV می خوام و فقط usb 2 رو ساپورت می کنه معمولا هارد usb 3 رو به usb 2 وصل می کنیم کار میکنه اما با سرعت usb2 اما تو led حتما باید usb 2 باشه !
    حالا سوال اینجاست اینکه روی هارد نوشته usb3 + usb 2 منظورش همین جمله ی بالاست یا اینکه من اینو به led وصل کنم خودش usb 2 رو دیتکت می کنه ؟؟
    می ترسم برم 300 تومن پول بدم بعد نشناستش بیچاره شم !
    سلام .

می خواستم بدونم سونی از هارد های کدوم شرکت استفاده می کنه و کیفیتش چجوریه ?
    یکی از دوستان هارد sony hd-eg5 500 داشتن که از روی firmware مشخص شد که از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده بود . البته نمیتوان با اطمینان گفت که سونی برای تمامی هاردهای اکسترنال فقط از هارد سیگیت استفاده میکنه ، مثلاً فرض کنید برای تولیدات سال 2011 با سیگیت قرارداد داشته و برای سال 2012 با وسترن قرارداد بسته ...

حالا سوال اینجاست اینکه روی هارد نوشته usb3 + usb 2 منظورش همین جمله ی بالاست یا اینکه من اینو به led وصل کنم خودش usb 2 رو دیتکت می کنه ؟؟
    اینترفیس هارد my passportدusb3 هست ، usb3 + usb2 هم یک ترقند تبلیغاتی هست و اگر LED شما هاردهای usb3 را شناسایی نمیکنند پس نخرید .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    میگن بعضی هارد جدید ها usb3 روی ps3 هم بدون هاب میاد
    خودم چون تست نکردم نمیتونم با اطمینان تایید کنم . پیشنهاد میدم از یکی هارد usb3 قرض بگیری و روی ps3 تست کنی .

پیشنهاد میدم از برندهای دیگری خرید کنی . همون مدلی که گفتم خوب هست .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بّرند های دگه منظروت وسترنه؟
    مالا من که از این وسترن ها خیلی ناراضیم وافا مضخرفه این سریش
    Adata که خیلی تعریف میکنن
    هارد های داخلی این Adata و سلیکون چین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Adata که خیلی تعریف میکنن
    نه منظورم وسترن نبود . اینترفیس my passportدusb3 هست و فکر نمیکنم مناسب ps3 باشه .

از برند adata ضد ضربه و آب مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولی توصیه میکنم در درجه سیلیکون پاور armor a70 رو بخرید .

با اطمینان نمیشه گفت از چه هاردی استفاده میکنن . اینها تولید کننده واقعی هارد نیستند و از هر هاردی ممکنه استفاده کنند . تولید کنندگان واقعی هارد کم هست (عکس زیر) و تا اونجایی که میدونم adata بیشتر از هاردهای توشیبا استفاده میکنه . حتی سیلیکون پاور در بعضی از مدلها از هارد وسترن استفاده میکنه .

خودم 10 عدد هارد وسترن دارم جمعاً 20 ترابایت آرشیو این مدلها مثل مدل WD element از هاردهای Green استفاده میکنند (عکس پیوست) . کاملاً سلام و بدون حتی یک عدد بدسکتوری . من که کاملاً راضی هستم .

محتوای مخفی: * 

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خودم چون تست نکردم نمیتونم با اطمینان تایید کنم . پیشنهاد میدم از یکی هارد usb3 قرض بگیری و روی ps3 تست کنی .

پیشنهاد میدم از برندهای دیگری خرید کنی . همون مدلی که گفتم خوب هست .

اتفاقا یکی از چیزایی که باعث شده بود هارد های سونی نظرمو جلب کنه سازگاری کامل با ps3 و تلوزیون های براویای خودشه
    ولی ظاهرا 1 تراش اصلا پیدا نمیشه اگرم باشه خیلی گرونه !

9. 2 کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مشاوره خیلی مهم نباز دارم

من میخوام یه هارد پاسپورتی بگیرم.

منتهی چون خواهرم لندن هست و داره برای کریسمس میاد ایران میخوام بگم از اون ور برام بیاره.

