نميشه كه
پارسال اون سوالو حذف نكردن پس مال يه سال درسته يا امسال يا پارسال(خودشون توش موندن)
بعدشم مگه نبايد نامگذاري رو از طرفي شروع كنيم كه تراكم بيشتره(به نقل از بهمن بازرگاني كتاب شيمي2) اينج تراكم شاخه سمت چپ بيش تر از راسته !!!
نميشه كه
پارسال اون سوالو حذف نكردن پس مال يه سال درسته يا امسال يا پارسال(خودشون توش موندن)
بعدشم مگه نبايد نامگذاري رو از طرفي شروع كنيم كه تراكم بيشتره(به نقل از بهمن بازرگاني كتاب شيمي2) اينج تراكم شاخه سمت چپ بيش تر از راسته !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته این برای a هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کاملا حق با شماست جواب اشتباهه
باید 2و3و3و7و7 باشه چون مجموعش میشه 22 ولی جوابی که سنجش داده مجموعش می شه 23 و باید اون کمتره جواب باشه
بفرمایید این جااگه ایشالا بعد تموم شدن جلسه همه چی از ذهنم نپریده باشه، ما (مدل آقای بابایی!) کربن ها رو شماره گذاری میکردیم از دو طرف و سمتی رو انتخاب میکردیم که عددش کمتر بشه، مثلا 223 کمتره از 332! نه جمع اعداد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M0rrigan; 02-07-2011 at 15:10.
؟؟؟؟؟؟
از کتاب مک موری تو شیمی آلی بالاتر نیست اون گفته مجموع و همه جا هم مجموع ملاکه![]()
آقا بر اساس تراكم كه شماره گذاري كنيم جواب من درسته چون تراكم سمت چپ بيشتره ولي چرا طاحاي كنكور تو اين همه بوق و كرناي كنكوراين طور سوالايي رو ميدن كه حتي دبيراي شيمي(خودمونو ميگم ها!!!!) هم خودشون توش اختلاف نظر دارن
راستي قراربود كنكور بهانه اي براي آزمودن باشد يا انتقام گرفتن؟!
سلام من الان درصد گرفتم اینا شد(حالا ممکنه در حد یکمی بالا پایین شه)):
فارسی 18
شیمی 18
زیست 33
فیزیک 10
ریاضی 7
زمین 30
زبان 85
دینی 25
عربی 0
مجاز به انتخاب رشته میشم؟
چی تو تهران می تونم قبول شم با این حساب در بهترین حالت؟منطقه 1 بومی تهرانم __________________
آخه میگن سمتی که به شاخه های فرعی نزدیکتر باشه و همه تست هایی که من زدم در غیر این صورت میره زیر سوال : دی
این سوال جزو نزده های منه بنابراین من کاملن بیطرفم! اما از طرفی، منطق کنکور خیلی منطبق بر اصول علمی نیست.
دکتر مهندسای آینده رو دچار اختلاف نظر میکنن : دی واللللاقا بر اساس تراكم كه شماره گذاري كنيم جواب من درسته چون تراكم سمت چپ بيشتره ولي چرا طاحاي كنكور تو اين همه بوق و كرناي كنكوراين طور سوالايي رو ميدن كه حتي دبيراي شيمي(خودمونو ميگم ها!!!!) هم خودشون توش اختلاف نظر دارن
Last edited by M0rrigan; 02-07-2011 at 15:33.
سلام من زبان تخصیصیم رو هم حساب کردم درصدامو اینا میشم:
زبان اختصاصی 47
دینی 35
عربی 0
زبان عمومی 75
فارسی 15
با اینا تهران چی قبول میشم؟می تونم مترجمی زبان انگلیسی قبول شم؟
1500 تا 2000ریاضی 64
فیزیک 60
شیمی 62
ادبیات 40
عربی 11
دینی 16
زبان 88
سه رقمی نمیشه فکر نکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)