تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 473 از 674 اولاول ... 373423463469470471472473474475476477483523573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,721 به 4,730 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

این دوربین بازی رو نمیشه رو حالت Wide یه کاریش کرد دیگه این ور اون ور نره ؟ مثل نسخه های قبلی ...
    البته من باش مشکل ندارم ولی دو نفره که میخوای بازی کنی به طرف گل میزنی بعد بهونه میاره میگه دوربینش اینجوریه

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

یه سوال دیگه
    نمیشه با اینترنت ADSL دو نفر از خونه خودشون PES آنلاین بزنن تو رگ ؟
    یعنی با هم بازی کنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام خسته نباشید

می خواستم بدونم این تصویرآهسته بازی رو نمیشه جایی off کرد.
    واقعا رو اعصاب راه می ره.هر اتفاق چرتی تو بازی می افته پخش می کنه!!!

مرسی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها کسی توی حالت Be a Legend دوربینش رو تونسته توی Vertical Wide یزاره ؟ من هر کار کردم این قسمت پایین رو نشون نمیده . یعنی بازیکن یا توپ رو نشون نمیده . یه جورایی اسمون رو نشون میده . در کل نمیشه باهاش بازی کرد .

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

10

این دوربین بازی رو نمیشه رو حالت Wide یه کاریش کرد دیگه این ور اون ور نره ؟ مثل نسخه های قبلی ...
    البته من باش مشکل ندارم ولی دو نفره که میخوای بازی کنی به طرف گل میزنی بعد بهونه میاره میگه دوربینش اینجوریه

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

یه سوال دیگه
    نمیشه با اینترنت ADSL دو نفر از خونه خودشون PES آنلاین بزنن تو رگ ؟
    یعنی با هم بازی کنن
    برای دوربین به ادرس زیر برید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه نمیشه باید نسخه اورجینال داشته باشید که 40 50 تومن پول میطلبه

سلام خسته نباشید

می خواستم بدونم این تصویرآهسته بازی رو نمیشه جایی off کرد.
    واقعا رو اعصاب راه می ره.هر اتفاق چرتی تو بازی می افته پخش می کنه!!!

مرسی
    نه نمیشه غیرفعالش کرد

5. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

برای دوربین به ادرس زیر برید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه نمیشه باید نسخه اورجینال داشته باشید که 40 50 تومن پول میطلبه

نه نمیشه غیرفعالش کرد
    این کارو کردم ولی هیچ تغییری توی دوربین بازی حس نمیکنم

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

این کارو کردم ولی هیچ تغییری توی دوربین بازی حس نمیکنم
    مگه میشه؟حتما مراحلش رو اشتباه رفتید دوباره امتحان کنید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

krauserجان من اهل پست دادن نیستم اما همیشه همه پستها رو میخونم واز مطالب کاربرا استفاده میکنم خواستم ازهمه دوستان که مطالب وتجربیاتشون رودراختیاربقیه میزارن تشکرکنم مخصوصا مطالب ونکته های اموزشی که شما برامون میزاری هرچند که امسال ازاون مطالب ونقدای واقعا زیبای شما واقا حسین(4039) دیگه خبری به اون صورت نیست امیدوارم هرجا که هستین سلامت وتندرست باشین .راستی اپشن فایل یا پچی نیومده که اسم بازیکنای کلاسیک رو درست بکنه؟درخواست دیگه ای که دارم اینه که اگه ممکنه نحوه شوت زدنو اموزش بدیدیه سوال دیگه داشتم البته میدونم که ربطی به این پست نداره اما میخواستم بپرسم تو فیفا هم میشه بازیکنای کلاسیک رواضافه کرد یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
    ممنونم شما لطف داری عزیزم...
    والا من از PES2011 کلا خوشم نیومد وقتی از حسین هم جویا شدم گفت که شرایطی مثل من داره و نتونسته ارتباط خوبی برقرار کنه باهاش و فیفا رو ترجیح میده متاسفانه طرفداراش رو توی چند سال اخیر زیاد از دست داد کونامی... تقصیر ما هم نیست ما واقعا انتظار داشتیم که امسال کونامی انقلابی داشته باشه به سوی جلو ولی بار دیگه ما رو که بهش چند سالی بود علاقه پیدا کرده بودیم رسما نا امید کرد... کنسول باز ها هم که اصلا DVD بازی PES2011 رو نمی خرن من هم خریدم دیدم حتی از نسخه PC هم کم کیفیت تر هست. تقریبا روی کنسول ایکس باکس PES تعطیل محسوب میشه. والا من نه به ادیت PES2011 پرداختم امسال نه بازی کردم به اون شکل که بخوام آموزش بدم چیزی رو یکی می خواد به خودم یاد بده...