بهترین هارد اکسترنال دنیا چیه؟؟؟ بهتر از وسترن هم چیزی هست؟؟؟ چیزی هست چینی مینی نباشه؟

میشه کمک کنید؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه منظورم وسترن نبود . اینترفیس my passportدusb3 هست و فکر نمیکنم مناسب ps3 باشه .

از برند adata ضد ضربه و آب مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولی توصیه میکنم در درجه سیلیکون پاور armor a70 رو بخرید .

با اطمینان نمیشه گفت از چه هاردی استفاده میکنن . اینها تولید کننده واقعی هارد نیستند و از هر هاردی ممکنه استفاده کنند . تولید کنندگان واقعی هارد کم هست (عکس زیر) و تا اونجایی که میدونم adata بیشتر از هاردهای توشیبا استفاده میکنه . حتی سیلیکون پاور در بعضی از مدلها از هارد وسترن استفاده میکنه .

خودم 10 عدد هارد وسترن دارم جمعاً 20 ترابایت آرشیو این مدلها مثل مدل WD element از هاردهای Green استفاده میکنند (عکس پیوست) . کاملاً سلام و بدون حتی یک عدد بدسکتوری . من که کاملاً راضی هستم .

محتوای مخفی: * 

دوست عزیز نمیگن اونکی هارداش بده ولی این my passportia واقا مضخرفه نه؟
    خودم یه المنتادابتوری خریدم از باکسش در اوردم الان توی pcهستش هاردشم گرینه

سلیکون یعنی از Adta بهتره؟
    سلیکون مدل های دیگه مثل a80 هم داره اون چطوره؟
    lمیشه سری قیمت هارد های سلیکون و Adata بدید حدودی
    ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اتفاقا یکی از چیزایی که باعث شده بود هارد های سونی نظرمو جلب کنه سازگاری کامل با ps3 و تلوزیون های براویای خودشه
    ولی ظاهرا 1 تراش اصلا پیدا نمیشه اگرم باشه خیلی گرونه !
    دوست عزیز این سونی ها sub3 با ps3 هماهنگه؟ps3 های اسلیمو میگم

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یکی جواب ما رو بده لطفا

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شرکت Sony به تازگی سری جدیدی از هاردهای اکسترنال جدید خود را به بازار معرفی کرده است. این محصولات که با سریHD-PGS به بازار معرفی شده‌اند، با تلویزیون‌های Bravia و کنسول‌های بازی PS3 این شرکت سازگاری دارند.
    این محصولات امکان ضبط و ذخیره برنامه‌های تلویزیونی از طریق کابل یا تیونر متصل به تلویزیون‌های Bravia را داشته و امکان نسخه‌برداری از ویدئوها به صورت مستقیم از طریق دوربین‌های فیلمبرداری دیجیتال این شرکت را به کاربرانشان می‌دهند. هارد 500 گیگابایتی این سری در رنگ‌های مشکی و سفید طراحی شده و دارای یک لایه بیرونی ضد خش هم هست.
    برنامه‌ کاربردی روی این هارد دیسک امکان تماشای فیلم‌ها و عکس‌های با فرمت AVCHD از طریق اتصال به PS3 با کابل USB به کاربرانش می‌دهد. اطلاعات ذخیره شده روی این هارد دیسک 5/2 اینچی به صورتی امن با برنامه‌های کاربردی امنیتی و پشتیبان حفاظت می‌شوند. کاربران این محصول می‌تواند امنیت اطلاعاتشان را از طریق گذاشتن رمز هم افزایش بدهند.
    این دستگاه امکان سازگاری با سیستم عامل‌های ویندوز و MAC را داشته و از یک کابل USB 3.0 هم بهره می‌برد.

دوست عزیز این سونی ها sub3 با ps3 هماهنگه؟ps3 های اسلیمو میگم
    دوست عزیز در مورد ps3 زیاد اطلاعات ندارم اما الان این به چشمم خورد

Can a 1TB external hard drive work with a PS3 slim?

The PS3 only recognizes external storage in the FAT32 format. Your Iomega drive is probably in NTFS. If you want to use the drive on the PS3, you'll have to format it to FAT32. Formatting it will delete all those movies, music, & pictures (you probably knew that already, though).

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •