miui رو ریختم.فعلا فارسی نداره.یعنی جدا جدا مینویسه.به زودی درستش میکنم.هم سریع هست هم متفاوت.با ما باشید![]()
miui رو ریختم.فعلا فارسی نداره.یعنی جدا جدا مینویسه.به زودی درستش میکنم.هم سریع هست هم متفاوت.با ما باشید![]()
آره اصلیه.
ما اینیم دیگه
چطوری میتونم بنچمارک بگیرم؟
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
بدو حامد.بدو
پشتیبانتانیم![]()
خوب فارسی هم شد...بسیار عالی هست.بهم فرصت بدین
![]()
چیکارش کردی حامد؟؟؟ اونی که دو تا پارت 120 مگی بود رو دان کردی؟؟؟ حوصله اونو نداشتم دان کنم : دی
فایل اصلی رام 73.6 هست.یه فارسی ساز 8 مگی.همین.میخوام برات اپ کنم تو مدیا فایر نشد.
تو پستهای قبلی دوستان لینکشو دادند ندیدی؟چطوری میتونم بنچمارک بگیرم؟
Last edited by golmohammadi; 21-08-2011 at 23:29.
اینم فارسی سازش:
فقط توی کیبورد نتونستم بیارم فارسی رو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بعد که اینو ریختی و رفتی توی منو ریکاوری که نصبش کنی،قبلش برو توی تنظیمات منو ریکاوری و system رو بزن mount بعد این کاستوم زیپ رو نصب کن.
من رام اصلی بنچمارک زدم 1319..البته کرنل z روشه
من که خیلی با این miui حال نکردم.محیطش برام غریبه.کیبوردش کوچیکش.خیلی بی لگ نیست.فواصل گزینه هاش توی منوها کمه.برای دستای بزرگ مناسب نیست.برنامه ها رو توی drawer نمیریزه.میریزه توی دسکتاپ.هرچی برنامه ها بیشتر بشن ،دسکتاپها رو بیشتر میکنه.فعلا نگهش میدارم ببینم میتونیم با هم کنار بیایم![]()
موافقم ، این مای یو آی عین چی بنچمارک میده ، ولی یه کم لگ داره : دی
آقا این جریان سیانوژن 7 چیه؟؟؟ رامه؟؟؟ کرنله؟؟؟ خوردنیه؟؟؟ پوشیدنیه؟؟؟ اومده آیا؟؟؟ بریزمش روی بنچمارک تاثیر داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)