توی فیفا بود ولی الان دیگه نیست. یادمه عابدی پله - تریزور - آمانسیو و بازیکنان سال های خیلی خیلی دور رو می ذاشت که به نظرم خیلی جالب بود حیف که دیگه نیست

موفق باشید... باید بگم مود مربی بازیکن فیفا وحشتناک فاز می ده کنسول دارها واقعا از دست ندن... پیام تبلیغاتی شد شرمنده... فدای سرم تاپیک رو خودم زدم

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

مگه میشه؟حتما مراحلش رو اشتباه رفتید دوباره امتحان کنید
    متاسفانه شده
    بعد از این کار یه دوربین اضافه میشه به بازی یا همون دوربین Wide دیگه نمیچرخه ؟
    اولش دوربین خوبه ولی کم کم میچرخه یه کم
    یاد بازی GTA IV افتادم که اولش هی دوربین میچرخید منم فکر میکردم خود بازی اینجوریه

---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

قصیر ما هم نیست ما واقعا انتظار داشتیم که امسال کونامی انقلابی داشته باشه به سوی جلو
    میشه بگی مثلا چه توقعاتی داشتی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام و عرض خسته نباشید.اخرین پک ارتقا ساکر را می خواستم ؟لطفا کمکم کنید ممنون

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

میشه بگی مثلا چه توقعاتی داشتی ؟
    توقعاتی که در صد زیادی از کاربران و دوستداران pes داشتند.اگه شما به صفحات اولیه این تاپیک برید میبینید که بچه ها با چه ذوقی اخبار مربوط به نسخه 2011 رو دنبال میکردن.هرروز یه مانور تبلیغاتی،یه اخبار جدید.اما اختلاف آنچه کونامی قول میداد با خروجی کار، از پارسال هم بیشتر بود.توقعات رو میتونید از همون پستهای اولیه ببینید.تقویت هوش مصنوعی،تقویت گیم پلی،ارتقای کیفیت صداگذاری،رفع نواقص داوری،رفع نواقص دروازه بانان و... که اگر به اونها که نه تنها درخواستهای گیمرهای این سایت بلکه درخواست اکثر طرفداران حرفه ای و غیر حرفه ای pes بود، بطور جدی توجه میشد الان میتونستیم pes رو از fifa در نسخه pc کاملا سرتر بتونیم.
    آیا واقعا کدوم گیمر از اضافه شدن صورتهای فانتزی و کاملا بچگانه و پس زمینه های دوبعدی برای استادیومها،و صداهای بازیهای آتاری! به بازی ای که بعنوان شبیه ساز فوتبال هست خوشحال شد؟
    این تنها یک مورد از موارد بیشماریست که خیلی هارو از pes2011 ناامید کرد.الان حتی میشه fifa 2011 pc که ارتقا داده شده نسخه 2010 کنسول هست رو به pes2011 pc تر جیح داد.این اختلاف بین pes و fifa رو وقتی میتونین ببینین که اولا روی کنسول فیفا رو تست کنید و ثانیا نگاهی غیر از سرگرمی به یک بازی فوتبال داشته باشید.
    فیفا بدون نقص نیست،کونامی هم بدون پیشرفت نبوده اما آنچه در دوسال گذشته در بین طرفدارانش بوجود اومده اگه ادامه داشته باشه شاید دیگه هیچ وقت نشه از pes لذت برد.

13. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •